سلام..
بچه ها من بین این دو مدل گرافیک بدجور گیر کردم!
اگر تکنولوژی فیزیک انویدیا نبود به احتمال زیاد 6850 رو میخریدم..
لطفا" بگید کدوم یکی واسه بازی مناسب تره!
مرسی.![]()
سلام..
بچه ها من بین این دو مدل گرافیک بدجور گیر کردم!
اگر تکنولوژی فیزیک انویدیا نبود به احتمال زیاد 6850 رو میخریدم..
لطفا" بگید کدوم یکی واسه بازی مناسب تره!
مرسی.![]()
سلام.
این دو کارت در یک رده هستند و نمیشه گقت کاملا کدوم بهتره، و باید بسته به شرایط یکی انتخاب بشه.
مشخصات دقیق قطعات سیستمتون رو لطف کنید بگید تا بهتر بشه گفت.
پیروز باشید.
cpu : phenom II X3 710
m.b:gigabyte ma780g-ud3h
ram : 4gig
power : cooler master 460
میدونم با پاوری که من دارم 6850 بهتره ولی خب اگه بدونم 460 ارزشش رو داشته باش پاورم عوض میکنم..
اصلا" این قابلیت فیزیک چقدر تو بازی تاثیر گذاره(البته بازی هایی که فیزیک رو پشتیبانی میکنند)
GTX 460 در کل کمی بهتره، به دلیل عملکرد تسلیشن بهتر و پشتیبانی از PhysX ... ولی نه اون قدر که هزینه پاور رو هم متحمل بشید!
یه لینک از پاورتون لطف میکنید...؟
PhysX هم در بعضی بازی ها استفاده میشه و نتیجش فیزیک بسیار قدرتمند در بازی هاست، مثلا در Mafia II اثرش رو در خورد شدن شیشه ها و دود و لباس ها میشه دید... یا در Batman :AC نیز گرافیک بازی رو واقعا زیبا تر میکنه و در بعضی جاها ازش استفاده شده.
البته بازی هایی که به طور گسترده از این قابلیت استفاده میکنن تعدادشون خیلی زیاد نیست... و همچنین GTX 460 نمیتونه به راحتی از پس پردازش سنگین PhysX بر بیاد و افت فریم چاشنی بازی خواهد شد.
پیروز باشید.
اینم لینک از پاورم:
راستش من بازی درایور سانفرانسیسکو رو روی 2 تا لپتاپ که یکی گرافیکش انویدیا و دیگری ای ام دی بود بازی کردم اونی که گرافیکش انویدیا بود احساس کردم که خیلی حرکات ماشین واقعی تره!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا نمیدونم اصلا" درایور فیزیک رو پتیبانی میکنه یا نه!
مرسی.
پاورتون کم میاره احتمالا! و پیشنهاد میکنم عوض کنید... البته ممکنه جواب بده، ولی چون چند وقت هم کار کرده و در کل پاور قدرتمندی نیست... عوضش کنید بهتره!
میتونید یه پاور 600W مناسب تهیه کنید تا جا برای اورکلاک CPU هم باشه...
Driver San Francisco هم از PhysX استفاده نمیکنه کلاو اون که شما دیدی احتمالا در کل لپ تاپ دارای GPU Nvidia قوی تر بوده و فریم ریت بالاتر ارائه میداده...
پیروز باشید!
آره کلا" فکر کنم توهم زده بودم!
یه سئوال دیگه اونم اینکه سیستم مورده نیاز برای 460 رو زده 450 وات!
یعنی بیخودی زده؟!
خوب این رو که میزنن... ولی پاور شما هم چند وقت کار کرده، هم در شاخه +12V توان چندان مناسبی نداره! در کل، ممکنه بتونید سیستم رو راه بندازید... ولی من زیاد توصیه نمیکنم! چون ممکنه به مشکل برخورد کنید!
اگه 6850 بگیرم هم باید پاور رو عوض کنم؟
لطفا" در کل بهم بگید تکنولوژی فیزیک ارزشه اینو داره که بخوام 70 الی 80 تومن بیشتر هزینه کنم؟
مرسی.
صحبت های من در مورد پاور بر اساس 6850 بود!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)