تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: راهنمایی از دوستان برای رانندگی بدون استرس!

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض راهنمایی از دوستان برای رانندگی بدون استرس!

سلام

راستش من حدود 3 ماه پیش گواهینامه گرفتم ، الان یه مشکلی که دارم اینه که می ترسم تو شلوغی برم (خواهشا مسخره نکنید )
    خصوصا اگه خیابون سربالایی باشه که تبدیل به یه کابوس میشه برام ، خودم ماشین ندارم ولی بعضی مواقع ماشین بابام رو سوار میشم
    آیا برای شما هم این مورد در اوایل رانندگیتون وجود داشته؟ (یعنی زمانی که تازه رانندگی رو یاد گرفته بودین)
    به نظر شما برای این که این استرس از بین بره چه کاری میشه انجام داد؟

چند روز پیش یه جا رفتم که یه مقدار شلوغ بود (خیابون تخت) تا برسم خونه 1000 بار مردم و زنده شدم ، همش احساس می کردم الان میزنم به ماشین بغلی (سمت راست) یا ماشین بغلی (سمت چپ) یا ماشین جلویی یا به خاطر رانندگی من یکی از پشت میزنه بهم خلاصه مردم تا برسم خونه!! ((یعنی نمیدونم دقیق چقد با ماشین بغلی فاصله دارم )

به نظرتون چه کار کنم؟

2. 2 کاربر از mehran_pqqp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

اصلا استرس نداشته باش حل میشه .
    برای نیم کلاج و همچنین تجربه بیشتر برو یه جای خلوت رانندگی کن تجربت زیاد میشه .
    من با هم ترفند استرس رو کم کردم ، تازه من همین تازگی دارم اقدام به گرفتن گواهینامه میکنم تاحالا بدون گواهینامه رانندگی میکردم .
    یه چیزه دیگه ، همیشه مراقب باش که دیگران بهت نزنن ، نمیخواد که مراقب ماشین خودت باشی ، چون بااین کار ماشین خودت هم محافظت میشه .

4. 2 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

توکل به خدا
    دور کردن نیروهای منفی
    پرهیز از گناهان کبیره
    ولی بی شوخی من بابام زانتیا داره
    واسه خودم یه رنو قرازه خریده اصلا استرس ندارم
    میکوبمش همه جا
    عین خیالم هم نیست

6. 4 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

والا یه موردی که همیشه پیش میاد اینه: مثلا تو یه سربالایی دارم میرم دنده 2 بعد بنا به هر دلیلی باید از دنده 2 بزنم دنده 1 ، دنده خیلی بد جا میره نمی دونم چرا اینطوری میشه تو این موقعیت ، ولی وقتی ثابت وایمیستم خیلی راحت از 2 میزنم 1 و برعکس! شاید کلاج رو تا ته نمی گیرم از بس هول میشم نه؟

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

اره دیگه دنده جا نخوردن از بد کلاچ گرفتنه.من خودم از بس خوب نمیگرفتم مربی عاصی شد از دستم .اول سعی کن تو جاهای خلوت رانندگی کنی یک ماه رانندگی کنی کم کم قلقش میاد دستت راحت میتونی بری تو جاهاس شلوغ فقط باید جا شلوغ حواست به جلو باشه ترمز میزنن یک هوی نزنی بهشون .فاصلتم رعایت کنی غمت نباشه برو

9. 2 کاربر از M o h a m m @ d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دو تا كله قندي تهيه كن و يه جاي خلوت شروع به اين تمرين كن:
    كله قنديها رو با عرض ماشينت+ 1 متر اضافه بذار و از توش رد شو يا به صورت مورب واردش شو ازش دنده عقب بگير و به فاصله 45 سانتيش پارك كن. مسلما برخورد بهشون خسارتي به بار نمياره و اين تمرين نه تنها باعث بالا رفتن قابليت هاي رانندگيت ميشه و ابعاد ماشين رو بدستت ميده استرست رو هم از بين مي برهف همين تمرين رو براي سربالايي هم با نيم كلاچ كردن انجام بده و هنگام حركت از ترمز دستي كمك بگير. مهمترين اصل رانندگي نترسيدنه. موفق باشي.

11. 8 کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

والا یه موردی که همیشه پیش میاد اینه: مثلا تو یه سربالایی دارم میرم دنده 2 بعد بنا به هر دلیلی باید از دنده 2 بزنم دنده 1 ، دنده خیلی بد جا میره نمی دونم چرا اینطوری میشه تو این موقعیت ، ولی وقتی ثابت وایمیستم خیلی راحت از 2 میزنم 1 و برعکس! شاید کلاج رو تا ته نمی گیرم از بس هول میشم نه؟
    این کاری که شما میکنید اسمش دنده معکوس هست و باید همراه دنده عوض کردن یه نیش گاز کوچیک به ماشین بدید که دنده راحت جا بره ، در کل هم توصیه میشه که همیشه این کار انجام بشه تا دنده بهتر جا بره .
    وقتی هم که دنده جا رفت بر خلاف همیشه که همزمان با رها کردن کلاج گاز میدادای ، قبل از رها کردن کلاج شروع به گاز دادن نسبتا زیادی کن میبینی که خیلی راحت و بدون ضربه زدن ماشین دنده معکوس انجام میشه و هیچکس هم نمیفهمه که حتی دنده عوض کردی .

استرس هم نداشته باش همه اول همین جوری بودن ویواش یواش یاد گرفتن .

13. 3 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

این استرس به خاطر ترس از پدرته .... نه به خاطر اینکه 3 ماهه گواهینامه گرفتی.

من حدودا 8 ساله گواهینامه دارم .... ماشین بابام رو بشورم هم استرس دارم یه موقع خش نیفته

نگران نباش ... با بابات صحبت کن!

15. 6 کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنمایی های خوبتون
    یه چند روزی پشت سر هم رفتم همین نزدیکای خونه تمرین کردم ولی یه موردی هست هر دفعه تکرار شد گفتم بگم دوستان راهنماییم کنن
    یه سربالایی متوسط اینجا هست که انتهای سربالایی(مسیر رفت) یه دور برگردون هست که برمیگردی میری تو سرازیری (مسیر برگشت) همیشه حدودا 20 متر مونده به دوربرگردون سرعت رو کم می کنم و از دنده 2 میزنم 1 ولی تمام دفعات مشکل بدجا رفتن دنده تو این موقعیت پیش میاد نمیدونم مشکل از چیه ، بعد یه سوال دیگه هم داشتم وقتی می خواییم از دنده 2 بزنیم 1 بهتره اول خلاص کنیم بعد بزنیم 1 ؟ یا مستقیم از دنده 2 بزنیم 1

ببخشید ولی جای بهتری برای پرسیدن سوالام پیدا نکردم یعنی روم نمیشه این سوالا رو از کسی حضوری بپرسم

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنمایی های خوبتون
    یه چند روزی پشت سر هم رفتم همین نزدیکای خونه تمرین کردم ولی یه موردی هست هر دفعه تکرار شد گفتم بگم دوستان راهنماییم کنن
    یه سربالایی متوسط اینجا هست که انتهای سربالایی(مسیر رفت) یه دور برگردون هست که برمیگردی میری تو سرازیری (مسیر برگشت) همیشه حدودا 20 متر مونده به دوربرگردون سرعت رو کم می کنم و از دنده 2 میزنم 1 ولی تمام دفعات مشکل بدجا رفتن دنده تو این موقعیت پیش میاد نمیدونم مشکل از چیه ، بعد یه سوال دیگه هم داشتم وقتی می خواییم از دنده 2 بزنیم 1 بهتره اول خلاص کنیم بعد بزنیم 1 ؟ یا مستقیم از دنده 2 بزنیم 1

ببخشید ولی جای بهتری برای پرسیدن سوالام پیدا نکردم یعنی روم نمیشه این سوالا رو از کسی حضوری بپرسم
    رفیق من دنده یک رو زمانی باید بدی که ماشینت ایستاده نه در حال حرکت . . . خوب معلومه زمان حرکت دنده یک بد جا میره . . . خلاص کن بعد بده دنده 1
    زمانی که به بریدگی رسیدی سرعت رو کم کم کن ( حالتی که 5تاسرعت هم نداشته باشی ) بعد دنده یک بده راحت جا میره

18. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •