تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: راهنمایی در مورد مودم بی سیم 2040 DLink

داره خودمونی میشه sosk666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

11 راهنمایی در مورد مودم بی سیم 2040 DLink

با سلام
    من این مودم رو خریدم ...باهاش مشکلی ندارم ..فقط مثلا بهش تعریف کردم یوزر نیم و پسورد رو که وصل بشه...وصل هم میشه فقط مشکل اینجاست ...شرکتی که نت خریدم شب ها نت رایگان داره که یوزر نیم و پسوردش فرق داره .. که برای استفاده باید یوزر نیم و پسورد مخصوص به خودش رو بزنم... الان باید چه جوری یه یوز نیم و پسورد جدید بهش معرفی کنم که شب ها مثلا بگم با این یکی کانکشن وصل بشه و با اون کانکش اصلیم وصل نشه؟ الان مثلا هر شب میرم یوزر پسورد هی عوض میکنم... شب ها یوزر پسورد جدید رو میزنم..دوباره فرداش یوزر پسورد نت اصلیم که روزانه هست رو میزنم... راهی هست که بشه ی جا برنامه یوزر پسورد دیگه وارد کرد که این همه نرم هی یوز نیم و پسورد جدید بدم و بهش بگم مثلا شب ها با این یکی کاکشن وصل شو..مثل مودم های با سیم که مثلا میری چند تا کانکشن میسازی حالا با هر یوزی بعد با هر کدوم میخوای وصل میشه؟ ی گزینه هم داره که مثلا چند تا کانکش بسازی ولی اصلا معلوم نیست کجا باید بهش دستور بدی که برات بره مثلا شب ها با کانکشن دومی که ساخته وصل شه و فقط با همون کانکشن اولی که هست به عنوان اولین کانکش با اون وصل میشه باز...؟ ممنونم اگه راهنمایی کنید

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بهتره همون موقع مودم رو رو حالتbridge کانفیگ کنید و کانکشن از قبل داشته باشین و یوزرنیم و پسورد رایگان رو به اون کانکشن بدین و سریع با اون وصل شین
    رایگان تموم شد مودم رو رو pppoe کانفیگ کنید

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sosk666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •