تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 25

نام تاپيک: کتمان حقیقت و انحراف افکار توسط ال جی

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض کتمان حقیقت و انحراف افکار توسط ال جی

دوستان عزیز همانطور که میدانید مدتی است که ال جی ال ای دی سه بعدی سامسونگ را در کنار ال ای دیهای خودش قرار میدهد و از همینجا انحراف افکار مردم را به وجود می آورد که من دلیل این انحراف افکار و کتمان حقیقت را در تاپیکی دیگر در جواب یکی از دوستان گفته ام که آنرا دوباره اینجا هم می آورم.ال جی میگه در ال ای دیهای سه بعدی سامسونگ اگر سرت بچرخونی تصویر سه بعدی سیاه میشه که درست هم هست. اما دو تا نکته بسیار مهم اینجا وجود داره که باعث میشه این حرف ال جی در نهایت دروغ باشه و من از مسولین سامسونگ تعجب میکنم چرا عکس العملی نشان نمیدهند. جریان اینست که شما اولا فقط در صورتی که سرت را طوری بچرخونی که نسبت به بدنت زاویه نود درجه بگیره تصویر سه بعدی سیاه میشه وحتی اگر زاویه 80 درجه داشته باشی این اتفاق نمی افته. پس این حرف ال جی که میگه سرت رو بچرخون تا باورت بشه یک جورایی دروغ. باید بگه سرت رو کامل نود درجه بچرخون تا باورت بشه. نکته دوم که خیلی هم مهم هست اینه که خوب حالا هیچ آدم عاقلی توی خونه با سر 90 درجه چرخیده تلویزیون نگاه نمیکنه و به قول خود ال جی مگر فقط زمانی که روی زمین دراز میکشیم این اتفاق بیفتد که سرمان با زمین کاملا موازی شود و میگویند پس با ال ای دیهای سامسونگ نمیتوان دراز کشیده سه بعدی نگاه کرد. اما دروغ دومشان اینجاست که عینکهای پسیو ال جی به محض اینکه چشمان شما از صفحه تلویزیون پایینتر یا بالاتر برود اصلا دیگر سه بعدی نمی بینید چه برسد به اینکه فیلم سه بعدی را سیاه ببینید. یعنی اینکه در ال جی زاویه دید عمودی تصاویر سه بعدی بسیار محدود است و فقط به اندازه عرض صفحه تلویزیون است. یعنی اگر شما حتی بنشینید و دراز هم نکشید باز هم سه بعدی نمی بینید. اما با عینکهای سامسونگ حتی اگر شما دراز بکشید و پایینتر از تلویزیونتان باشید باز هم به راحتی سه بعدی میبینید و یا اگر از تلویزیون بالاتر باشید باز هم برایتان مشکلی پیش نمی آید. حالا برای رفع شدن مشکل سیاه شدن تصویر سه بعدی هم کافیست که یک متکا زیر سرتان بگذارید تا سرتان از حالت موازی با سطح زمین در بیاید که البته اکثر ما خود به خود عادت به این کار داریم. به خاطر همین است که من فهمیدم در بین تمامی برندهای حاضر اصلا نمی شود به ال جی اعتماد کرد. تمام عرایض بنده را خودتان می توانید عملا امتحان کنید.نکته دیگری را که باید اینجا اضافه کنم این است که تلویزیونهای سه بعدی که بر اساس عینکهای پسیو کار می کنند برای اینکه بتواند عینک پسیو با تلویزیون هماهنگ شده و کار بکند صفحه مشبکی را در پشت پنل تلویزیون قرار می دهند که کار این پنل تقسیم کردن امواج یا نور یا رزولوشن به دو دسته افقی و عمودی می باشد که ضمن اینکه رزولوشن یا کیفیت فیلم شما را نصف میکند کار بدتری که انجام میدهد این است که موقعیکه شما تصاویر معمولی دو بعدی نگاه میکنید این صفحه مشبک باعث میشود که از 25 تا 35 درصد نور خروجی جلوگیری کند و شما فیلمهای معمولی را تا 35 درصد تاریکتر نسبت به یک تلویزیون دیکر ببینید. یعنی ضمن اینکه کیفیت فیلم شما به دلیلی که گفتم نصف میشود در مواقع عادی که تصاویر غیر سه بعدی نگاه میکنید تصویر تاریکتری هم داشته باشید. باز هم توضیحات مفصلتر و کارشناسانه تر را می توانید با سرچ عنوان تفاوت عینکهای اکتیو با پسیو در گوگل به دست بیاورید. ضمن اینکه مشکل سیاه شدن تصویر سه بعدی در صورت چرخاندن سر بطور کاملا 90 درجه در ال ای دی های سامسونگ به هیچ عنوان درپلاسماهای سامسونگ وجود ندارد.اگر کلاه خودتون رو قاضی کنید میبینید کاری که ال جی میکند را توی این 30 سال گذشته هیچ برندی با رقیبش انجام نداده. ورقابت کاملا سالم بوده و برندها به جای اینکه به دروغ رقیب خود را پایین بکشند از تواناییها و قدرت و کیفیت برند خودشان تعریف میکنند اما به قول یکی از دوستان ال جی به خاطر پایین بودن بازار فروشش نسبت به سونی و پاناسونیک و مخصوصا سامسونگ دست به چنین کاری زده است. اگر در قسمتهای توضیحات فنی اشتباهی میبینید به بزرگی خودتان ببخشید چون من حرفه ای نیستم و فقط خواستم جریان کلی را به شما منتقل کنم و برای دوستان عزیز روشنگری شده باشد تا مبادا گول تبلیغات کاذب را بخورند.
    Last edited by david-ebi; 29-11-2011 at 13:11.

