سلام و خسته نباشيد
دستگاهي كه هم گيرنده ديجيتال (يعني شبكههاي ديجيتال داخل ايران رو نشون بده) باشه و هم دي وي دي پلير باشه، چي پيشنهاد ميدين؟
ماركهاي كره اي يا ... !؟
سلام و خسته نباشيد
دستگاهي كه هم گيرنده ديجيتال (يعني شبكههاي ديجيتال داخل ايران رو نشون بده) باشه و هم دي وي دي پلير باشه، چي پيشنهاد ميدين؟
ماركهاي كره اي يا ... !؟
هم دی وی دی هم گیرنده من که ندیدم ولی خودمون داریم xvision 333 فلش میخوره همه فرمت ها هم پخش میکه حتی فول اچ دی![]()
مارشال هست كه ميگن چينيه
ميخواستم ببينم مارك معروفترم هست تو بازار با اين مشخصات؟
سلام. سامسونگ مدلی از بلوری پلیر رو معرفی کرده که توی بازار ایران هم هست. هم بلوری، هم دی وی دی و هم سی دی و هم گیرنده دیجیتال HD داره. BD-D5900
اینی که شما میگی گیرنده دیجیتال کمبو بهش میگن
بهترین مدل ظاهرا لومکسی 3605 هست که نایاب هست
درسته ، ( البته هر دو چینی هستند )
مارشال خیلی جالب نیست ( خدمات پس از فروش نرم افزاری ( آپدیت ) بسیار ضعیفه )
لومکسی هم بار جدیدش هنوز نرسیده ( با توجه به قیمتش گزینه مناسبی هست )
یه مدل پاناسونیک هم بود که الان مدلش یادم نمیاد
الان یک مدل کمبو تکنوتل هست با قیمت 105$ تومان ولی اگه لومکسی 3605 موجود بود، تکنوتل به هیچ عنوان ارزش خریدن نداشت
چون 3605 1080P بود و این 1080i است و مدیاپلیر 3605 بهتر بود
قیمت؟/////////////////////////////////////////////////
بچه ها سلام
منم دیروز یه BD-D5900 گرفتم،ولی هیچ رقم نشد کانالارو نشون بده!
قبلا یه گیرنده دیجیتال تکی داشتم خوب جواب میداد دیگه این پلیر رو گرفتم،گفتم اونو بزارم کنار ولی هیچ رقم کانالارو نمیاره به نمایندگی هام زنگ زدم چنتاشون که تو کتشون نمیرفت بلوری پلیر گیرنده داشته باشه بقیه هم میپیچوندن!
فریمورشم آپدیت کردم بازم تاثیر نداشت!
تو لیست کشوراش ایران رو نداره فک کنم به خاطر اونه!
کسی میتونه کمک کنه؟
اینم بگم یه بار جست و جو اتوماتیک کردم چنتا کانال پیدا کرد(پرس تی وی،آی فیلم،مستند و اینا.. شبکه 1 تا 5 نبود!)
ولی نشون نمیدشون مینویسه کابل آنتن و چک کنید!
به گبرنده قبلی میزنم نشون میده ومشکلی هم نداره از نظر آنتن!
اگه ---_t داره و مطمئنی به احتمال زیاد mpeg 2 است که توی ایران فقط mpeg 4 جواب میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)