سلام دوتان
میخوام لپ تاپ hp probook 4530 بخرم و فعلا تهران نیستم.به نظرتون قیمت digikala خوبه بخرم و اینکه مطمئن هست؟؟؟
سلام دوتان
میخوام لپ تاپ hp probook 4530 بخرم و فعلا تهران نیستم.به نظرتون قیمت digikala خوبه بخرم و اینکه مطمئن هست؟؟؟
با درود
من از اینن سایت موارد زیادی خرید داشتم و از هیچ کدوم نارزاضی نیستم پاسخگویی خوب و خدمات بیمه ای از تاریخ خرید و تخفیف مهمولا 5 درصدی از مهم ترین شاخصه های سایت خوب دبجب کالا است .
تویه من به اطمینان و خرید خواهد بود
منم کیبوردمو با 2تومن اختلاف قیمت بازار خریدم
راضیم
...............
Last edited by nima_arafati; 25-11-2011 at 19:51.
فقط قیمت هاش کمی بالاست دوست من ،
لپ تاپی که دیجی 969 تومن میده با گارانتی خودش من با گارانتی مادیران خریدم 930 تومن اما نه ماوس و نه بیمه همراهش نیست چیزی که ظاهرا دیجی میده!!!
حالا ببین برات میصرفه خرید کن
اون ماوسی که میده قیمتش 5 تومنه و بیمه هم که مفت نمی ارزه . قیمتاش بالاست ولی مطمئن هستش .
گرون فروشه . اگه با اینش کنار اومدی فقط از سایتش خرید کن . نماینده هاش خورده شیششون زیاده و اگه جنسشون مورد داشته باشه نه خودشون مسئولیت قبول می کنن نه سایت اصلی .
سلام , من فکر می کنم قیمتهای دیجیکالا مناسب هست و تا اونجایی که من چک میکنم خیلی هم کارشون خوبه .
چند تا قیمتای دیجی آنلاین که نزدیک به قیمتای بازاره با دیجی کالا مقایسه کن معلوم میشه کی به کیه . ضمنا دیجی آنلاین خودش فروشنده نیست .
خرید از دیجی کالا و سایتهای مشابه فقط برای خریدار شهرستانی که هیچ جوره به بازار تهران دسترسی نداره و توی شهر خودش همه گرونفروشن به صرفس . وگرنه کلا هیچ چیزی رو نباید بدون دیدن خرید .
Last edited by mohandes; 26-11-2011 at 10:11.
منم تا حالا چند بار ازش خریدکردم مطمئنه ولی یه نمه قیمت هاش بالاست
در هنگام خریدفراموش نشه دیجی کالا - پی سی ورد - ..... این نماد رو دارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)