تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: بین این دو مدل کدوم یکی؟

داره خودمونی میشه delzende's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض بین این دو مدل کدوم یکی؟

سلام دوستان بین این دوتا مدل کدومو بگیرم؟

LIFEBOOK SH-531

LIFEBOOK AH-531

البته اولی 13 اینچه؟میخام ببینم بدرد دانشجویه عمران کا از اتو کد و ایتبز و... استفاده میکنه میخوره؟

در ضمن کسی میدونه این دو تا لب تاب تا چه قدر رم رو پشتیبانی میکنن؟

کیفیت ساختشون چطوره؟

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

کانفیگهای متفاوتی داره. فوجیتسو هم لبتابهای باکیفیتی داره.اما شما بگو چقد بودجه داری شاید چیز بهتری گیرت بیادد.
    گویا تفاوتشون فقط در سایزشون هست. لبتابها هر رمی روش بذاری ساپورت میکنه اما خب باید قطعات با هم مچ باشن.
    پیشنهاد میکنم یه نگاهی به ایسر 4830 کنی بد نیست. کانفیگ بهتر، باریکتر، ساپورت USB3، گرافیک بهتر و شارژش که حدود 6 تا 7 ساعته

3. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کانفیگهای متفاوتی داره. فوجیتسو هم لبتابهای باکیفیتی داره.اما شما بگو چقد بودجه داری شاید چیز بهتری گیرت بیادد.
    گویا تفاوتشون فقط در سایزشون هست. لبتابها هر رمی روش بذاری ساپورت میکنه اما خب باید قطعات با هم مچ باشن.
    پیشنهاد میکنم یه نگاهی به ایسر 4830 کنی بد نیست. کانفیگ بهتر، باریکتر، ساپورت USB3، گرافیک بهتر و شارژش که حدود 6 تا 7 ساعته
    من خودم دوست داشتم به قوله دوستان گفتنی یه لب تاب خدا بگیرم که سالها واسم بموونه و یه آخم نگه.
    اما بعد گفتم که یه لب تب معمولی بگیرم که کارایه عمرانمو توش انجام بدم.چون فک نکنم هیشکی بتونه از نهایت لب تابش استفاده کنه؟منم گفتم مطابق نیازم خرید کنم و باقی اضافی پولو یه هارد اکستر نالو و.. بگیرم.خالا این نظر منه درستو غلطشو نمیدونم.
    من خودم از LIFEBOOK AH-531 core i5 خوشم اومده قیمتشم مناسبه 975 تومان اما چشم به core i7 افتاد 1.200.000 حالا نمیدونم میرزه که حدود 200 سر بدم واسه دو هسته بیشتر مدله core i7 رو بخرم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من خودم دوست داشتم به قوله دوستان گفتنی یه لب تاب خدا بگیرم که سالها واسم بموونه و یه آخم نگه.
    اما بعد گفتم که یه لب تب معمولی بگیرم که کارایه عمرانمو توش انجام بدم.چون فک نکنم هیشکی بتونه از نهایت لب تابش استفاده کنه؟منم گفتم مطابق نیازم خرید کنم و باقی اضافی پولو یه هارد اکستر نالو و.. بگیرم.خالا این نظر منه درستو غلطشو نمیدونم.
    من خودم از LIFEBOOK AH-531 core i5 خوشم اومده قیمتشم مناسبه 975 تومان اما چشم به core i7 افتاد 1.200.000 حالا نمیدونم میرزه که حدود 200 سر بدم واسه دو هسته بیشتر مدله core i7 رو بخرم؟
    خوب کاری میکنید. i5 همه کارها رو جواب میده.بیشتر از اون یعنی پول خرج کردن برای چیزی که نه از اون استفاده میکنید و نه اون رو می بینید
    شما باید مشخص کنید که 13 اینچ میخواهید یا 15 و حتی 14.
    با اینکه فوجیتسو کیفیت خوبی داره اما خب قیمتش هم بالاست. شما با قیمت پایینتر میتونید لبتاب مناسبتر ( و همچنین باکیفیت) تهیه کنید.
    ایسر 4755 کانفیگ بالاتر مثل گرافیک بهتر و هم امکانات جانبی مثل usb3 داره و همچنین از لحاظ قیمت 100 تومان از ah-531 کمتره.
    پیشنهاد من اگه 14 اینچ میخواهید ایسر 4755 و 15 اینچ ایسر 5755 هست.

6. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

این دو مدل چه فرقی با هم دارن؟

Acer Aspire 4755G

Acer Aspire Timeline X 4830TG

کیفیت ساختشون فرق میکنه؟

چون قیمت اولی حدود 900 هستش ولی دومی در حدود 1.280.000.

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

این دو مدل چه فرقی با هم دارن؟

Acer Aspire 4755G

Acer Aspire Timeline X 4830TG

کیفیت ساختشون فرق میکنه؟

چون قیمت اولی حدود 900 هستش ولی دومی در حدود 1.280.000.
    بله ، کیفیت ساختشون خیلی خیلی فرق داره و علاوه بر این موضوع باتری 4830 فوق العادس و تا 6 الی 8 ساعت رو جواب میده .

9. این کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بله ، کیفیت ساختشون خیلی خیلی فرق داره و علاوه بر این موضوع باتری 4830 فوق العادس و تا 6 الی 8 ساعت رو جواب میده .
    به نظر شما با این رنج قیمت asus n43sl core i5 و Acer Aspire Timeline X 4830TG کدوم بهتر هم از لحاظ کانفیگ و هم از لحاظ کیفیت ساخت چون به هر هال ایسر به قیمت پایین معروفه اما این مدلش به نظر قیمت پایین به نظر نمیادوواقعا این مدل چیزه خاصی سر تر داره که یه نفر مثله منو بشه قانع کرد که این مدل تویه این رنج قیمت بهترین انتخابه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

به نظر شما با این رنج قیمت asus n43sl core i5 و Acer Aspire Timeline X 4830TG کدوم بهتر هم از لحاظ کانفیگ و هم از لحاظ کیفیت ساخت چون به هر هال ایسر به قیمت پایین معروفه اما این مدلش به نظر قیمت پایین به نظر نمیادوواقعا این مدل چیزه خاصی سر تر داره که یه نفر مثله منو بشه قانع کرد که این مدل تویه این رنج قیمت بهترین انتخابه؟
    البته قیمتش 1280 که شما گفتی نیست. اگه بازار بری حدود 1100 شاید پیدا کنی. حالا کمی بیشتر یا کمتر
    4830 ظاهر زیبا و باریکی داره و باتریش 6 ساعت دوام داره.
    n43 هم فکر کنم قیمتش حدود 1350 باشه. کمی بیشتر و یا کمتر

12. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •