با سلام من به تازگی میخوام یک سیستم جدید خریداری کنم مینبورد و سی پی یو البته کارت گرافیک و رم برام خیلی مهم هست که چی باشه در مورد گرافیک و رم پیشنهادتون چیه؟
ATI یا NVIDIA چه مدلی رو پیشنهاد میکنید که حرفه ای باشه
در مورد رم هم بهترین برند با بیشترین کارایی رو معرفی کنید چند گیگ بندازم بهتره در حال حاضر
ولی سوال اصلی بنده در مورد خرید پردازنده هست با این قیمتهایی که الان من از اینتل میبینم ایا به نظر شما برم سمت AMD درست هست یا خیر
شما کدومو پیشنهاد میدید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
AMD Phenom II X6 1100T Thuban 3.3GHz, 3.7GHz Turbo 6 x 512KB L2 Cache 6MB L3 Cache Socket AM3 125W Six-Core
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Black Edition Thuban 3.2GHz 6 x 512KB L2 Cache 6MB L3 Cache Socket AM3 125W Six-Core
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Intel Core i5-2500K Sandy Bridge 3.3GHz (3.7GHz Turbo Boost) 4 x 256KB L2 Cache 6MB L3 Cache LGA 1155 95W Quad-Core - Intel HD Graphics 3000
Intel Core i7-2600K Sandy Bridge 3.4GHz (3.8GHz Turbo Boost) 4 x 256KB L2 Cache 8MB L3 Cache LGA 1155 95W Quad-Core - Intel HD Graphics 3000
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Intel Core i7-2600 Sandy Bridge 3.4GHz (3.8GHz Turbo Boost) 4 x 256KB L2 Cache 8MB L3 Cache LGA 1155 95W Quad-Core
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
تو این پردازنده ایی که مد نظرم هست کدوم به صرفه هست بخرم با بالاترین کارایی
خودم تا حالا اینتل داشتم ولی بدجور این مدل های جدید AMD با این قیمتهای عالی نسبت به INTEL ذهن منو به خودش مشغول کرده
کسی تا حالا پردازنده های جدید AMDرو امتحان کرده نظرشو به بنده بگه
برای هر کدوم از چه مادربوردی استفاده کنم بهتره؟
در مورد خرید پاور چه مارکی رو پیشنهاد میکنید فقط اینو بگم تو روز سیستم 16 الی 18 ساعت روشنه
در پایان ایا با این قیمتهای قطعات خرید لب تاب به صرفه تره یا سیستم خانگی؟
متشکرم