سلام من بین کارت گرافیک کواردارو 2000 و فایرپرو 7900 موندم لطفا با توجه به قیمت کدوم یک برتری داره
سلام من بین کارت گرافیک کواردارو 2000 و فایرپرو 7900 موندم لطفا با توجه به قیمت کدوم یک برتری داره
برای چی کاری میخوای؟ایا مطمئنی تو کارت پرفرمنس ایجاد میکنه؟لطفا کامل توضیح بده.
عزیز واسه کار با 3dmax میخوام یه سوال تو رندر بیشتر سی پی یو تاثیر داره یا کارت گرافیک
دوست عزیر کارت گرافیک به رندر کاری نداره و برای اینکار شما نیاز به رم و سی پی یو قوی داری.میتونی یه رندر بگیری و از روی task manager و سربرگ performance ببینی چقدر از سیستمت استفاده میشه.کارت گرافیک برای اینکار فقط به داشتن صفحه پویا و راحتی کار با اجسام زیاد و به اصطلاح face زیاد تو صحنه شما هستش که real render بده بهتون.کارت گرافیکهای تو بازار خیلی روی شما تاثیر نذاره چون بسته به بودجه شما برای اینکار فقط سری کارتهای Quadro هستش که سعی کن بدون پسوند fx باشه و یا همین سری fire pro البته بازم همه چی برای یه سیستم تخصصی مخصوص رندر به بودجه ربط داره که معمولا خیلی سنگین درمیاد
به نظر من کارت گرافیم کوادرو 2000 برای کار شما خیلی خوبه...
ممنون من تو یه سایت دیدم کارتای سری فایر پرو 7900 خیلی خوب ضاهر شده شما از قیمت این کارتا و محلی واسه خرید با قیمت منصفانه سراغ ندارید
اگه فقط برای کار های سه بعدی میخوای و بازی نمیکین حتما کوادور یا فایر پرو بگیر. اگع خواستی کوادور بگیری حتما مدل 2000 و بالاتر بگیر در صورتی ک هزینه خرید کوادور 2000 یا بالاتر رو نداری یا فایر پرو بگیر یا سراغ زیر مدل 2000 نرو ک هزینه بیهوده هست.در حال حاضر موتور های رندری مثل وی ری و منتال ری فقط از سی پیو برای رندر استفاده میکنند. اما موتور های رندر آی ری و چند تا دیگه از گرافیک هم استفاده میکنن و به زودی شاهد این هستیم ک وی ری و منتال ری هم از گرافیک استفاده میکنن. گرافیک کوادور تو صحنه های سنگین و شلوغ و همچنین پارتیکل زیاد خیلی تاثیر داره و رون تره.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)