تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشکل پخش فایلهای mkv متعدد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض مشکل پخش فایلهای mkv متعدد

سلام . کسی میدونه قسمتهای مختلف یک فیلم سینمایی رو که با فرمت mkv در سایتها میذارن رو چطور میشه پخش کرد . نمیدونم این مشکل از فایلهاست یا اینکه من بلد نیستم !
    بعد از هزارو بوقی سال خواستیم فیلم ببینیم ولی وقتی پارت دوم فیلم رو میذارم ببینم هیچ پلیری نمیخونتش.انواع کدکهارو هم نصب کردم ولی جز پارت اول بقیه پارتها خونده نمیشن .

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با انواع پلایرها این فرمت خونده میشه مثل vlc player یا PotPlayer که من این دومی رو پیشنهاد میدم نصب کنید تست بگیرین درضمن اگر تونمایش مابقی پارتها به غیر از پارت 1 مشکل دارین شاید پارتش مورد داره پیشنهادم اینه که با یک برنامه کانورترمثل freemake video converter اون پارت تبدیل به یک فرمت دیگه کنید ببینید بازم تو نمایش موردداره درضمن همه فیلمها رو از یک سایت دان کردین ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نه همشو از یه جا دانلود نکردم. فیلمهای مختلفی از سایتهای مختلف دان کردم که همشون این مورد رو دارن .
    با انواع کانورتر ها و مرج کننده ها هم قبلن تست کردم و این برنامه ها هم یا ایمپورتش نمیکنن یا اینکه بعد از کانورت نمیخونه بازم .
    من با مدیا پلیر - جت آودیو - کی ام پلیر و ام کی وی پلیر امتان کردم و چهار نوع برنامه ی کدک نصب کردم باز هم جواب نداده .
    دوتا حالت :
    یا مشکل ازونایی هست که فایلهای ام کی وی رو تیکه تیکه میکنن تستش نمیکنن و آپلود میکنن
    یا مشکل از سیستم منه
    فرض دوم محاله پس اولی درسته

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

شما این فایلها رو روی یک سیستم دیگه هم محض اطمینان تست کنید اگر جواب نداد مشکل از فایلی هنست که دان کردین چون اقسام کدکها رو هم تست کردین به قول خودتون کانورتم کردین که نتیجه نگرفتین اون برنامه potplayer رو هم که لینکش گذاشتم یک تست کنید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •