تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: سوال درباره ی سیستم مورد استفاده در 3dmax

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    یه جای اروم و راحت و خلوت

پيش فرض سوال درباره ی سیستم مورد استفاده در 3dmax

سلام دوستان بنده تو 3dmax تازه کارم و تا یه جایی فعلا اومدم به علت سوختن کارت گرافیکم فعلا نمیتونم ادامه بدم واسه همین میخوام یه سیستم جدید بخرم البته تو بخش مشاوره درخواست دادم از دوستان حرفه ای در 3dmax خواهش میکنم نوع سیستم مورد استفادتون رو در این تایپیک اعلام کنید و میزان رضایت خودتون رو بفرمایید تا هم من دعاتون کنم و هم مرجعی واسه دیگران بشه پیشاپیش تشکر میکنم از همتون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت

پيش فرض

بچه ها کجاین پس رفتین همتون

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

سلام

خوب سعی کن رم بالا بگیری
    4 خوبه و بیشترش مستحبه : دی

cpu هم سعی کن i7 بگیری که موقع رندر با سرعت بیشتر رندر بگیره و زیاد اذیتت نکنه

4. این کاربر از hadi665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 3dmotion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    شهر گل و بلبل

پيش فرض

سلام دوستان بنده تو 3dmax تازه کارم و تا یه جایی فعلا اومدم به علت سوختن کارت گرافیکم فعلا نمیتونم ادامه بدم واسه همین میخوام یه سیستم جدید بخرم البته تو بخش مشاوره درخواست دادم از دوستان حرفه ای در 3dmax خواهش میکنم نوع سیستم مورد استفادتون رو در این تایپیک اعلام کنید و میزان رضایت خودتون رو بفرمایید تا هم من دعاتون کنم و هم مرجعی واسه دیگران بشه پیشاپیش تشکر میکنم از همتون.
    در مورد کار با مکس در سطح حرفه ای هر چی سخت افزار بزاری بازم کم هست ولی یه سیستم پایه برای کارای حرفه ای با نرم افزار 3dsmax اول از همه یه گرافیک خوب که هسته GPU اون قوی باشه مثل GTX 480 به بالا و اگر هم پول زیاد داری یه Quadro بگیر. گرافیک برای وقتی خوبه که حجم زیادی از مدل ها رو بخوایی باز کنی مثلا در حد بالایی 3 یا 4 میلیون پلی و همچنین برای تکستچر دادن .
    بعد از گرافیک باید بری سراغ هارد. بله هارد خیلی مهم هست حتی از رم وقتی شما یه پروژه سنگین داری با این همه تکستچر و پارتیکل و اینجور چیزا سرعت بار گذاری رو هارد از نوع SSD تقریبا 20 برابر از هارد عادی هست اگر هارد عادی داشته باشی هرچی رم اضافه کنی بازم تاثیر نداره.
    در مورد رم هم حداقل رو 6 GBDDr3 بزار مخصوصا وقتی از سیستم رندر گیری Vray استفاده میکنی هر چه رم بیشتر باشه میتونی اندازه خروجی و کیفیت رو بالا ببری.
    در مورد Cpu هم خب اینکه معلومه فعلا توی سیستم های خونگی ii7 حرف اول رو میزنه ولی بازم اگه پول داری یه سیستم با 2 تا Cpu بگیر از نوع Xeon یا Opteron .
    فکر کنم کافی باشه اینا اجزای اصلی برای یه سیستم حرفه ای 3dsmax هست.
    موفق باشی

6. این کاربر از 3dmotion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون از توجهتون خواهشا اگه امکان داره سیستم مورد استفاده خودتون رو هم اعلام کنید و ایا خرید کارت های ارزون قیمت کوادارو به صرفه است یا به این معمولی ها اکتفا کنیم

8. این کاربر از Ngo588 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    شهر گل و بلبل

پيش فرض

ممنون از توجهتون خواهشا اگه امکان داره سیستم مورد استفاده خودتون رو هم اعلام کنید و ایا خرید کارت های ارزون قیمت کوادارو به صرفه است یا به این معمولی ها اکتفا کنیم
    سیستم مورد استفاده خودم:
    CPu:i7 920 Overclocked
    vga:QuadroFX 3800 Ultra
    Ram: 12gig DDR3 1600
    HDD:128G SSD
    Power:1030W Green

کارتهای کوادرو هر چه مدل بالا تر قدرتمند تر هستند بستگی به کاری که میخوایی بکنی داره .یعضیها فقط برای ادیت فیلم ازش استفاده میکنن بعضی ها هم بازی ساخت بازی و انیمیشن .
    یه سری به سایت Autodesk بزنید. در مورد کارتهای کوادرو و قدرت لونا توی مکس و نرم افزار های دیگه راهنمایی کرده که کدوم بهتره.

10. این کاربر از 3dmotion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -^.

پيش فرض

چند پول می دی
    مهم پوله

12. این کاربر از Lord-Voldemort بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت

پيش فرض

چند پول می دی
    مهم پوله
    من فعلا 400 واسه گرافیک گذاشتم میخوام بدونم خرید quardaro 600 بهتره یا gf 560ti

14. این کاربر از Ngo588 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    شهر گل و بلبل

پيش فرض

من فعلا 400 واسه گرافیک گذاشتم میخوام بدونم خرید quardaro 600 بهتره یا gf 560ti
    برای کار با محیط های ریل تایم و ساخت انیمیشن های حرفه ای قطعا Quadro ایده ال هست 560ti بیشتر برای بازی هست و هیچ تاثیری توی روند کار با مکس نداره . این 2 تا قابل مقایسه با هم نیستن . یه چیز جالب اینکه با Quadro هم میشه با بهترین کیفیت بازی کرد بخاطر هسته ریل تایم فریم ریت خوبی برای بازی داره

16. این کاربر از 3dmotion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت

پيش فرض

برای کار با محیط های ریل تایم و ساخت انیمیشن های حرفه ای قطعا Quadro ایده ال هست 560ti بیشتر برای بازی هست و هیچ تاثیری توی روند کار با مکس نداره . این 2 تا قابل مقایسه با هم نیستن . یه چیز جالب اینکه با Quadro هم میشه با بهترین کیفیت بازی کرد بخاطر هسته ریل تایم فریم ریت خوبی برای بازی داره
    ممنون با این اوصاف شما چه پیشنهادی به من دارید خواهشا زود بگید تا من دیگه خرید سیستم رو قطعی کنم

18. این کاربر از Ngo588 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •