تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: مشکل در کارت صدا(فکر کنم)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

14 مشکل در کارت صدا(فکر کنم)

سلام
    حقیقتا الان یه هفته است یه مشکل دارم فکرمیکردم از اسپیکرای کامپیوترم هست
    الان یه هفته است که فقط یه دونه از اسپیکر های سیستمم کار میکنه ویندوزم رو هم عوض کردم درست نشد که نشد
    الان هم رفتم یه هدفون خریدم اون هم همین مشکل رو داره یعنی یه دونه از گوشی هاش کار میکنه ولی دومی خرابه نمیدونم چیکار کنم اتفاقا هم اسپیکر و هم هدفون رو روی لب تاپم تست کردم درست کارمیکنند ولی روی کامپیوترم خرابن
    خلاصه: ویندوزم رو عوض کردم خوب نشد،کیسم از پشت دو تا جای کارت صدا داره یعنی سه رنگ قرمز آبی و سبز بالا و یه رنگ قرمز آبی و سبز دیگه هم پایین تر هستند روی هر دو مورد کار کردم ولی همین جوری بود یعنی خرابه باز هم
    دوستان به نظرتون مشکل از چیه؟از کارت صداست؟ اگر از کارت صداست باید چیکار کنم ممنون
    تو رو خدا یه جواب درست و حسابی بهم بدید

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اسپیکر خودتون روی یکی سیستم دیگه تست بزنیددرایو کارت صدا رو با برنامه driver genius حتما آپدیت کنید این مورد تازه به وجود اومده قبلا هم از همین ویندوز استفاده میکردین از تو ستاپ مین دیفالت کنید بایوس مین آپدیت کنید اگر فیشهای صدای جلوی کیس هم فعاله اون قستم تست کنید پیشنهاد آخرم از یک کارت صدا بطور موقت بگیرین تست بزنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز اسپیکرم رو روی یه سیستم دیگه تست کردم کار میکنه
    ویندوز رو هم عوض کردم باز همین مشکل وجود داره
    کیسم از پشت جای دو تا کارت صدا داره روی هر دو هم امتحان کرم باز مشکلم حل نشده

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

معمولا وقتی یکی از بلند گو کار میکنه یکی نمیکنه مشکل از فیشه . برین یه نو بخرین تست کنید.من خودم چند بار همین مشکل داشتم کابل عوض کردم درست شده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوست عزیز من حتی رفتم یه هدفون هم خریدم همین مشکل رو داره در ضمن هم هدفون و هم اسپیکر ها رو روی سیستم های دیگه امتحان کردم و عالی کارمیکنند
    همین الان هم کارت صدا رو آپدیت کردم مشکلم حل نشد
    دوباره ویندوزم رو عوض کردم ولی باز هم مشکلم حل نشد
    پشت کیس هم جای دوتا کارت صدا هست یعنی قسمت بالای کیس زیر سوکت موس و کیبورد سه تا سوراخ قرمز،آبی،سبز وجود داره و اتفاقا پایین هم سه تا سوراخ قرمز،آبی و سبز وجود داره روی همه ی اینا امتحان کردم ولی باز مشکل حل نشده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •