سلام من سیستمم تصویر نداره میخوام بدونم خرابی برد کارت میتونه دلیلش باشه یا gpu ایراد داره اخه 2 بار از روی کارت جرقه و بوی سوختگی و صدای ترکیدگی اومده بار اول سیستم روشن شد کار میکرد بار دوم دیگه روشن میشه ولی تصویر نمیده
سلام من سیستمم تصویر نداره میخوام بدونم خرابی برد کارت میتونه دلیلش باشه یا gpu ایراد داره اخه 2 بار از روی کارت جرقه و بوی سوختگی و صدای ترکیدگی اومده بار اول سیستم روشن شد کار میکرد بار دوم دیگه روشن میشه ولی تصویر نمیده
با سلام
اگه واقعا کارت گرافیکتون همینطور که میگید چندین مرتبه حالت انفجار! واسش رخ داده احتمالا سوخته دیگه.
توی بایوس و داس که ویندوز راه اندازی میشه هم تصویر ندارید؟
موفق باشید.
اول بایوس مین رو دیفات کنید
درست نشد باید جای رم عوض بشه با یک رم دیگه امتحان بشه
درست نشد این مشکل یا از خرابی پاور - گرافیک و حتی مین هم میتونه باشه
فن سی پی یو هم چک بشه
اونجوری هم نبود بابا انفجاری در کار نبود نه اصلا تصویر نمیده
از اونا نیست از کارته به احتمال زیاد. تو محل جرقه هیچ چیز معلوم نیست اگه بدم گارانتی قبول میکنند
خوب منم کارت رو جرء اونا گفتم
اگه مطمئنید از کارت هست روی برد رو نگاه کنید ببینید خازنی باد نکرده یا آی سی ترک نخورده یا نترکیده
والا تو انجا خازن نبود ولی من چیزی مشاهده نکردم فقط میخوام بدونم امکان سوختن gpu هست یا جریان کم عبور میکنه و خوب تغذیه نمیشه
در پست قبلیم هم گفتم هم میتونه از کارت باشه هم میتونه از ضعیف بودن پاور باشه
تا گرافیک و پاور و موارد دیگه تست نشه نمیشه فهمید مشکل از کجاست
اره ولی مشکل ایجاست که بنده امکان تست قطعات در سیستم دیگه رو ندارم کلا دیگه حوصلم سر رفت دیگه سیستم رو گذاشتم کنار
کانفیگ کامل سیستم خودتون بگین این مورد شما هم بیشتر از گرافیک یا مین که تصویر ندارین در مین شما دو تا اسلات روش برای گرافیک هست یا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)