تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: مشاوره جهت خرید مادربورد و سی پی یو لطفا کمک کنید یک عمر دعاتون میکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض مشاوره جهت خرید مادربورد و سی پی یو لطفا کمک کنید یک عمر دعاتون میکنم

با سلام من به تازگی میخوام یک سیستم جدید خریداری کنم مینبورد و سی پی یو البته کارت گرافیک و رم برام خیلی مهم هست که چی باشه در مورد گرافیک و رم پیشنهادتون چیه؟
    ATI یا NVIDIA چه مدلی رو پیشنهاد میکنید که حرفه ای باشه
    در مورد رم هم بهترین برند با بیشترین کارایی رو معرفی کنید چند گیگ بندازم بهتره در حال حاضر
    ولی سوال اصلی بنده در مورد خرید پردازنده هست با این قیمتهایی که الان من از اینتل میبینم ایا به نظر شما برم سمت AMD درست هست یا خیر
    شما کدومو پیشنهاد میدید؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    AMD Phenom II X6 1100T Thuban 3.3GHz, 3.7GHz Turbo 6 x 512KB L2 Cache 6MB L3 Cache Socket AM3 125W Six-Core

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Black Edition Thuban 3.2GHz 6 x 512KB L2 Cache 6MB L3 Cache Socket AM3 125W Six-Core

------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Intel Core i5-2500K Sandy Bridge 3.3GHz (3.7GHz Turbo Boost) 4 x 256KB L2 Cache 6MB L3 Cache LGA 1155 95W Quad-Core - Intel HD Graphics 3000

Intel Core i7-2600K Sandy Bridge 3.4GHz (3.8GHz Turbo Boost) 4 x 256KB L2 Cache 8MB L3 Cache LGA 1155 95W Quad-Core - Intel HD Graphics 3000

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Intel Core i7-2600 Sandy Bridge 3.4GHz (3.8GHz Turbo Boost) 4 x 256KB L2 Cache 8MB L3 Cache LGA 1155 95W Quad-Core

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

تو این پردازنده ایی که مد نظرم هست کدوم به صرفه هست بخرم با بالاترین کارایی
    خودم تا حالا اینتل داشتم ولی بدجور این مدل های جدید AMD با این قیمتهای عالی نسبت به INTEL ذهن منو به خودش مشغول کرده
    کسی تا حالا پردازنده های جدید AMDرو امتحان کرده نظرشو به بنده بگه
    برای هر کدوم از چه مادربوردی استفاده کنم بهتره؟
    در مورد خرید پاور چه مارکی رو پیشنهاد میکنید فقط اینو بگم تو روز سیستم 16 الی 18 ساعت روشنه
    در پایان ایا با این قیمتهای قطعات خرید لب تاب به صرفه تره یا سیستم خانگی؟
    متشکرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه shabkard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Germany

پيش فرض

درود
    شما نخست باید حداکثر بودجه ایی را که دارید ذکر نمایید
    لپ تاپ هم هیچگاه کارایی وبازدهی کیس رو ندراه
    -------------
    در مورد پردازنده هم مسلما اینتل بهتره 2500k کاملا از لحاظ پردازش وقابلیت اورکلاک از 1100 ای ام دی بهتره!!!
    2600 که فعلا بی رقیبه!!!
    وهمچنین مین برد ارزانتری هم لازم دارد یک مین اچ 61 براش کافی نهایت پی 67 با قیمت نزدیک 170 تومن
    ------------------
    گرافیک هم چی فورس همیشه بهتر بوده و خواهد بود جی فورس 460 گزینه مناسبی با قابلیت( فیزیک وکودا)که ای ام دی نداره!!!!
    پاور هم گرین بهتر وخوب جواب میده
    Last edited by shabkard; 27-11-2011 at 06:01.

3. این کاربر از shabkard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام

برای رسیدن به جواب بهتر، قطعاتی که میخواهید ، حداکثر بودجه و کاربرد رو مشخص کنید.

5. این کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با تشکر از همه دوستان تا 1.200 اگه بخوام لطفا راهنمایی بفرمایید البته بودجه من با توجه به قطعات مناسب میتونه بیشتر یا کمتر بشه یعنی میتونم مانیتور رو جدای این پولی که گفتم بخرم ایا با توجه به افزایش فزاینده قیمت قطعات الان به صرفه هست بگیرم سیستم؟با بودجه ای که گفتم اگه بخوام پول مانیتور رو هم رو همین 1.200 حساب کنم با یک تومن میتونم کیس خوبی جمع کنم؟
    در مورد کارت گرافیک همچنین رم و پاور راهنمایی بفرمایید
    خودم یک پاور 470 وات acbel دارم به نظرم عالی هستش نظرتون چیه باز acbel بگیرم؟البته با وات بالاتر
    پاور میخوام جوری باشه که سیستمم روزی 18 ساعت روشنه جواب بده با کمترین صدا
    گرافیک 1گیگ ddr5 به نظرم الان عالی باشه دوست دارم حتما حتما خروجیhdmi داشته باشه
    راستی من بیشتر برای اینترنت ماهواره ای افلاین و انلاین این سیستمو میخوام همچنین دیدن کانالهای hd سر این موضوع سیستم زیاد باید روشن بمونه و از همه مهمتر در زمینه مولتی مدیا و گیم که خیلی مهمه
    مرسی از همگی
    Last edited by barcelona_92; 27-11-2011 at 08:34.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mad86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سوالاتتون خیلی پراکنده بود ...

الان که حداقل قیمت هارد خیلی خنده داره...
    و این هم متاسفانه بیشتر بدلیل فروشندگان داخل کشوره چون فقط منتظر فرصتند که تقی به توقی بزنه و ....

بله مسلما هرچه بیشتر صبر کنید قطعات جدیدتری وارد میشه و انتخاب بهتری دارید..وشاید هم این تب هارد و بقیه قطعات بخوابه...ولی نزارید دم سال تحویل میلادی چون اینم یک بهانه دیگست به دست دوستان..

در مورد اینکه کدوم بهتره...والا فکرکنم برا کار شما همش خوبه مگر اینکه بخواید سرور بشید و اینترنت رو شیر کنید یا همچین چیزی که اونطوری نیاز به سرور دارید تا تریدها رو سریعتر اجرا کنه...

از بین انتخاب ها که فرمودید مطمئنا انتخاب اخر یعنی cpu corei7
    مادربرد ترجیحا گیگا باشه چون باتوجه به میزان روشن بودن سیستم ، خدمات پس از فروش آواژنگ بیشتر بدردتون میخوره!
    برای گرافیک نظر شخصی من ATI (ترجیحا 256bit-DDR5)
    رم هم باسش خیلی مهمه (ترجحا1600 ddr3) و مقدارش هم همون 6 تا 8 گیگ
    پاور شما بنظرم کم بیاد..بهتره یک 500 به بالا گرین اورجینال بخرید
    مونیتور هم ausu-led و یا مونیتور 3D اگر پولتون برسه

تو فروم پردازنده و گرافیک میتونید بنچمارک ها گرافیک مختلف رو نگاه کنید و خودتون با پولی که دارید به انتخاب برسید،

اینجا هم یک نمونه سیستم پیشنهادی هست که ی نگاهی بهش بندازید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mad86; 27-11-2011 at 16:05.

8. این کاربر از mad86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ایا با توجه به افزایش فزاینده قیمت قطعات الان به صرفه هست بگیرم سیستم؟
    قیمت قطعات (به جز هارد که افزایش قیمتش جهانیه) معمولی و عادی هست، میتونید تهیه کنید.

خودم یک پاور 470 وات acbel دارم به نظرم عالی هستش نظرتون چیه باز acbel بگیرم؟البته با وات بالاتر
    پاورهای ACBEL پاورهای خوبی هستند اما گارانتی خوبی ندارند (اکثرا" اصلا" گارانتی ندارند!) بنابراین بهتره از برند های دارای گارانتی خوب تهیه کنید.

cpu: Intel core i5 2500K: 265
    mb: ASRock Z68 Pro3: 185
    ram: 2*2G 1600 Kingmax nano gaming: 52
    vga: MSI 6870 1G GDDR5 Hawk: 255
    power: Green GP600A-UE: 88
    hdd: Seagate 7200-12 500GB: 120
    case: Green magnum2: 48
    odd: DVD-RW Pioneer FX: 30
    monitor: LG W2262TQ: 225
    mouse+kb: 20

sum: 1288

10. این کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

امکان داره در مورد مینبورد ASRock یکم توضیح بدید تازه من اسم این محصول رو شنیدم مال کدوم برند هست؟راستی این مادربورد i7رو هم ساپورت میکنه؟ایا مادربوردی هست که هم پردازندهamdرو ساپورت کنه همintel؟اسم برند asrock هستش؟در مورد رم
    1600 Kingmax nano gamingایا از این محصول بهتر هم داریم به نظرتون 8 گیگ رم باشه بهتر نیست؟اونوقت حتما ویندوز 64 بیتی میخواد مسلما ایا اینطوری به مشکل بر میخورم بابت درایورها و نرم افزارها و بازی های موجود در بازار ایا راهی هست که بشه بیشتر از سه گیگ رم رو در ویندوز 32 بیت استفاده کرد؟
    اگه زحمتی نیست در مورد MSI 6870 1G GDDR5 Hawk هم یکم بیشتر توضیح بدید بیشتر مد نظرم nvidiaهست اگه امکان داره چند نمونه بارز هم برای این برند نام ببرید
    راستی مانیتور فرمودید ال جی ایا مشخصه بارزی این محصول LG W2262TQ داردکه ایسوس یا سامسونگ پیشنهاد ندادید؟
    Last edited by barcelona_92; 27-11-2011 at 22:14.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امکان داره در مورد مینبورد ASRock یکم توضیح بدید تازه من اسم این محصول رو شنیدم مال کدوم برند هست؟اسم برند asrock هستش؟در مورد رم
    1600 Kingmax nano gamingایا از این محصول بهتر هم داریم به نظرتون 8 گیگ رم باشه بهتر نیست؟اونوقت حتما ویندوز 64 بیتی میخواد مسلما ایا اینطوری به مشکل بر میخورم بابت درایورها و نرم افزارها و بازی های موجود در بازار ایا راهی هست که بشه بیشتر از سه گیگ رم رو در ویندوز 32 بیت استفاده کرد؟
    اگه زحمتی نیست در مورد MSI 6870 1G GDDR5 Hawk هم یکم بیشتر توضیح بدید بیشتر مد نظرم nvidiaهست اگه امکان داره چند نمونه بارز هم برای این برند نام ببرید
    راستی مانیتور فرمودید ال جی ایا مشخصه بارزی این محصول LG W2262TQ داردکه ایسوس یا سامسونگ پیشنهاد ندادید؟
    ازراک برند بسیار خوبیه که با توجه به قیمت و کارائیش خیلی ارزش خرید خوبی دره
    در مورد کینگمکس نانو گیمینگ که خیلی رم خوبی هست و بیشتر از 4فعلا بر اقتضای نرم افزار ها و بازی ها نیاز خاصی پیدا نمیکنید
    32بیت هم نخیر!

هرچند خودم معتقدم اگر صبر کنید و بتونید 70تومن بزارید روی پولتون میشه برای گرافیک به GTX 560 Twin Frozr
    در مورد مانیتور هم متاسفانه اطلاعی ندارم دوستان عزیز بخش سخت افزار هستند در اسرع وقت پاسخ میدهند!
    Last edited by h!tman; 27-11-2011 at 22:15.

13. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سوالاتتون خیلی پراکنده بود ...

الان که حداقل قیمت هارد خیلی خنده داره...
    و این هم متاسفانه بیشتر بدلیل فروشندگان داخل کشوره چون فقط منتظر فرصتند که تقی به توقی بزنه و ....

بله مسلما هرچه بیشتر صبر کنید قطعات جدیدتری وارد میشه و انتخاب بهتری دارید..وشاید هم این تب هارد و بقیه قطعات بخوابه...ولی نزارید دم سال تحویل میلادی چون اینم یک بهانه دیگست به دست دوستان..

در مورد اینکه کدوم بهتره...والا فکرکنم برا کار شما همش خوبه مگر اینکه بخواید سرور بشید و اینترنت رو شیر کنید یا همچین چیزی که اونطوری نیاز به سرور دارید تا تریدها رو سریعتر اجرا کنه...

از بین انتخاب ها که فرمودید مطمئنا انتخاب اخر یعنی cpu corei7
    مادربرد ترجیحا گیگا باشه چون باتوجه به میزان روشن بودن سیستم ، خدمات پس از فروش آواژنگ بیشتر بدردتون میخوره!
    برای گرافیک نظر شخصی من ATI (ترجیحا 256bit-DDR5)
    رم هم باسش خیلی مهمه (ترجحا1600 ddr3) و مقدارش هم همون 6 تا 8 گیگ
    پاور شما بنظرم کم بیاد..بهتره یک 500 به بالا گرین اورجینال بخرید
    مونیتور هم ausu-led و یا مونیتور 3D اگر پولتون برسه

تو فروم پردازنده و گرافیک میتونید بنچمارک ها گرافیک مختلف رو نگاه کنید و خودتون با پولی که دارید به انتخاب برسید،

اینجا هم یک نمونه سیستم پیشنهادی هست که ی نگاهی بهش بندازید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ادرسی که لطف فرمودید دادید کار نمیکنه
    امکان داره سیستم پیشنهادی خودتون رو برام قرار بدید لطفا بی زحمت توضیح کوتاهی هم در مورد محصولات قابلیت اورکلاک و هم چنین از لحاظ ساپورت محصولات اینده هم توضیح بدید( بیشتر منظورم مین پیشنهادی شما بود)
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ازراک برند بسیار خوبیه که با توجه به قیمت و کارائیش خیلی ارزش خرید خوبی دره
    در مورد کینگمکس نانو گیمینگ که خیلی رم خوبی هست و بیشتر از 4فعلا بر اقتضای نرم افزار ها و بازی ها نیاز خاصی پیدا نمیکنید
    32بیت هم نخیر!

هرچند خودم معتقدم اگر صبر کنید و بتونید 70تومن بزارید روی پولتون میشه برای گرافیک به GTX 560 Twin Frozr
    در مورد مانیتور هم متاسفانه اطلاعی ندارم دوستان عزیز بخش سخت افزار هستند در اسرع وقت پاسخ میدهند!
    asrock ایا از پردازنده های نسل جدید کامل پشتیبانی میکنه؟گارانتی این محصول چیه؟ایا این برند محصولات متنوع داره اگه داره چند نمونه خوب رو با قیمت قرار بدید ایا نسبت به ایسوس بهترن؟ نخرم بعدا پشیمون بشما البته اینو شوخی گفتم
    لطفا در مورد گرافیکی که فرمو دید توضیح بدید
    الان این گرافیک تو بازار نیست؟
    همین که بازیهای جدید و ریلیزهای جدیدشون رو ساپورت کنه بسه بیشتر فیفا یا سوکر یا نید فور اسپید و همچنین کا اف دیوتی رو بازی میکنم
    شما چه پاوری رو پیشنهاد میدید؟
    یک دنیا ممنون بابت راهنمایی
    Last edited by barcelona_92; 27-11-2011 at 22:28.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •