تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: لطفا کمکم کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض لطفا کمکم کنید

سلام
    من یه مشکلی پیدا کردم. پارتیشن H من دیروز طوری شده بود که وقتی با دابل کلیک میخواستم بازش کنم خطای صفحه آبی یا همون دیوار مرگ میگن میومد و من مجبور بودم ریستارتش کنم.
    بعد که با اکسپلور واردش شدم یعنی نه یا دابل کلیک یک فایلی بود به اسم jad_wakeup$$.bin$$ که وقتی میخواستم روش راست کلیک کنم یا بازش کنم بازم همون خطای صفحه آبی میومد.
    با ctrl+c تونستم کپیش کنم و تو دسکتاپ بازش کنم اما صفر بایت بود و برخلاف پارتیشن H که اونو به شکل پوشه نشون میداد در دسکتاپم بصورت فایل بود و متونستم با ultraiso که یک برنامه برای باز کردن ایمیج و غیره است بازش کنم ولی همون طور که گفتم چون حجمش صفر بود چیزی توش نبود.اما پوشه های داخل H رو میتونستم باز کنم و فایل های داخلشون رو ببینم.
    اما بعد از یه مدتی مثلا چند ساعت دیگه پارتیشن H بنده اصلا باز نمیشه و حجمش در ویندوز صفر نشون میده و فایل سیستمش raw نشون میده. با این همه من میتونم با اوبونتو برم داخل H و هیچ مشکلی هم ندارم که فایل داخلشو باز کنم ولی تو ویندوز به کل نمیتونم. وقتیم روش دابل کلیک میکنم مینویسه قابلیت دسترسی به پارتیشن نداره و پارتیشن H رو نمیتونه بنویسه یا بخونه.
    هارد دیسکم رو با برنامه های متفاوت اسکن کردم هیچ کدوم مشکلی نشون نداده. با خط فرمان میتونم چک دیسکش کنم اما بد سکتوری نشون نمیده.با برنامه آکرونیس که یه برنامه پاتیشن بندی هست میتونم توشو ببینم . با اون چک دیسک کردم که ظاهرا از مال خود xp بهتره و فقط چند مورد بد کلاستر نشون داد و بار دوم دیگه اونم ندیدم.
    ممنونم میشم کمکم کنید.تموم برنامه هام تو این پارتیشنه

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

احتمالا ویروسی شده باشه
    بهتره انتی ویروستون اپدیت کنید بعد ویروس کشی کنید بهتره با دوتا انتی ویروس , ویروس کشی کنی بعد اینکه تموم شد یکیشون پاک کنی سیستم بدتر هنگ نکنه
    یا
    میتونی ویندوز عوض کنی بعد نصب یک ویروس کشی کنیش تا درست شه

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

داخل تاپیک پایین سئوال خودتون مطرح کنید فایل درون پوشه minidump ازشاخه ویندوز اونجا آپلود کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست عزیز من از kis 2012 استفاده میکنم که همیشه هم آپدیت هست. فکر نکنم کار ویروس باشه.
    به هر حال ممنونم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •