تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: این سپر زرد رنگ نشونه ی چیه؟؟

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

14 این سپر زرد رنگ نشونه ی چیه؟؟

سلام دوستان

بعضی از نرم افزار های نصب شده روی ویندوز 7 من پایین آیکونشون , یه سپر زرد رنگ دیده میشه...
    دلیلش چیه که فقط رو بعضی از ایکون ها هست و رو بقیه نیست؟؟چطور میشه این سپر رو از زیر ایکون ورداشت...
    این عکس رو ببنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

برای حذف اون سپر طبق روش پایین که تست کردم و جوابم داده عمل کنید ابتدا منوی سرچ استارت باز کنید بعدشم فرمان uac رو داخلش تایپ کنید تو صفحه ای که باز میشه طبق شکل 1 نوار لغزنده رو کلا پایین بیارین بعدش سیستم ریست کنید وقتی که بالا اومد گزینه cmd رو داخل سرچ منوی استارت تایپ کنید بعدشم روش کلیک راست کنید گزینه run as administrator انتخاب کنید تو صفحه ای که باز میشه طبق شکل 2 که تو شماره 3 نوشته چهار تا فرمان پایین به ترتیب داخل اون پمجره وارد کنید بعدشم واسه هر کدوم جدا اینتر بزنید فرمان آخر که وارد کنید سیستم ریستارت میشه وقتی که بالا اومد میبینید اون سپر حذف شده خواستین از تو همون سایت فرامین میتونید از روش کپی بگیرین بعدش تو پنجره cmd کلیک راست کنید کپی کنید پست آخر ببینید

سایت برنامه

کد:

3. 5 کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه frobot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

باید راه خیلی ساده تری هم باشه . مثلا روزی که نصاب برای من مودم وایمکس نصب کرد این علامت روی آیکون اجرایی کانکشن منیجر نبود . اما الان که خودم ویندوز نصب کردم و مجدد مودم رو نصب می کنم این سپر میاد که برای اجرای برنامه و نداشتن پابلیشر معتبر حتما باید تائید بزنم . زمان نصب هم حواسم به نصاب بود و این همه مسیری که شما گفتی رو انجام نداد. چیزی به ذهن دوستان نمی رسه ؟

5. این کاربر از frobot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام مجدد

اون سپر زرد رنگ نشونه اخطار اجرا در حالت عادی هست که بنا به دلایل مختلفی( ایجاد تغییر در سیستم - نداشتن لیسانس ناشر معتبر - دسترسی غیرمجاز به نت و ... ) ممکنه پیش بیاد . معمولا بالای پیغامی که زمان اجرای فایل می ده دلیلش رو هم اعلام می کنه . من همونطوری که توی پست قبل هم گفتم برای اجرای کانکشن منیجرم خیلی با این پنجره مشکل داشتم و دلیل هم فقط نداشتن ناشر لیسانس معتبر بود وگرنه خود فایل صددرصد رسمی بود.خیلی دنبالش بودم تا الان که شما هم سوال کردی به این روش دور زدن رسیدم .
    البته دوستمون جناب جعفریان روش کم کردن سکیوریتی یوزر اکانت را مطرح کردن ولی با کم کردن سکیورتی در یخش یوزر اکانت برای نوتیفای ندادن مشکل حل نمی شه و برای همه فایلهای معتبر و غیر معتبر کلا اخطار رو بی خیال می شه .ضمن اینکه علامت سپر هم سر جاش باقی می مونه و پیغامی داده نمی شه . اما این روش که الان پیدا کردم خیلی خوب برای همه برنامه ها جواب می ده . فقط قبل از استفاده حتما مطمئن بشید برنامه رسمی و بدون مشکل هست . ضمنا آموزش برای ویستا نوشته شده ولی برای 7 هم همون هست . فقط تنها نکته ذکر نشده اینه که در آخر کار آیکن ایجاد شده رو باید دستی تغییر بدید و روی شکل موردنظرتون بزارید.

لینک روش حذف علامت سپر زرد و آبی از روی آیکن ها در ویندوز ویستا و 7 :
    کد:

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

[QUOTE=frobot;6659283]سلام مجدد

البته دوستمون جناب جعفریان روش کم کردن سکیوریتی یوزر اکانت را مطرح کردن ولی با کم کردن سکیورتی در یخش یوزر اکانت برای نوتیفای ندادن مشکل حل نمی شه و برای همه فایلهای معتبر و غیر معتبر کلا اخطار رو بی خیال می شه .ضمن اینکه علامت سپر هم سر جاش باقی می مونه و پیغامی داده نمی شه . اما این روش که الان پیدا کردم خیلی خوب برای همه برنامه ها جواب می ده . فقط قبل از استفاده حتما مطمئن بشید برنامه رسمی و بدون مشکل هست . ضمنا آموزش برای ویستا نوشته شده ولی برای 7 هم همون هست . فقط تنها نکته ذکر نشده اینه که در آخر کار آیکن ایجاد شده رو باید دستی تغییر بدید و روی شکل موردنظرتون بزارید.

شما روش کامل منو مطالعه میکردی دوست عزیزم میدیدین که اول باید فرمان UAC رو غیرفعال کنید بعدم طبق سایت دوم پست آخرش باید این دوستمون عمل کنن خوبه که گفتم تستم کردم توهمین سایت پایین برین سربرگ بالاش ببینید چی نوشته اون روشی هم که شما گذاشتی کلی دردسر داره .

کد:

8. 3 کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنونم از نظر شما و شرمنده که حواسم به لینک پایین نبود. حالا یه سوال برای من پیش اومد. استفاده از task scheduler برای انجام این کار چه مشکلی ممکن است پیش بیاورد که شما آنرا دردسر ساز می دانید ؟

متشکرم و خوش باشید.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ممنونم از نظر شما و شرمنده که حواسم به لینک پایین نبود. حالا یه سوال برای من پیش اومد. استفاده از task scheduler برای انجام این کار چه مشکلی ممکن است پیش بیاورد که شما آنرا دردسر ساز می دانید ؟

متشکرم و خوش باشید.
    سلام خدمت شما منظورم ازاینکه دردسرساز این بود که راهی که شما گفتین کلی پیچیدگی داره اما با اون روشی که من گفتم وقتی طبق روش آخر سیستم ریست بشه بالا بیاداون سپر زرد رنگ ازبغل کل آیکونها برداشته میشه خودتون اونی که من گذاشتم با یکی خودتون مقایسه کنید.

11. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

من با موفیقیت اینکارو کردم ولی هنوز نرفته اون نشونه...

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من خودم این روش تست کردم که جواب گرفتم ابتدا فرمان uac طبق همون روشی که گفتم خاموش کنید بعدشم که سیتم ریست شد بالا اومد اون 4 تا فرمان به ترتیب داخل پنجره cmd ویندوز وقتی که تو حالنن run as admibistrator واردش کردین اجراش کنید بعدم هرکدوم ازاون فرامین به ترتیب وارد کنید اینتر کنید بازم اگرمشکلی بود پ-خ بدین تا فیلم انجام این دستور العمل براتون قراربدم .

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

جالبه .

من هم روش جناب جعفریان رو انجام دادم و به دوتا مشکل بر خوردم .

1 - درسته که دیگه برای انجام فایل تائیدیه گرفته نمی شه اما علامت سپر سر جاش هست . البته در یکی از توضیحاتی که در سایت معرفی شده هست نوشته شده که اگر علامت سپر مجددا ظاهر شد از خط سوم (؟) دستورالعمل دوباره تکرار کنید . من تا 3 بار این کار رو انجام دادم و به نتیجه نرسیدم .
    ضمنا ممکن است دلیل عدم حذف سپر استفاده از نسخه های مختلف 7 باشد. من از ویندوز 7 ultimate نسخه 32 بیت استفاده می کنم . شما چطور جناب جعفریان ؟

2 - با انجام روش جناب جعفریان تمام آیکونهایی که سپر داشته اند بدون تائیدیه اجرا می شوند . یعنی اگر شما برنامه دیگری هم داشته باشید که به هر دلیل مشکوک باشد و برای اجرا تائیدیه بخواهد با انجام این روش آنها نیز بدون تائیدیه اجرا می شوند . حتی اگر آنها را حذف و مجددا نصب کنید. به نظر می آید این روش از نظر ایمنی کار درستی نباشد.

یک مسئله دیگر این است که نه در توضیحات جناب جعفریان و نه در سایتی که معرفی فرموده اند ذکر نشده که بعد از پایان کار باید LEVEL بخش UAC را مجددا به حالت اولیه برگرداند یا نه . اگر این بخش به حالت اولیه خود بر نگردد باز هم می تواند برای امنیت سیستم مشکل ساز باشد. زیرا در حقیقت با این کار ما به همه برنامه ها چه مفید و چه مخرب اجازه می دهیم هر گونه تغییری در سیستم را بدون اطلاع کاربر اعمال کنند. پیشاپیش از راهنمایی همه دوستان بزرگوار متشکرم .

خوش باشید.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •