با سلام
من دنبال یک کارت گرافیک میگردم از hd radeonوقیمت بین50000تا120000باشه البته انتظار دارم از1gbبیشتر باشه تقریبا به روز و جدید باشه کسی هست منو راهنمایی کنه؟![]()
با سلام
من دنبال یک کارت گرافیک میگردم از hd radeonوقیمت بین50000تا120000باشه البته انتظار دارم از1gbبیشتر باشه تقریبا به روز و جدید باشه کسی هست منو راهنمایی کنه؟![]()
قدرت پاورتون مهمهبا سلام
من دنبال یک کارت گرافیک میگردم از hd radeonوقیمت بین50000تا120000باشه البته انتظار دارم از1gbبیشتر باشه تقریبا به روز و جدید باشه کسی هست منو راهنمایی کنه؟
چقدره؟
به طور کلی تو این رنج
PowerColor HD5670 2GB DDR3
کارت خوبیه قیمتش هم 106 تومنه.
به نظر من تو این رنج قیمت Radeon 5750 GDDR 5 512 MB یکی از انتخابهای بسیار مناسب هستش.البته حافظه اش کمتر از 1 گیگ هستش ولی این خیلی مهم نیست چرا که قدرت یک کارت گرافیک اصلا با حافظه اش سنجیده نمیشه.فکر کنم قیمتش باید حدودای 120 توممن به پایین باشه.
سلام
Sapphire 5670 1G GDDR5: 110
برای ایین کارت باید پاور با توان واقعی حداقل 400 وات داشته باشید.
مدتیه که مدل های GDDR3 این کارت در بازار زیاد شده که این سیاست تولید کنندگان معمولا" در اواخر عمر مدل های متوسط به پایین کارت های گرافیک اتفاق میفته.
در مدل GDDR3 این کارت، به دلیل کم بودن پهنای باند حافظه و فرکانس پایین حافظه به خوبی از توان کارت استفاده نمیشه.
موقع خرید حواستون به این نکته باشه.
همون طور که دوستمون هم گفتن مقدار حافظه (1گیگ یا 2 گیگ) از فاکتور های مهم نیست و کارتی که دارای GPU ضعیف و هسته های پردازش کم باشه حافظه زیاد کمکی بهش نمیکنه.
ممنون از اطلاعات مهمی که در اختیارم گذاشتید.چون در حال حاضر از گرافیک انبرد استفاده میکنم قدرت پاور230وات بیشتر نیست که موقع خرید کارت گرافیک از پاور مناسب استفاده خواهم کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)