سلام,این سؤال که آیا تمام گوشی ها سیستم عامل دارند قبلا سؤال من بود از خودم.(همانطور که میتونه سؤال شما هم باشد).اما پس از کلی تحقیق تونستم جوابی برای خودم پیدا کنم.من نظر خودم را میگویم شما هم اگر نظری دارید بگوئید که به اطلاعات من و دیگران اضافه بشود.
از نظر من هرچیزی که باعث ارتباط بین سخت افزار و شما بشود میشه گفت سیستم عامل دارد.زیرا باید یک چیزی باشد که دستورات ما را به گوشی اعلام کند. گوشی نوکیا1200 بدون سیستم عاملش فقط یه سخت افزار ساده است که حتی نمیتونه نمایشگر خود را فعال کنه یا حتی اون ساعت مچی دیجیتالی هم ای سی داخلشو برنامه ریزی میکنند, هرچند خیلی ساده. ولی چیزی که بین گوشی بازها جا افتاده اینه که وقتی یه گوشی سیستم عامل داره که میتونه برنامه بخونه که حتی بعضیها گوشی ای مثل k800 رو که فقط جاوا میخونه جزء سیستم عامل دارها حساب نمیکنن که برای جا افتادن یه همچین چیزی نمیشه کسی را سرزنش کرد و گفت اشتباه است. مردم برای راحت تر حرف زدن در مورد گوشی اینو ساختن.پس نتیجه میگیریم که هر گوشی سیستم عامل دارد که دستورات ما را به عمل میرساند.
نتیجه حرفام: 1-همه گوشیها سیستم عامل دارن بدون استثنا. 2- وقتی یکی به شما گفت من یه گوشی سیستم عامل دار خریدم منظورش اینه که گوشی اون میتونه اندروید. یکی از انواع سیمبیان. بادا. ایوس اپل.یا جاوا میخونه. 3-داشتن سیستم عامل لزوما قابلیت نصب برنامه های جانبی نیست و فقط یه اصطلاحه.