کسی میدونه isp ها یا icp ها هر 1 مگابایت رو از شرکت زیرساخت چند میخرن؟؟؟
من 2 سال پیش از یکی از دوستانم که isp داره سوال کردم و گفت حدود 500،000 تومان میخرن
اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه داره لطفا شیر کنه.
کسی میدونه isp ها یا icp ها هر 1 مگابایت رو از شرکت زیرساخت چند میخرن؟؟؟
من 2 سال پیش از یکی از دوستانم که isp داره سوال کردم و گفت حدود 500،000 تومان میخرن
اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه داره لطفا شیر کنه.
Last edited by reallife0002; 25-11-2011 at 13:29.
دوست عزیز هر مگابایت 500 هزار تومن! حالت خوبه؟؟؟
یعنی هر گیگابایت میشه 500 میلیون تومن! خنده داره به خدا !
تقریبی 10-15 هزار تومان البته اگه بخوای خیلی خیلی گرون بگیری شاید 20000 شاید که خیلی هم بعیدهاگه 500000 تومان بگیرن مخابرات نونش تو روغنه به تنهایی درآمد یه قاره رو تو ماه می زنه به جیب
![]()
عزیزم یکم دقت کن چرا همینجور پاسخ میدید؟دوست عزیز هر مگابایت 500 هزار تومن! حالت خوبه؟؟؟
یعنی هر گیگابایت میشه 500 میلیون تومن! خنده داره به خدا !
منظور ایشون پهنای باند 1 مگ هست عزیزم..![]()
اوواره همین حدوداست! تعرفه سال 88 واسه هر مگ 599000 یا 590000 تومان بود الانو خبر ندارم
![]()
شرکت ارتباطات زیرساخت (تأمین کننده انحصاری دولتی پهنای باند کشور، مجری اعمال قیلترینگ از مبدأ) هر STM1 به مقدار 155.52Mbps (مگابیت = یک میلیون بیت 01 // هر یک بایت = 8 بیت) (یعنی حدوداً 18.53MBps مگابایت بر ثانیه) رو تا چندی پیش به قیمت 41 میلیون تومان ماهیانه، و اکنون به قیمت 36 میلیون تومان ماهیانه به ISP ها (منظور خصوصیاس و نه مخابرات) میفروشه.
یعنی ISP ـها برای خرید پهنای باند هر یک مگابیت بر ثانیه 231,481 تومان در ماه به شرکت ارتبازات زیرساخت میپردازن // برای هر یک مگابایت بر ثانیه 1,942,795 تومان در ماه
حالا اگر شما یه اینترنت 1Mbps (یا 1000Kbps) (حدوداً 120KBps) اختصاصی و نامحدود میخواید، ISP ـها نمیتونن کمتر از 231481 تومن در ماه به شما بفروشن (سود 0) و ارزون تر یعنی سود منفی...!
این در حالیست که در اروپا، آمریکا و بسیاری نقاط دیگر جهان (حتی کشورهای اطراف)، مردم به طور معمول از سرعت بالاتر از 8Mbps و غالباً نزدیک به نامحدود استفاده میکنن و نهایتاً 20-30-40 دلار در ماه براش میپردازن. اگر اروپاییا توی ایران بودن برای یه اینترنت سطح پایین معمولی 8Mbps باید حداقل ماهیانه حدود 1450 دلار میپرداختن....!
مقصر گرانی و محدودیت حجمی و کمبود کیفیت، ISP ـها نیستند (پهنای باندی که به شما میدن رو ارزون نمیخرن و اگر بخوان قیمتاشونو خیلی بیارن پایین ورشکست میشن!)؛
بلکه مقصر تفکریست که کشور را اداره کرده و بر این باور است که اینترنت، دشمن است و سگ هاریست که باید مهار شود. این تفکر، از هرگونه نفوذ، پیشرفت، کاهش قیمت، افزایش کیفیت و دسترسی همگانی راحت تر به اینترنت، جلوگیری میکند؛ زیرا اینترنت را دشمن خود میپندارد (که البته واقعاً هم هست، چون اینترنت رسانه ای آزاد و به حد زیادی غیرقابل کنترل است و به مذاق برخی خوش نمیاید که مردم آگاه شوند)...
Last edited by Zeitgeist; 25-11-2011 at 14:24.
من حالم خوبه شما خوبی؟؟؟ چه خبرا؟؟؟؟
لطفا پست اول رو بخونید بعد نظر بدید
ممنون از راهنمایی دوستان
تو سایت مخابرات زده قیمت ها رو 500 تومن قیمت خرید و 70 تومن هم اجاره ماهیانه. خورده هاشو نگفتم.
میشه لطفا لینکی که میگین قیمتا رو زده بدین؟؟
اینجا تعرفه ها فکر کنم گفته دقیقشو.
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
معلوم نیست چطوریه این تعرفه هاش.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)