سلام دوستان .
مي خواستم يه نرم افزار به من معرفي كنيد كه وقتي در اينترنت هستم افراد پشت خطي رو نشون بده.
هر چي به جز Phone try .چون اين نرم افزار نتونسته نياز من رو بر طرف كنه. و در ضمن يه كرك درست و حسابي نداره.
اگه دوستان كمك كنند ممنون مي شم.
سلام دوستان .
مي خواستم يه نرم افزار به من معرفي كنيد كه وقتي در اينترنت هستم افراد پشت خطي رو نشون بده.
هر چي به جز Phone try .چون اين نرم افزار نتونسته نياز من رو بر طرف كنه. و در ضمن يه كرك درست و حسابي نداره.
اگه دوستان كمك كنند ممنون مي شم.
ديگه نرم افزاري وجود نداره به جز اين
براي كرك و توضيحات درباره اين برنامه به اين تاپيك سر بزن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديگه نرم افزاري وجود نداره به جز اين
براي كرك و توضيحات درباره اين برنامه به اين تاپيك سر بزن:
مسعود جان مطمعني.آخه من يه نرم افزار شنيده بودم به نام Modem On Hold كه مي گن اين كار رو مي كنه.
من كه هرچي گشتم نتونستم اون رو پيدا كنم.
در ضمن تو اين تايپيكي كه گفتي رفتم اما چون فايل رو تو راپيد شيرر آپلود كردن و محدوديتش تموم شده و نمي شه دانلود كرد.
حالا چي كار كنم.؟؟؟؟
بر فرض كه اين نرم افزار اين كار انجام بده ولي مطمئنا از phone tray كه بهتر نيست .وقتي اين نرم افزار روي مودمت جواب نده modem on hold هم مطمئنا جواب نميده.اين نرم افزار ها بر روي مودم هاي خاصي نصب ميشه .بر روي مودم من هم نصب نميشه
ولي در مورد كرك phone tray بايد بهت بگم كه با كرك كردنش هيچ گونه تغييري تو كاركرد برنامه ايجاد نميكنه و فقط در استفاده در مدت برنامه تغيير ايجاد ميكنه و از نسخه 40 روزه به طور كامل تغيير پيدا ميكنه.
و اگر كرك براي اين ميخواي كه فكر ميكني شايد روي مودمت جواب بده بايد بهت بگم كه همچين چيزي نيست.
ولي به هر حال اين لينك كرك كه كاملا درسته:
(لينك غير مستقيم هست)
از اينكه سرت درد اوردم ببخش
![]()
![]()
با سلامي دوباره.
خواهش مي كنم مسعود جان تا باشه از اين سر درد آودنا باشه.
راستش من وقتي از Phone try استفاده مي كنم پشت خطي رو نشون مي ده اما Caller ID اون خوب كار نمي كنه.و همه ي شماره ها روN/A ثبت مي كنه.در حالي كه با نرم افزار هايي مثل Modem Spy به راحتي شماره ي طرف رو پيدا مي كنه.
حالا من مي خوام نرم افزار هاي مشابه رو امتحان كنم ببينم چي جوريه.
از بابت كرك هم ممنونم.
با تشكر
وقتي با اون كار نكرده ديگه دنبال برنامه ديگه اي نباش.
مهم مودمته فقط. فقط
من دفترچه ي مودم خودم رو كاملا مطالعه كردم و متوجه شدم كه كاملا V.90 و V.92 رو پشتيباني مي كنه و در ضمن در پست قبلي هم گفتم با نرم افزار Modem spy تونستم در حالت آفلاين شماره ها رو ببينم اما مي خوام در حالت آنلاين ببينم كه دنبال نرم افزار مي گردم.نوشته شده توسط shahabmusic
با تشكر
براي اينكه وقتي در اينترنت هستي مودمت افراد پشت خطي رو نشون بده مودمت بايد علاوه بر خاصيت V.92 از خاصيت Online Caller ID هم بر خوردار باشه و اين با خاصيت Caller ID فرق داره.
براي همين كه در برنامه Phone Tray حتي شماره افراد هم نشون نميده و در برنامه هاي ديگه نشون ميده.من هم دقيقا مشكل تو رو داشتم.
![]()
مسعود جان اينو نگاه كن.مودم من همه ي تكنولوژي هاي جديد را ساپورت مي كنه.اين نرم افزاره كه مشكل داره.نوشته شده توسط masoud908
![]()
باتشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)