من حدود 1600 پول دارم!موندم کدوم یکی از اینا میتونه گزینه بهتری باشه برام(بازی، فیلم و ملتی مدیا، ادیت عکس و گرافیک دیزاین)
ضمن اینکه اینم بگم که پول من تا حدود یک ماه دیگه آماده میشه
من حدود 1600 پول دارم!موندم کدوم یکی از اینا میتونه گزینه بهتری باشه برام(بازی، فیلم و ملتی مدیا، ادیت عکس و گرافیک دیزاین)
ضمن اینکه اینم بگم که پول من تا حدود یک ماه دیگه آماده میشه
سلاممن حدود 1600 پول دارم!موندم کدوم یکی از اینا میتونه گزینه بهتری باشه برام(بازی، فیلم و ملتی مدیا، ادیت عکس و گرافیک دیزاین)
موندم چرا بین اینا گیج شدی !!!!
کلا همه جوره برای کاربرد شما مدل N55 مناسبترین گزینس . بعدش 6190 و بعد Y570 .
میشه کانفیگ asus رو بزارید؟ چون من هرجایی تحقیق کردم مدل hp دارای cpu و gpu قویتری هست.
.
.
.
ببین دوست عزیز تو این 3 مدل که زدی کیفیت صفحه نمایش و رزولیشن Asus N55SF بهتره.......کانفیگ خوبی هم داره..گارانتی خوبی هم داره
.
.
.
مدل HP هم قیمت مناسب داره و کانفیگ قوی ......با CPU Core i7 2670 هم هستش
.
.
مدل Lenovo هم کیفیت خوبی داره...کیبورد خوبی داره ....سخت کار هست....قیمت مناسبی هم داره....گارانتی خوبی هم داره......
.
.
واسه نیاز شما Asus N55SF پیشنهاد میشه
.
.
.
Asus N55SF
CPU : Core i7 2630QM
Ram : 8 GB DDR3
H.D.D : 750 GB
VAG : Geforce GT 555M 2 GB DDR3
Display : 15.6" - 1600 *900 Or 1080 *1920
.
.
.
کارت گرافیکی که روی HP سری DV6 هست (سری قویش) AMD Radeon 6770M هستش این دو کارت گرافیک هد کدوم تو شرایط خاص خودشون عملکرد متفاوتی ارائه میدن
قیمت ایسوس الآن چه حدوده و اینکه فک میکنین با توجه به اوضاع فعلی تا دو سه هفته دیگه بالا میره؟
.
.
.
حدود 1.650 هست فکر کنم الان
من از چن نفر شنیدم که ایسوس به نسبت کانفیگش ارزش این پولو نداره و مثلن اچ پی بگیرم بهتره!دوستان چیزی میدونین؟
الآن با این کانفیگ مدل بهتری توی بازار نیومده توی این یک ماه؟؟
Last edited by hesam_bokazadeh; 22-12-2011 at 13:15.
.
.
.
چون تقاضا این مدل زیاده قیمتش هم یکم رفته بالا.....نوسان دلار هم که راهی شده واسه اینکه فروشندها قیمتهاشون رو ببرن بالا بیخودی......اگه زیاد رو کیفیت صفحه نمایش حساس نیستی همون اچ پی رو بخر
با سلام مجدد.دوستان من تا یکی دو روز دیگه میخوام بخرم لپ تاپو.با توجه به بالا رفتن قیمت دلار کدوم یکی از این مدلای اچ پی رو پیشنهاد میکنین؟حداکثر 1400 میخوام پول بدم.200 تومنو ظاهرن بهتره هارد بخرم و یه هدفون!!
hp6150
hp6160
hp6070
کدومشون کانفیگ بالاتری داره و به پول من میخوره؟
ضمن اینکه به نظرتون تهران کجا قیمتا واقعی تره؟پایتخت یا علاءالدین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)