تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: نه ترس.نه تعصب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض نه ترس.نه تعصب

سلام
    اینجور که من دیدم خیلی ها هنوز اسیر عادت هاشون هستن.فکر میکنم خیلی از ماها وقتی اولین کامپیوترمون رو خریدیم کارت گرافیک nvidia رو واسمون تهیه کرده بودن.اگه بخوام خودم رو بگم، کارتهای گرافیک ATI رو تا به حال به چشم ندیدم.واسه همین به نظر میرسه nvidia همه گیرتر و محبوبتر هستش.اینجور که من دیدم،هنوز خیلی ها به خاطر علاقه ای که به nvidia دارن بدون دلیل از این کارت گرافیک تعریف میکنن.واسه من که قراره یه کارت گرافیک جدید بخرم،علاقه اشخاص به کارت گرافیک خاصی،نمیتونه دلیل کاملی باشه واسم.اگه همگی تعصب هامون رو از کارتای گرافیکمون برداریم بهتر میتونیم راجع به مدل هاشون قضاوت کنیم.

داره خودمونی میشه ali_men2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    mashad

پيش فرض

منم موافقم من کارت gtx460 داشتم بخاطر ساپورت نکردن sli مادر بوردم با یک 6850 عوض کردم که بتونم در آینده کراس کنم الن خیلی راضی تر هستم. تو بازی ها جزئیات رو بهتر نشون میده .

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

10

من تا موقعی که با nVIDIA کار نکرده بودم ATI داشتم اولین کارت گرافیکم هم ATI 7000 بود
    Last edited by EhsanCPU; 02-12-2011 at 13:01.

پروفشنال ali703's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مینودشت-شوشتر!!!

پيش فرض

من الان nvidia 9500 دارم ولی با آپدیت کردنش مشکل دارم یعنی آپدیتشو نمیدونم چه ورژنی و از کجا بگیرم

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من الان nvidia 9500 دارم ولی با آپدیت کردنش مشکل دارم یعنی آپدیتشو نمیدونم چه ورژنی و از کجا بگیرم
    انویدیا ایران رو تحریم کرده و اپدیت درایور هاش رو در اختیار ما نمی زاره شما بهتره از سایت های ایرانی کمک بگیری یا با وی p ان دانلود کنی اگه میتونی از روش دوم استفاده کن سایت Filehippo.com سایت خوبی هستش همیشه اخرین ورژن نرم افزار های رایگان و terial رو داره میتونی ازش دانلود کنی
    از اینجا دانلود کن ایران رو تحریم نکرده سرعتش هم بالاست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by akpa; 13-12-2011 at 15:35.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed_2007r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    توی دل

پيش فرض

انویدیا ایران رو تحریم کرده و اپدیت درایور هاش رو در اختیار ما نمی زاره شما بهتره از سایت های ایرانی کمک بگیری یا با وی p ان دانلود کنی اگه میتونی از روش دوم استفاده کن سایت Filehippo.com سایت خوبی هستش همیشه اخرین ورژن نرم افزار های رایگان و terial رو داره میتونی ازش دانلود کنی
    من کارت گرافیک nvidia gt220دارم دیشب توسط سایتش آپدیتش کردم هیچ مشکلی نداشت!

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من کارت گرافیک nvidia gt220دارم دیشب توسط سایتش آپدیتش کردم هیچ مشکلی نداشت!
    والا ما که چند وقت پیش خواستیم دانلود کنیم گفت :
    Access Denied

You don't have permission to access "http://www.nvidia.com/" on this server. Reference #18.9e94ef50.1323778493.3e867401

شاید تحریم رو برداشتن
    Last edited by akpa; 13-12-2011 at 15:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •