تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: لپتاپ تا 3 تومن واسه گیم خوری 24 ساعته چی پیشنهاد میکنین؟

آخر فروم باز adamhesaby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض لپتاپ تا 3 تومن واسه گیم خوری 24 ساعته چی پیشنهاد میکنین؟

سلام
    لپتاپ تا 3 تومن واسه گیم خوری 24 ساعته چی پیشنهاد میکنین؟
    وزنش زیاد مهم نیس
    سایز صفحه نمایشش هم هرچه بزرگتر بهتر و حتما حتما فول اچ دی
    تنکس

آخر فروم باز F R E E M A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

Asus G74SX-XR1 حدود 2.6 تا 2.7 در بازار پیدا میشه ولی نه با گارانتیهایی مثل سازگار
    Last edited by F R E E M A N; 28-11-2011 at 16:09.

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

بهترین مدل پیشنهاد شد
    اما دو مدل خوبه دیگه که ایران هم پیدا میشه

سری GT از MSI که در بازار داخلی تقریبا پیدا میشه ، مثل مدل هایی مثل GT780DX و GT683DX و GT780 و ....
    از سامسونگ هم سری 7 مثل مدل 700G7A

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من چند وقت پیش یه تحقیقی کردم توی بازار و نتیجش این بود که لپ تاپ هایی که واسه ی بازی هستند asus از همه بهتره

---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------

البته یه مارک دیگه هم هست ولی فکر نکنم پیدا کنین
    alienware
    کسی اطلاعاتی داره
    خویه یا نه؟

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام
    مدل خوبیه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوست عزیز یه پیشنهاد برادرانه برات دارم
    با 2 تومن بهترین لپ تاپ و میتونی بخری
    500 تومن هم بده XBOX یا PS3 بگیر
    لپ تاپ مال بازی نیست خدانکرده یه چیزش میسوزه اونوقت خر بیار و باقالی بار کن

داره خودمونی میشه kayhanm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درود
    اگه عشق 3D هستین بنظر من حتما 3D رو بگیرینش واقعا یه دنیای دیگس مخصوصا برای گیمرها و دوستدارانه فیلم و سینما

من همین دو هفته پیش یه G53SW 3D گرفتم با دو سال گارانتی ویستا+بلوری+8گیگ رم+1000گیگ هارد 7200 دور در دقیقه(500+500)+قابلیت اضافه کردن هارد ssd + یو اس بی 3 +سرو صدا و گرمای کم+دیزاین بسیار عالی و 100 البته 24 ساعت شبانه روز روشن
    برا بازی عالیه اما 15.6 هست نمایشگرش و شاید برا بازی یه خورده دلچسب نباشه و برای دیدن فیلم 3D هم فوق العاده هست چون نمایشگر با تکنولوژی active داره عمقه واقعی رو برات به نمایش میزاره و تصاویر برجسته میشه

G73sw , G74 لپتاپای خوبی هستن اگه 3D باشن معرکس و البته یه کم گرون البته کانفیگ G73sw همین بود که بالا نوشتم فقط مانیتورش 17 اینچ هست

به نظر من فقط اسوس(ASUS) اگه هم به طراحی و ترانسفر دما و سرو صدا هم زیاد توجهی ندارین و براتون مهم نیستن MSI هم برند بدی نیست و تعصبی هم برخورد نکنید و بهترین رو طبق نیازتون بگیرین
    صدا کم
    مخصوص بازی
    گارانتی +2 سال
    شیک
    قیمت مناسب
    و
    .
    .
    .
    Last edited by kayhanm; 26-11-2011 at 08:27. دليل: 3D

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

درود
    اگه عشق 3D هستین بنظر من حتما 3D رو بگیرینش واقعا یه دنیای دیگس مخصوصا برای گیمرها و دوستدارانه فیلم و سینما

من همین دو هفته پیش یه G53SW 3D گرفتم با دو سال گارانتی ویستا+بلوری+8گیگ رم+1000گیگ هارد 7200 دور در دقیقه(500+500)+قابلیت اضافه کردن هارد ssd + یو اس بی 3 +سرو صدا و گرمای کم+دیزاین بسیار عالی و 100 البته 24 ساعت شبانه روز روشن
    برا بازی عالیه اما 15.6 هست نمایشگرش و شاید برا بازی یه خورده دلچسب نباشه و برای دیدن فیلم 3D هم فوق العاده هست چون نمایشگر با تکنولوژی active داره عمقه واقعی رو برات به نمایش میزاره و تصاویر برجسته میشه

G73sw , G74 لپتاپای خوبی هستن اگه 3D باشن معرکس و البته یه کم گرون البته کانفیگ G73sw همین بود که بالا نوشتم فقط مانیتورش 17 اینچ هست

به نظر من فقط اسوس(ASUS) اگه هم به طراحی و ترانسفر دما و سرو صدا هم زیاد توجهی ندارین و براتون مهم نیستن MSI هم برند بدی نیست و تعصبی هم برخورد نکنید و بهترین رو طبق نیازتون بگیرین
    صدا کم
    مخصوص بازی
    گارانتی +2 سال
    شیک
    قیمت مناسب
    و
    .
    .
    .
    الان g73 یا g74 تو بازار هستن ؟ اگه زحمتی نیست برام فروشگاهی که ازش خرید کردین و با قیمت پ خ بدین . من هفنه پیش هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم تو بازار .

اگه نباشه جاش خالی می مونه larantas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

درود

صدا کم
    مخصوص بازی
    گارانتی +2 سال
    شیک
    قیمت مناسب
    و
    .
    .
    .
    اگه به منم پ خ بدین ممنون میشم

داره خودمونی میشه kayhanm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

1

الان g73 یا g74 تو بازار هستن ؟ اگه زحمتی نیست برام فروشگاهی که ازش خرید کردین و با قیمت پ خ بدین . من هفنه پیش هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم تو بازار .

درود
    عزیز من به شخصه G74 ندیدم توی فروشگاه ها
    اما دوستان میگن که وارد شده و هست
    ولی G73SW خودم دیدم و تمام مشخصاتش دقیقا شبیه G53SW 3D هست با 4 تفاوت
    1- G73sw با مانیتور 17 اینچ فول اچ دی وارد بازار شده
    2-G73sw دارای صفحه نمایش 3D نیست اما هست و از موجود بودنه مدل 3D تو بازار من اطلاعی ندارم
    3- قیمتش از G53SW ارزونتر هست و با گارانتی 2100 قیمتش هست همین امروز هم قیمت گرفتم با دوسال گارانتی ویستا
    4-وزن G74 بالای 4.1 کیلو هست و وزن g73sw هم 3.9 کیلوگرم هست
    من از شیراز گرفتم و توی پ.خ سایت و اسمشو بهتون اطلاع میدم

11. 2 کاربر از kayhanm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •