تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: سر و صدا کردن فن cpu و فن خنک کننده

در آغاز فعالیت jmbojets's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

5 سر و صدا کردن فن cpu و فن خنک کننده

سلام.جند وقتیه فن سی پی یو بشدت صدا میده تازه هم هست.بازش کردم تمیزش هم کردم ولی بازم صدا میده ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

منظورتون از صداش نویز زیاد هست یا صدای خرابی میده
    اگه صدای حرابی میده فن رو خاک گیری کنید و یک دور روغن کاری کنید
    ولی اگه نویزش بالاست و دور فن بالا میره و نویز ایجاد میکنه طبیعیه که این به خاطر اینه که دمای سی پی یو بالا میره و دورفن هم بیشتر میشه
    اسمارت فن در ستاپ فعال بشه خمیر سیلیکون رو عوض کنید و سیستم تهویه ی کیس رو هم بهتر کنید تا دمای سی پی یو پایین تر بیاد و درنتیجه دور فن هم کمتر شده و نویزش کمتر بشه

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Yashar_satyr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اگه فن سفت شده بهش روغن بزن - اگه خاك گرفته تميز كن - و مورد ديگه اينكه ببين سيم به فن نمي خوره؟!!!؟؟

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام.جند وقتیه فن سی پی یو بشدت صدا میده تازه هم هست.بازش کردم تمیزش هم کردم ولی بازم صدا میده ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه
    سلام.
    مدل سی پی یو؟؟؟
    مدل فن سی پی یو؟؟؟
    آور هم میکنید؟؟؟
    یه شات از نرم افزار CPUID HWMonitor قرار بدین.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان من چند وقتیه فن سی پی یوم موقع روشن کردن صدای زیادی میده همون موقه کیسو ازپشت خاموش میکنم ودوباره روشن میکنم صداش قطع میشه.ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه

در آغاز فعالیت sun my's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

دوست عزیز در صورتی که از توان cpu بیشتر از حالت معقول کار کشیده شود طبیعتا باید سرعت حرکت فن زیاد شود تا خنک کنندگی متلوبی داشته باشد اما اگر در هنگام روشن شدن و یا مواقعی که کمتر از سیستم کار میکشید این صدا بسیار زیاد است حتما باید تمیز کاری با اسپری ناهید را انجام دهید و دمای قطعات را از طریق صفحه بوت چک کنید در صورت نبود دما از طرف دیگر قطعات بعد از انجام مراحل بالا مشگل شما حل میشود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    الان که زمستونه وقتی که کامپیوتر رو روشن می کنم تا یه ساعت اول که فن گرم بشه صدای دلخراشی داره ولی بعد از یه ساعت یا کمتر صداش نرم میشه. البته من مقداری روغن کاری کردم، واسه دو سه هفته خوب جواب داد ولی دوباره اونجوری شد. حالا می خوام بدونم آیا روغن خاصی باید بریزیم که بیشتر عمر کنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام.من سیستمو حدود دو ساله جمع کردم.از روز اول سی پی یوم خیلی صدا میداد.نمیدونم باید چی کار کنم فن سی پی یو عوض کنم یا ولتاژ کم کنم.دمای سی پی یو خیلی بالاست.یه فن اضافه ام تو کیس گذاشتم ولی بازم دما بالاست.البته این عکس زمانی که در کیس باز بود گرفتم.لطفا راهنمایی کنید.

intel(r) celeron(r) cpu 450 @2.20ghz

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 816x500.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sadegh-sg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    استان گلستان

پيش فرض

سلام.من سیستمو حدود دو ساله جمع کردم.از روز اول سی پی یوم خیلی صدا میداد.نمیدونم باید چی کار کنم فن سی پی یو عوض کنم یا ولتاژ کم کنم.دمای سی پی یو خیلی بالاست.یه فن اضافه ام تو کیس گذاشتم ولی بازم دما بالاست.البته این عکس زمانی که در کیس باز بود گرفتم.لطفا راهنمایی کنید.

intel(r) celeron(r) cpu 450 @2.20ghz

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 816x500.
    خمیر زدی شما؟؟

---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------

سلام دوستان
    الان که زمستونه وقتی که کامپیوتر رو روشن می کنم تا یه ساعت اول که فن گرم بشه صدای دلخراشی داره ولی بعد از یه ساعت یا کمتر صداش نرم میشه. البته من مقداری روغن کاری کردم، واسه دو سه هفته خوب جواب داد ولی دوباره اونجوری شد. حالا می خوام بدونم آیا روغن خاصی باید بریزیم که بیشتر عمر کنه؟
    کدوم فن صدا میده؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •