سلام
لپتاپ تا 3 تومن واسه گیم خوری 24 ساعته چی پیشنهاد میکنین؟
وزنش زیاد مهم نیس
سایز صفحه نمایشش هم هرچه بزرگتر بهتر و حتما حتما فول اچ دی
تنکس![]()
سلام
لپتاپ تا 3 تومن واسه گیم خوری 24 ساعته چی پیشنهاد میکنین؟
وزنش زیاد مهم نیس
سایز صفحه نمایشش هم هرچه بزرگتر بهتر و حتما حتما فول اچ دی
تنکس![]()
Asus G74SX-XR1 حدود 2.6 تا 2.7 در بازار پیدا میشه ولی نه با گارانتیهایی مثل سازگار
Last edited by F R E E M A N; 28-11-2011 at 16:09.
بهترین مدل پیشنهاد شد
اما دو مدل خوبه دیگه که ایران هم پیدا میشه
سری GT از MSI که در بازار داخلی تقریبا پیدا میشه ، مثل مدل هایی مثل GT780DX و GT683DX و GT780 و ....
از سامسونگ هم سری 7 مثل مدل 700G7A
من چند وقت پیش یه تحقیقی کردم توی بازار و نتیجش این بود که لپ تاپ هایی که واسه ی بازی هستند asus از همه بهتره
---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------
البته یه مارک دیگه هم هست ولی فکر نکنم پیدا کنین
alienware
کسی اطلاعاتی داره
خویه یا نه؟
سلام
مدل خوبیه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز یه پیشنهاد برادرانه برات دارم
با 2 تومن بهترین لپ تاپ و میتونی بخری
500 تومن هم بده XBOX یا PS3 بگیر
لپ تاپ مال بازی نیست خدانکرده یه چیزش میسوزه اونوقت خر بیار و باقالی بار کن
درود
اگه عشق 3D هستین بنظر من حتما 3D رو بگیرینش واقعا یه دنیای دیگس مخصوصا برای گیمرها و دوستدارانه فیلم و سینما
من همین دو هفته پیش یه G53SW 3D گرفتم با دو سال گارانتی ویستا+بلوری+8گیگ رم+1000گیگ هارد 7200 دور در دقیقه(500+500)+قابلیت اضافه کردن هارد ssd + یو اس بی 3 +سرو صدا و گرمای کم+دیزاین بسیار عالی و 100 البته 24 ساعت شبانه روز روشن
برا بازی عالیه اما 15.6 هست نمایشگرش و شاید برا بازی یه خورده دلچسب نباشه و برای دیدن فیلم 3D هم فوق العاده هست چون نمایشگر با تکنولوژی active داره عمقه واقعی رو برات به نمایش میزاره و تصاویر برجسته میشه
G73sw , G74 لپتاپای خوبی هستن اگه 3D باشن معرکس و البته یه کم گرون البته کانفیگ G73sw همین بود که بالا نوشتم فقط مانیتورش 17 اینچ هست
به نظر من فقط اسوس(ASUS) اگه هم به طراحی و ترانسفر دما و سرو صدا هم زیاد توجهی ندارین و براتون مهم نیستن MSI هم برند بدی نیست و تعصبی هم برخورد نکنید و بهترین رو طبق نیازتون بگیرین![]()
صدا کم
مخصوص بازی
گارانتی +2 سال
شیک
قیمت مناسب
و
.
.
.
Last edited by kayhanm; 26-11-2011 at 08:27. دليل: 3D
الان g73 یا g74 تو بازار هستن ؟ اگه زحمتی نیست برام فروشگاهی که ازش خرید کردین و با قیمت پ خ بدین . من هفنه پیش هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم تو بازار .
اگه به منم پ خ بدین ممنون میشم
درود
عزیز من به شخصه G74 ندیدم توی فروشگاه ها
اما دوستان میگن که وارد شده و هست
ولی G73SW خودم دیدم و تمام مشخصاتش دقیقا شبیه G53SW 3D هست با 4 تفاوت
1- G73sw با مانیتور 17 اینچ فول اچ دی وارد بازار شده
2-G73sw دارای صفحه نمایش 3D نیست اما هست و از موجود بودنه مدل 3D تو بازار من اطلاعی ندارم
3- قیمتش از G53SW ارزونتر هست و با گارانتی 2100 قیمتش هست همین امروز هم قیمت گرفتم با دوسال گارانتی ویستا
4-وزن G74 بالای 4.1 کیلو هست و وزن g73sw هم 3.9 کیلوگرم هست
من از شیراز گرفتم و توی پ.خ سایت و اسمشو بهتون اطلاع میدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)