سلام دوستان
من مودمم را که روی pppoe کانفیگ میکنم چراغ کانکت شدن مودم روشن میشه و ای پی هم میگیره ولی هیچ ارتباطی با اینترنت نداره نه پثینگی نه چیزی تایماوت میده پینگ...کسی با این مشکل روبرو شده تا حالا؟
در حالت bridge کاملا درسته
سلام دوستان
من مودمم را که روی pppoe کانفیگ میکنم چراغ کانکت شدن مودم روشن میشه و ای پی هم میگیره ولی هیچ ارتباطی با اینترنت نداره نه پثینگی نه چیزی تایماوت میده پینگ...کسی با این مشکل روبرو شده تا حالا؟
در حالت bridge کاملا درسته
منم قبلا یه همچین مشکلی داشتم تنظیمات آی پی و کانکشن محلی رو چک کن یا از نو بساز ..........
مودمت رو ببر یکی که خوب بلده دوباره کانفیگ کنه.
مشکل با زدن تیک NAT در تنظیمات مودم حل شد.
Last edited by urcu; 26-11-2011 at 19:54.
مارک مودمت چی هست؟
اگر بصورت PPPOE نمی توانید به اینترنت متصل شوید و الزاما باید بصورت Bridge به اینترنت دسترسی پیدا کنید به احتمال قوی مشکل از سوی ISP است
برای اطمینان خاطر آزمایش زیر را انجام دهید و مطابق توضیح تنظیم مودم خودرا بروزرسانی کنید
تصاویر زیر از روی مودم TP Link گرفته شده است
ابتدا وارد صفحه تنظیم مودم خود شوید و گزینه ای شبیه به Interface Setup را که در آن تنظیمات Internetمربوط به مودم انجام می شود بیابید
حال pppoe را بیابید و انتخابش کنید
سپس گزینه PVC's Summary را بفشارید تا فهرستی از آنچه ISP شما برای PPPOE برایتان فراهم کرده است ببینید
در زیر فهرست را مشاهده می کنید. قسمت های فعال با عبارت UP مشخص شده است.
در صورتیکه آی اس پس شما اجازه استفاده از آن را به شما داده باشد می توانید این تنظیمات را در قسمت قبلی تنظیم کنید (با بیضی به رنگ قرمز مشخص شده است)
Setup
Last edited by ekhorasan; 13-01-2014 at 00:59.
اگه همه ip ها خط تیره باشه باید چکار کرد ؟
مشکل شما خیلی کم پیش میاد
شما باید تو تنظیمات مودم دیفالت روت یا دیفالت گیت وی رو خودتون دستی تنظیم کنید تا بعد وصل شدن به نت گیت وی براتون تعریف بشه و به نت وصل شید
مطمئنی دستکاری دیگه ای نکردی؟ چطور؟؟؟
اخه وظیفه دستور NAT که مخفف هست اینه که اجازه بده چندین مک ادرس به صورت همزمان از یه نت اسستفاده کنن![]()
Last edited by fanoostalaei; 11-02-2014 at 23:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)