2. 16 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان عزیز همانطور که میدانید مدتی است که ال جی ال ای دی سه بعدی سامسونگ را در کنار ال ای دیهای خودش قرار میدهد و از همینجا انحراف افکار مردم را به وجود می آورد که من دلیل این انحراف افکار و کتمان حقیقت را در تاپیکی دیگر در جواب یکی از دوستان گفته ام که آنرا دوباره اینجا هم می آورم.ال جی میگه در ال ای دیهای سه بعدی سامسونگ اگر سرت بچرخونی تصویر سه بعدی سیاه میشه که درست هم هست. اما دو تا نکته بسیار مهم اینجا وجود داره که باعث میشه این حرف ال جی در نهایت دروغ باشه و من از مسولین سامسونگ تعجب میکنم چرا عکس العملی نشان نمیدهند. جریان اینست که شما اولا فقط در صورتی که سرت را طوری بچرخونی که نسبت به بدنت زاویه نود درجه بگیره تصویر سه بعدی سیاه میشه وحتی اگر زاویه 80 درجه داشته باشی این اتفاق نمی افته. پس این حرف ال جی که میگه سرت رو بچرخون تا باورت بشه یک جورایی دروغ. باید بگه سرت رو کامل نود درجه بچرخون تا باورت بشه. نکته دوم که خیلی هم مهم هست اینه که خوب حالا هیچ آدم عاقلی توی خونه با سر 90 درجه چرخیده تلویزیون نگاه نمیکنه و به قول خود ال جی مگر فقط زمانی که روی زمین دراز میکشیم این اتفاق بیفتد که سرمان با زمین کاملا موازی شود و میگویند پس با ال ای دیهای سامسونگ نمیتوان دراز کشیده سه بعدی نگاه کرد. اما دروغ دومشان اینجاست که عینکهای پسیو ال جی به محض اینکه چشمان شما از صفحه تلویزیون پایینتر یا بالاتر برود اصلا دیگر سه بعدی نمی بینید چه برسد به اینکه سیاه ببینید. یعنی اینکه در ال جی زاویه دید عمودی تصاویر سه بعدی بسیار محدود است و فقط به اندازه عرض صفحه تلویزیون است. یعنی اگر شما حتی بنشینید و دراز هم نکشید باز هم سه بعدی نمی بینید. اما با عینکهای سامسونگ حتی اگر شما دراز بکشید و پایینتر از تلویزیونتان باشید باز هم به راحتی سه بعدی میبینید و یا اگر از تلویزیون بالاتر باشید باز هم برایتان مشکلی پیش نمی آید. حالا برای رفع شدن مشکل سیاه شدن تصویر سه بعدی هم کافیست که یک متکا زیر سرتان بگذارید تا سرتان از حالت موازی با سطح زمین در بیاید که البته اکثر ما خود به خود عادت به این کار داریم. به خاطر همین است که من فهمیدم در بین تمامی برندهای حاضر اصلا نمی شود به ال جی اعتماد کرد. تمام عرایض بنده را خودتان می توانید عملا امتحان کنید.نکته دیگری را که باید اینجا اضافه کنم این است که تلویزیونهای سه بعدی که بر اساس عینکهای پسیو کار می کنند برای اینکه بتواند عینک پسیو با تلویزیون هماهنگ شده و کار بکند صفحه مشبکی را در پشت پنل تلویزیون قرار می دهند که کار این پنل تقسیم کردن امواج یا نور یا رزولوشن به دو دسته افقی و عمودی تقسیم میکند که ضمن اینکه رزولوشن یا کیفیت فیلم شما را نصف میکند کار بدتری که انجام میدهد این است که موقعیکه شما تصاویر معمولی دو بعدی نگاه میکنید این صفحه مشبک باعث میشود که از 25 تا 35 درصد نور خروجی جلوگیری کند و شما فیلمهای معمولی را تا 35 درصد تاریکتر نسبت به یک تلویزیون دیکر ببینید. یعنی ضمن اینکه کیفیت فیلم شما به دلیلی که گفتم نصف میشود در مواقع عادی کع تصاویر غیر سه بعدی نگاه میکنید تصویر تاریکتری هم داشته باشید. باز هم توضیحات مفصلتر و کارشناسانه تر را می توانید با سرچ عنوان تفاوت عینکهای اکتیو با پسیو در گوگل به دست بیاورید. ضمن اینکه مشکل سیاه شدن تصویر سه بعدی در صورت چرخاندن سر بطور کاملا 90 درجه در ال ای دی های سامسونگ به هیچ عنوان درپلاسماهای سامسونگ وجود ندارد.اگر کلاه خودتون رو قاضی کنید میبینید کاری که ال جی میکند را توی این 30 سال گذشته هیچ برندی با رقیبش انجام نداده. ورقابت کاملا سالم بوده و برندها به جای اینکه به دروغ رقیب خود را پایین بکشند از تواناییها و قدرت و کیفیت برند خودشان تعریف میکنند اما به قول یکی از دوستان ال جی به خاطر پایین بودن بازار فروشش نسبت به سونی و پاناسونیک و مخصوصا سامسونگ دست به چنین کاری زده است. اگر در قسمتهای توضیحات فنی اشتباهی میبینید به بزرگی خودتان ببخشید چون من حرفه ای نیستم و فقط خواستم جریان کلی را به شما منتقل کنم و برای دوستان عزیز روشنگری شده باشد تا مبادا گول تبلیغات کاذب را بخورند.
    منم وقتی این تبلیغو از تلویزیون دولتی ایران بین دونیمه بازی پرسپولیس استقلال دیدم خیلی تعجب کردم. سامسونگو گذاشت روبروشو بهش میخندید!!!!!!!!!

4. 3 کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

هر دوتاشون شرکتهای بزرگی هستند و محصولات خوبی دارن اما نه برای بازار ما این شرکتها بهترینها رو فقط برای آمریکا و اروپا صادر میکنن.

6. 2 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان عزیز همانطور که میدانید مدتی است که ال جی ال ای دی سه بعدی سامسونگ را در کنار ال ای دیهای خودش قرار میدهد و از همینجا انحراف افکار مردم را به وجود می آورد که من دلیل این انحراف افکار و کتمان حقیقت را در تاپیکی دیگر در جواب یکی از دوستان گفته ام که آنرا دوباره اینجا هم می آورم.ال جی میگه در ال ای دیهای سه بعدی سامسونگ اگر سرت بچرخونی تصویر سه بعدی سیاه میشه که درست هم هست. اما دو تا نکته بسیار مهم اینجا وجود داره که باعث میشه این حرف ال جی در نهایت دروغ باشه و من از مسولین سامسونگ تعجب میکنم چرا عکس العملی نشان نمیدهند. جریان اینست که شما اولا فقط در صورتی که سرت را طوری بچرخونی که نسبت به بدنت زاویه نود درجه بگیره تصویر سه بعدی سیاه میشه وحتی اگر زاویه 80 درجه داشته باشی این اتفاق نمی افته. پس این حرف ال جی که میگه سرت رو بچرخون تا باورت بشه یک جورایی دروغ. باید بگه سرت رو کامل نود درجه بچرخون تا باورت بشه. نکته دوم که خیلی هم مهم هست اینه که خوب حالا هیچ آدم عاقلی توی خونه با سر 90 درجه چرخیده تلویزیون نگاه نمیکنه و به قول خود ال جی مگر فقط زمانی که روی زمین دراز میکشیم این اتفاق بیفتد که سرمان با زمین کاملا موازی شود و میگویند پس با ال ای دیهای سامسونگ نمیتوان دراز کشیده سه بعدی نگاه کرد. اما دروغ دومشان اینجاست که عینکهای پسیو ال جی به محض اینکه چشمان شما از صفحه تلویزیون پایینتر یا بالاتر برود اصلا دیگر سه بعدی نمی بینید چه برسد به اینکه فیلم سه بعدی را سیاه ببینید. یعنی اینکه در ال جی زاویه دید عمودی تصاویر سه بعدی بسیار محدود است و فقط به اندازه عرض صفحه تلویزیون است. یعنی اگر شما حتی بنشینید و دراز هم نکشید باز هم سه بعدی نمی بینید. اما با عینکهای سامسونگ حتی اگر شما دراز بکشید و پایینتر از تلویزیونتان باشید باز هم به راحتی سه بعدی میبینید و یا اگر از تلویزیون بالاتر باشید باز هم برایتان مشکلی پیش نمی آید. حالا برای رفع شدن مشکل سیاه شدن تصویر سه بعدی هم کافیست که یک متکا زیر سرتان بگذارید تا سرتان از حالت موازی با سطح زمین در بیاید که البته اکثر ما خود به خود عادت به این کار داریم. به خاطر همین است که من فهمیدم در بین تمامی برندهای حاضر اصلا نمی شود به ال جی اعتماد کرد. تمام عرایض بنده را خودتان می توانید عملا امتحان کنید.نکته دیگری را که باید اینجا اضافه کنم این است که تلویزیونهای سه بعدی که بر اساس عینکهای پسیو کار می کنند برای اینکه بتواند عینک پسیو با تلویزیون هماهنگ شده و کار بکند صفحه مشبکی را در پشت پنل تلویزیون قرار می دهند که کار این پنل تقسیم کردن امواج یا نور یا رزولوشن به دو دسته افقی و عمودی می باشد که ضمن اینکه رزولوشن یا کیفیت فیلم شما را نصف میکند کار بدتری که انجام میدهد این است که موقعیکه شما تصاویر معمولی دو بعدی نگاه میکنید این صفحه مشبک باعث میشود که از 25 تا 35 درصد نور خروجی جلوگیری کند و شما فیلمهای معمولی را تا 35 درصد تاریکتر نسبت به یک تلویزیون دیکر ببینید. یعنی ضمن اینکه کیفیت فیلم شما به دلیلی که گفتم نصف میشود در مواقع عادی که تصاویر غیر سه بعدی نگاه میکنید تصویر تاریکتری هم داشته باشید. باز هم توضیحات مفصلتر و کارشناسانه تر را می توانید با سرچ عنوان تفاوت عینکهای اکتیو با پسیو در گوگل به دست بیاورید. ضمن اینکه مشکل سیاه شدن تصویر سه بعدی در صورت چرخاندن سر بطور کاملا 90 درجه در ال ای دی های سامسونگ به هیچ عنوان درپلاسماهای سامسونگ وجود ندارد.اگر کلاه خودتون رو قاضی کنید میبینید کاری که ال جی میکند را توی این 30 سال گذشته هیچ برندی با رقیبش انجام نداده. ورقابت کاملا سالم بوده و برندها به جای اینکه به دروغ رقیب خود را پایین بکشند از تواناییها و قدرت و کیفیت برند خودشان تعریف میکنند اما به قول یکی از دوستان ال جی به خاطر پایین بودن بازار فروشش نسبت به سونی و پاناسونیک و مخصوصا سامسونگ دست به چنین کاری زده است. اگر در قسمتهای توضیحات فنی اشتباهی میبینید به بزرگی خودتان ببخشید چون من حرفه ای نیستم و فقط خواستم جریان کلی را به شما منتقل کنم و برای دوستان عزیز روشنگری شده باشد تا مبادا گول تبلیغات کاذب را بخورند.

در جواب حرف های رفیقمون بگم که حتی پنل های ال جی نوع ips هستند که این پنل ها هم گرونند هم کیفیتشون بالاهه.
    دوم این که شما که میگی کیفیت فیلم رو نصف می کنند در tv های پسیو این حرف کاملا اشتباهه و ال جی تونست استاندارد full hd رو برای تلویزیون هاش بگیره پس بحثی نیست چون این یه موضوع روشنه.
    سوما ال جی برای اینکه نور روشنی در فیلم های 3 بعدی به وجود بیاره نور پس زمینه رو بالا میبره تا وقتی عینک میزنید تصویر نورش رو از دست نداره در صورتی که در سامسونگ اینچنین نیست
    کنتراست tv های ال جی بسیار بالاست{1000000 بهترین tv ال جی} ولی حداکثر کنتراست در tv های سماسونگ 3000000 هستش

و زمانی که حرف از کپی میشه دیگه معلومه سامسونگ چقدر از اپل کپی می کنه یکم تحقیق کنید.

و اصل موضوع: اگه ال جی بد بود اپل از نمایشگر های ال جی استفاده نمیکرد که این یه حقیقته.

و چون ال جی سینمای 3d رو امتیازش رو به هیچ شرکتی نفروخت و به هیچ وجه دتیگه نمیشد این حالا رو توی tv به وجود آورد و انحصاریه واسه همین بقیه ی برند ها نمیتونن از اون استفاده کنند

و این که طرح tv های 3 بعدی اول از ال جی معرفی شد و بعدش سامسونگ و پاناسونیک با هم یکی شدن و این طرح رو زود تر از ال جی عملی کردن و چون طرح اولیه امتیازش ماله ال جی پس باید اون رو به ال جی میدادن

---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------

این هم یه چیزی هم یه مقاله در مورد پنل های ips:

فناوري VA در مقايسه با فناوري IPS توليد پنلهاي ال سي دي با فناوري هاي مختلفي صورت مي گيرد.
    1- فناوري TN ارزانترين
    2- فناوري VA قيمت متوسط : سامسونگ
    3- فناوري IPS گرانترين : ال جي
    ارزانترين پنل در واقع از قديمي ترين فناوري يعني TN استفاده مي كند و گرانترين پنل از فناوري IPS و مشتقات آن استفاده مي كند.
    در فناوري پنلهاي اوليه (Twisted Nematic) بعلت شكل قرارگيري مولكولهاي كريستل مايع اشكالاتي مانند محدوديت زاويه ديد و رنگهاي غير طبيعي ديده مي شود.

اين مشكلات در فناوري VA كمتر گرديد ولي از بين نرفت. سامسونگ با استفاده از فناوري SPVA باز هم در توليد رنگ و بهبود زاويه ديد گامي برداشت ولي به هيچ شكل قابل مقايسه با فناوري IPS كه LG PHILIPS از آن استفاده مي كند نيست.
    محدوديت زاويه ديد فناوري VA در مقايسه با بقيه فناوري ها در شكل زير كاملا قابل مشاهده است.

تصور كنيد تصويري كه شما از ال سي دي خود مي بينيد تصوير هاي ستون وسط باشد.اگر صفحه نمايش را كمي براست يا چپ مايل كنيم تصاوير پنلهاي سمت چپ (IPS) كه ساخته ال جي هستند تغييري نمي كنند ولي تصاوير پنلهاي سمت راستي (VA) كه ساخته سامسونگ هستند تغيير مي كنند.
    مشكل بعدي پنلهاي VA مشكل پاسخ زماني است. پاسخ زماني در پنلهاي VA و مشتقات آن باز هم بيشتر از پنلهاي IPS است . با توجه به اينكه شركتهاي بزرگي همچون اپل در توليدات خود مثل Iphone و Ipod بعلت پاسخ زماني بهتر از پنلهاي IPS استفاده مي كنند تبليغات خلاف واقع شركتهاي توليد كننده پنل VA پاسخ زماني حدود 1 ميلي ثانيه را عنوان مي كند كه كاملا غير طبيعي است. در شكل زير مقايسه اي بين پاسخ زماني پنلهاي IPS از ال جي و پنل VA از سامسونگ مي بينيد.

همانطور كه در تصوير سمت چپ ( IPS از ال جي ) مي بينيد فيلمهاي اكشن و حادثه اي كه در آن سرعت تغيير تصوير زياد است در پنل سمت چپ بدون لرزش ديده مي شود در حاليكه در پنل سمت راست (VA از سامسونگ ) بعلت پاسخ زماني ضعيفتر تصوير همراه لرزش و پسماند تصاوير قبلي ديده مي شود.
    موضوع بعدي حساسيت نسبت به ضربه مي باشد.
    در پنلهاي (IPS ) بعلت شكل قرار گيري مولكولهاي كريستال مايع هنگامي كه روي پنل فشار وارد مي كنيم در نور و رنگ
    صفحه تغييري مشاهده نمي كنيم ولي اين موضوع در پنلهاي (VA ) بصورت عيب زير خود را نشان مي دهد.

همچنين در هنگام نمايش فيلم اين عيب به شكل پسماند تصاوير قبلي مشاهده مي شود.

در مجموع بعلت پيچيدگي فناوري استفاده شده و مزاياي آن نسبت به بقيه توليد كنندگان پنل , پنلهاي IPS گرانتر از پنلهاي VA هستند.

البته این پنل فقط در tv های ال جی استفاده میشه نه در مانیتور ها.ولی در مانیتور های سال 2012 قرار استفاده بشه ولی این مانیتور ها گرون هستن.
    و tv هایی که توی این 3سال اخیر ساخته شدن دارای این قالیت هستن

8. 8 کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوست عزیز آقا مهدی گل
    شرکت الجی به هیچ عنوان قابل قیاس با شرکت سامسونگ نیست ... شک نکنید!
    شرکت سامسونگ به مراتب بزرگتر و در زمینه های مختلف چه سخت افزاری و چه نرم افزاری حرف اول رو داره میزنه ... شما اپل رو مثال زدید به شما میگم که پردازنده اصلی گوشی های اپل ساخت شرکت سامسونگ هست (پردازنده A5) ...
    داستان سینمای خانوادگی الجی فقط یک واقعیت تبلیغی هست! ... چون اگه شما دقت کرده باشید در مدل های جدیدتر خود الجی دیگه این سیستم رو به کار نبرده که علت مهم اون پایین اومدن کیفیت دو بعدی تصویر تلویزیون هست. این سیستم به هیچ عنوان انحصار شرکت الجی نیست ... این سیستم قبلا در مجموعه سینماهای سه بعدی در کل دنیا وجود داشت و سینما دارها به خاطر ارزانی تجهیزات از جمله عینک از این نوع تکنولوژی استفاده می کنند.
    شما تمام برند های معروف دنیا در ساخت تلویزیون رو ببینید هیچ کدام از این سیستم استفده نکردند به خاطر مشکلات تصویر دو بعدی و همچنین HD بودن تصویر سه بعدی نه Full HD بودن آن ... شرکت الجی گواهینامه HD بودن تصویر سه بعدی رو گرفته نه Full HD بودن اون رو چون به هیچ عنوان همچین چیزی در این تکنولوژی شدنی نیست!
    در حال حاضر برند هایی که توی تلویزیون حرف اول رو میزنن شرکت های چون پاناسونیک , سونی و سامسونگ هستند.و حتی در حال حاضر بهترین و با کیفیت ترین صفحه نمایش گوشی های همراه رو شرکت سامسونگ تولید میکنه (ُSuper Amoled Plus).
    در هر صورت دوست عزیز من نه طرفدار شرکت سامسونگ هستم و نه بد خواه شرکت الجی ... بار ها هم شده توی لوازم خونگی به دوستان و آشنایان برند الجی رو پیشنهاد دادم ... الجی هم تلویزیون خوب داره مثل سری 8500E که کیفیت تصویرش فوق العاده بود اما روی این سینما سه بعدی داره خیلی اغراق میکنه ... شما مطمئن باش تلویزیون با کیفیت تر از این مدل های الجی در حال حاضر وجود داره که با اختلاف کمی میتونید تهیه کنید ...
    Panasonic VT30
    Samsung D770
    و غیره ...
    موفق باشید.

10. 5 کاربر از meka-1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان بنده به هیچ وجه قصد تبلیغ یا دفاع از هیچ برندی رو ندارم ولی چون چند روزی هست تصمیم به خریده یه LED 3D گرفتم یه چرخی تو جمهوری زدم و نتیجه رو خدمتتون عرض میکنم
    اول باید بگم به کل ال جی رو کنار گذاشته بودم چون ذهنیت خوبی ازش نداشتم
    و با داداشم ابتدا به سراق سونی رفتیم
    قیمتها مناسب بود و کیفیتها هم مطلوب
    بعد سری به سامسونگ زدیم که اونم تقریبا تو همون محدوده ای قرار داشت که سونی بود
    شارپ رو هم تست کردیم که اونم تو حالت 2D میتونم بگم که عالی بود و این تکنولوژی کواترون به خوبی خودش رو نشون میداد
    رنگهایه طلایی و زرد و قرمز به وضوح طبیعی تر بودن
    البته 3D ش رو هم تست کردیم که این هم مثله همون 2 برنده دیگه تو حالت 3D تصویر خیلی کم نور میشد ولی عمق و زاویه دیدش خوب بود
    آخر سر هم چون دوستی خیلی اصرار کرده بودیه سر به نمایندگی ال جی زدیم که همون اول و با قرار دادنه عینک روی چشممون به وضوح دیدیم که تصویر 3D ایش واقعا یه سر و گردن بالاتر از اونایه دیگه هست
    و با توجه به پنل ips میشه گفت 2D ش هم اگر سر نباشه کم نداره
    واقعا نمیدونم تا الان چرا از ال جی بدم میومد ؟1 شاید اون کیفیتهایه پایینی که از مدلهایه سالهایه قبل دیده بودم این ذهنیت رو ایجاد کرده بود ولی الان به کل نظرم عوض شد
    انشااله فردا قراره برم یدونه LW 57000 سایز 42 بخرم
    البته با فروشنده طی کردم که باید XBOX 360 رو بیارم و با اونم تست کنم که قبول کرد و حتما بعد از خرید هم بیشتر براتون توضیح خواهم داد
    در ضمن چند نکته تو صحبتهایه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم که یه توضیح کوچیک از دیده ها و مطالعاتم در جواب ایشون بدم ضرر نداره
    یه جا دیدم سره Full HD بحثی بود که تو Passive ها وجود ندارن و باید بگم تو تکنولوژی passive تا جایی که بنده میدونم خطوط افقی 1920 ثابت هستم و فقط خطوط عمودی نصف میشن که اصطلاحا میگیم 540p که وقتی بنده تست کردم هیچ مشکلی رو ندیدم ، حتی کیفیته 3D ش از شارپ lLE830 خیلی بالاتر بود ( این رو مثال میزنم چون داداشم شارپ رو داره و خیلی ازش استفاده کردیم و میتونم بگم واقعا عینکه اکتیوش اذیت کننده هست )
    یه صحبتی هم راجع به زاویه دیده عمودی در حالت 3D فرمودید که همین دیروز به شخص این مورد رو تست کردم و چون تو نمایندگی تلوزیون رو روی دیوار و خیلی بالا نصب کرده بودن عرض میکنم
    من مشکلی تو 3D ش ندیدم
    در هر حال تجربه ای که تو این 2 روز به دست آوردم این هست که این ال جی واقعا یه سر و گردن ار پنل هایه دیگه بالاتر بود ( البته تاکید میکنم که بنده بیشتر 3D شون رو تست کردم ) و توصیه میکنم اگر از دوستان کسی قصد خرید داره بره بازار و همه برند ها رو تست کنه
    پیش داوری نکنید و به حرف هیچ کس هم الکی اعتماد نکنید

12. 5 کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست عزیز آقا مهدی گل
    شرکت الجی به هیچ عنوان قابل قیاس با شرکت سامسونگ نیست ... شک نکنید!
    شرکت سامسونگ به مراتب بزرگتر و در زمینه های مختلف چه سخت افزاری و چه نرم افزاری حرف اول رو داره میزنه ... شما اپل رو مثال زدید به شما میگم که پردازنده اصلی گوشی های اپل ساخت شرکت سامسونگ هست (پردازنده A5) ...
    داستان سینمای خانوادگی الجی فقط یک واقعیت تبلیغی هست! ... چون اگه شما دقت کرده باشید در مدل های جدیدتر خود الجی دیگه این سیستم رو به کار نبرده که علت مهم اون پایین اومدن کیفیت دو بعدی تصویر تلویزیون هست. این سیستم به هیچ عنوان انحصار شرکت الجی نیست ... این سیستم قبلا در مجموعه سینماهای سه بعدی در کل دنیا وجود داشت و سینما دارها به خاطر ارزانی تجهیزات از جمله عینک از این نوع تکنولوژی استفاده می کنند.
    شما تمام برند های معروف دنیا در ساخت تلویزیون رو ببینید هیچ کدام از این سیستم استفده نکردند به خاطر مشکلات تصویر دو بعدی و همچنین HD بودن تصویر سه بعدی نه Full HD بودن آن ... شرکت الجی گواهینامه HD بودن تصویر سه بعدی رو گرفته نه Full HD بودن اون رو چون به هیچ عنوان همچین چیزی در این تکنولوژی شدنی نیست!
    در حال حاضر برند هایی که توی تلویزیون حرف اول رو میزنن شرکت های چون پاناسونیک , سونی و سامسونگ هستند.و حتی در حال حاضر بهترین و با کیفیت ترین صفحه نمایش گوشی های همراه رو شرکت سامسونگ تولید میکنه (ُSuper Amoled Plus).
    در هر صورت دوست عزیز من نه طرفدار شرکت سامسونگ هستم و نه بد خواه شرکت الجی ... بار ها هم شده توی لوازم خونگی به دوستان و آشنایان برند الجی رو پیشنهاد دادم ... الجی هم تلویزیون خوب داره مثل سری 8500E که کیفیت تصویرش فوق العاده بود اما روی این سینما سه بعدی داره خیلی اغراق میکنه ... شما مطمئن باش تلویزیون با کیفیت تر از این مدل های الجی در حال حاضر وجود داره که با اختلاف کمی میتونید تهیه کنید ...
    Panasonic VT30
    Samsung D770
    و غیره ...
    موفق باشید.

دوست عزیز لطفا بحث نمایشگر رو با پردازگر یکی نکنید.
    ال جی توی دنیا از نظر صوتی و تصویری داره حرف اول رو میزنه و این همیشه توی نمایشگاه سالانه ی ces ثابت شده و همه ی شرکت اون رو قبول دارن.
    و در مورد سینمای 3 بعدی ال جی که میگم انحصاریه رفیق واسه 3 بعدی نشون دادن روی tv باید واسش الگوریتم تعریف بشه.و این الگوریتم بسیار پیچیدس چون شما باید طوری الگوریتم رو برای تلویزیون تعریف کنید که یک سری پیکس رو اقفی و یکسری رو عمودی بده.
    ال جی این الگوریتم رو زود تر تونست بنویسه.شرکت های دیگه هم میتون این الگوریتم رو بنویسن ولی چون ال جی امتیاز این نوع استفاده از تکنولوژی واسه خودش نگه داشته شرکت های دیگه مثل سامسونگ باید این تکنولوژی رو در tv یه جور دیگه پیاده کنند که روش دیگه ای هنوز نتونستند به وجود بیارن.
    رفیق سال دیگه هم ال جی با cinema 3d و شاید به احتمال 10% با tv های بدون عینک وقتی هم tv هاش بیاد دوباره سامسونگ یه سری ایراد روش میزاره.
    حقیقت این که سامسونگ همیشه کپی می کنه به دنیا ثابت شده واین هم قابل کتمان نیست مثل کپی هایی که از روی اپل میزنه.
    و امسال دوستان شاهد tv های oled ال جی هستین که وساه اولین بار در دنیا این تکنولوژی در سایز 55 اینچ ایجاد کرده این خبرش و سایتش.دوست عزیز لطفا با دلیل و مدرک این صحبت هاتون رو ثابت کنید.
    در حال حاظر بحث نمایشگر هست و لطفا با پردازشگر قاطیش نکنید و این رو هم بدونید در حاظر فقط 30% از پردازشگر های اپل رو سامسونگ میزنه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] LG 55" OLED TV LGBlog.com

شرکت کره ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در سال 2011 در شاخه تلویزیون بسیار موفق عمل کرد، محصولات بسیار جذابی را برای معرفی در نمایشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آماده کرده است. ال جی با اعلام اینکه توانسته تلویزیون 55 اینچ OLED تولید کنند نظر کلیه محافل خبری را به سمت خود جلب کرد. حال این شرکت تصاویر واقعی فوق العاده جذابی را از این تلویزیون باریک منتشر کرده است. در ادامه علاوه بر تصاویر بیشتر، توضیحات ال جی در مورد پنل چهار رنگ OLED را مشاهده خواهید کرد.

آگهی تبلیغاتی

تا به امروز نمایشگرهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معمولا در سایز کوچک و برای ابزارهای موبایل استفاده می شدند. اما ال جی توانسته تلویزیون OLED تولید کند. همانطور که می دانید کیفیت و کنتراست تصویر پنل های OLED فوق العاده بالاست و نمی توان کیفیت تصویر آن را با نمایشگرهای LCD مقایسه کرد. از طرفی فناوری OLED این امکان را فراهم می کند تا نمایشگر بسیار باریک شود. ضخامت تلویزیون OLED LG تنها 4 میلی متر است. اگر در تصویر پایین دقت کنید انگشت زنی که به تلویزیون اشاره کرده بسیار ضخیم تر از لبه تلویزیون است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود اعلام کرده که رنگ ها در این نمایشگر OLED به دلیل استفاده از پیکسل های چهار رنگ، حتی طبیعی تر، زنده تر و دقیق تر از OLED های دیگر نمایش داده می شوند. هر پیکسل در پنل جدید OLED ال جی دارای چهار ساب-پیکسل قرمز، سبز، آبی و سفید (RGBW) است. OLEDهای معمول بازار همانند LCD ها دارای ساب پیکسل های قرمز، آبی و سبز (RGB) هستند. ال جی ادعا می کند که با اضافه کردن ساب پیکسل سفید رنگ ها را دقیق تر و طبیعی تر تولید می کند و در نتیجه تصاویر با کیفیت بسیار بالاتری نمایش داده می شوند.

نمایشگرهای OLED زمان پاسخگویی بسیار سریعی دارند و از نظر تئوری می توانند با فرکانس 100,000 هرتز کار کنند. در حال حاضر تلویزیون های LCD یا LED و Plasma با فرکانس های 60 تا 400 هرتز کار می کنند. نمایشگر 55 اینچ ال جی علاوه بر ضخامت بسیار کم وزن سبک 7.5 کیلوگرمی دارد.
    نمایشگرهای OLED می توانند انعطاف پذیر باشند تا کاربر بتواند آنها را در جهت ها مختلف خم و راست کند.
    ال جی تلویزیون OLED خود را تا کمتر از 10 روز دیگر در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لاس وگاس به نمایش عموم در می آورد.

اپل از سامسونگ بی‌نیاز می‌شود

26/09/1390
    گروه خبری GSM: شرکت اپل در حال مذاکره نهایی برای خرید شرکت Anobit سازنده و طراح حافظه‌های فلش است. برخی منابع ارزش این خرید اپل را ۵۰۰ میلیون دلار برآورد کرده‌اند. با این خرید اپل در زمینه خرید چیپ‌های کامپیوتری از سامسونگ بی نیاز خواهد شد.

به گزارش آی تی ایران، با این خرید اپل قابلیت و سرعت دستگاه‌های خود در بهره‌گیری از سیستم‌های ذخیره‌سازی را افزایش می‌دهد و در عین حال می‌تواند از قیمت پایین تولید این حافظه‌ها به منافع قابل توجهی دست یابد. شرکت Anobit یک طراح چیپ‌های کامپیوتری و بسیار شبیه به شرکت Pa Semi است که در سال ۲۰۰۶ اپل آن را خرید. با این خرید اپل عملا این شرکت را از نیاز به شرکت سامسونگ بی‌نیاز می‌کند. اپل هم‌اکنون یکی از بزرگ‌ترین مشتریان سامسونگ است و این در حالی است که دو شرکت در زمینه حقوق معنوی محصولات خود در دادگاه‌های مختلف مشغول جدل با یکدیگرند. گفته می‌شود اپل هم اکنون از تکنولوژی شرکت انوبیت برای محصولات فعلی مک بوک ایر، آیفون و آیپد هم استفاده می‌کند. اپل یا انوبیت هیچ کدام در مورد این توافق اظهار نظری نکرده‌اند

این هم نمایشگر 4k
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] LG 4K LCD TV

ال جی در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سال گذشته اعلام کرده بود که قصد دارد تلویزیون LCD 4K تولید کند اما در سالی که گذشت این اتفاق نیافتد. حال این غول کره ای اعلام نموده که قصد دارد تلویزیون 84 اینچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود را در کنار بزرگترین تلویزیون OLED دنیا به نمایش عموم بگذارد. در ادامه اطلاعات بیشتری در مورد تعریف 4K و این تلویزیون 84 اینچ که وضوح تصویر 3840x2160 پیکسل دارد را مشاهده خواهید کرد.

آگهی تبلیغاتی

4K استاندارد جدیدی برای نمایش وضوح تصویر و یا رزولوشن در گرافیک کامپیوتری و فیلم دیجیتال است. 4K به تعداد پیکسل های افقی در صفحه اشاره دارد و نمایشگرهای 4K حدودا 4000 پیکسل افقی دارند. در حال حاضر اکثر تلویزیون های HDTV بازار دارای وضوح تصویر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستند. محتوای موجود در بازار نیز منطبق بر همین دو رزولوشن ساخته می شوند. اما با ورود تلویزیون های 4K کیفیت تصویر چندین برابر می شود به شرطی که محتوای 4K (فیلم، عکس و انیمیشن و غیره) نیز ساخته شوند. تلویزیون های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیز معروف هستند. به خاطر داشته باشید که تلویزیون های فعلی را High Definition یا HD و یا Full HD شناخته می شوند.
    براساس اعلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تلویزیون UD این شرکت از نوع SmartTV یا تلویزیون هوشمند بوده و از فناوری سه بعدی Cinema 3D این شرکت نیز پشتیبانی می کند. کنترل از راه دور جادویی (Magic Motion) نیز برروی این تلویزیون کار خواهد کرد.
    هنوز بصورت رسمی اطلاعاتی در مورد قیمت و زمان ورود محصول به بازار اعلام نشده است.
    پیش از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، شرکت ژاپنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را معرفی کرده بود. اما به نظر نمی رسد هیچ کدام از تلویزیون های 4K به این زودی ها همگانی شوند، چون در حال حاضر تقریبا هیچ محتوای 4K وجود ندارد.

14. 4 کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سینمای سه بعدی ال جی دریافت نشان بهترین کیفیت تصویر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موسسه SAE دبی، بزرگترین دانشگاه خصوصی در زمینه تولید محتوای صوتی و تصویری و انیمیشن، سینمای سه بعدی ال جی را به عنوان دارنده بالاترین کیفیت نمایش فیلمهای و بازیهای سه بعدی معرفی نمود.

به گفته مدیران ارشد SAE در این بخش، بازیهای سه بعدی به راستی تجربه متفاوتی در دنیای بازیهاست. برای اولین بار افراد قادر هستند که در دنیای بازی غوطه ور شده و از ابعاد پویا و متحرک جدیدی که عناصر سه بعدی پدید می آورند لذت ببرند.

سینمای سه بعدی هوشمند ال جی دارای قیمتی کاملا” معقولانه و مناسب می باشد. به عقیده مدیران SAE نمی توان جذابیت قیمت در نظر گرفته شده برای این محصول را به همراه عینکهای سه بعدی همراه با آن نادیده گرفت.

بیمارستان تخصصی کانادایی در دبی سینمای سه بعدی هوشمند ال جی را جهت تایید گواهی سلامتی از طریق آنالیزهایی سخت و جدی آزمایش نمود. بعد از ۲۰ ساعت بررسی کامل، رئیس این بیمارستان گواهی سلامت پنج ستاره به سینمای سه بعدی هوشمند ال جی اهدا نموده و افزود؛ بدون شک این محصول یک نوآوری بزرگ در زمینه لمس تکنولوژی است.
    به عنوان یک دکتر، سلامتی افراد بزرگترین نگرانی من است. در نتیجه قبل از هر گونه دفاع از دستگاه های تلویزیون ما وظیفه داریم عدم هر گونه آسیب رسانی دستگاه را به سلامتی افراد تضمین نمائیم.
    افراد بسیاری هستند که از سوزش چشم،سرگیجه و خستگی ناشی از تماشای تصاویر سه بعدی شکایت داشته و تعداد دیگری از ریسکهای احتمالی ناشی از تماشای تصاویر سه بعدی نگران می باشند. این مشکلات و نگرانی ها در مورد سینمای سه بعدی ال جی به هیچ وجه وجود ندارد. مشاهده تصاویر سه بعدی از طریق آن کاملا” بدون پرش بوده و هیچ گونه خستگی چشم یا استرس ناشی از آن را ایجاد نمی نماید.
    وی می افزاید، بهترین متخصص چشم پزشک ما این تلویزیون را در طول ۵ روز بررسی نموده و با هیچ گونه سرگیجه یا آسیب های معمول دیگر تلویزیون های سه بعدی مواجه نگردید. با این وجود بهتر است که مدت زمان مناسبی را به تماشای هر تلویزیونی اختصاص داده و هیچگاه چندین ساعت پیوسته بدون اینکه به چشمهای خود استراحت دهید تلویزیون مشاهده نکنید.
    نکاتی در مورد سینمای سه بعدی هوشمند ال جی
    با استفاده از قابلیت پیشرفته تبدیل محتوای دو بعدی به سه بعدی دیگر شما با هیچگونه کمبودی در زمینه محتوای سه بعدی مواجه نخواهید شد و می توانید از عینکهای پولاریزه سبک و بدون نیاز به شارژ سینمای سه بعدی هوشمند ال جی لذت ببرید.

با استفاده از تکنولوژی FPR و تقویت نور ال جی، همگان می توانند تصویری بدون پرش و درخشان را مشاهده نمایند.

از طرف دیگر سینمای سه بعدی ال جی مجهز به ویژگیهای هوشمند نیز بوده و به کاربران این امکان را می دهد که در هر زمان به محتوای اینترنتی مورد نظر خود مانند ویدئوها، شبکه های اجتماعی و برنامه های کاربردی دسترسی داشته و از اولین سرویس جهانی “OnDemand” در زمینه ویدئوهای IPTV و سرویس “OnWeb” مرتبط با ویدئوهای اینترنتی بهره مند شوند.

عرضه اولین تلویزیون سه بعدی با تکنولوژی FPR در جهان توسط ال جی

تا به امروز بازار تلویزیون های ۳D در انحصار محصولاتی با تکنولوژی عینکهای Shutter بوده است. اما سرگیجه های ناشی از پرش تصویر و عینکهای سنگین و گران،این تکنولوژی را تحت تاثیر قرار داده است.

برای در دست گرفتن بازار LG نیاز به محصولی جدید، بهتر و متفاوت داشت تا محوریت را به دست گیرد.
    در همین راستا ال جی اولین تلویزیون سه بعدی با تکنولوژی FPR را تولید و عرضه کرد. محصولی که مشتری می تواند حتی در حالت خوابیده از تصاویر سه بعدی و بدون پرش لذت ببرد. عینک این تلویزیون ها ارزان و سبک بوده و حتی بعد از ساعتها استفاده،چشم را خسته نمی کند. لازم به ذکر است تلویزیون سه بعدی جدید ال جی توانسته بالاترین امتیازها را از آژانس های معتبر نظرسنجی مشتریان بدست آورد.

ال جی با تکنولوژی سه بعدی خود در IFA 2011 طوفان به پا کرد!

نمایشگاه IFA که همه ساله در برلین برگزار می گردد، یکی از بزرگترین نمایشگاه های جهان در زمینه الکترونیک می باشد. امسال این مراسم در حدود ۲۳۸۰۰۰ بازدید کننده داشت و ۱۴۴۱ کمپانی در آن شرکت کرده بودند. آنچه که در نمایشگاه امسال به چشم می خورد حضور تکنولوژی سه بعدی به عنوان یک موضوع اصلی بود.

شرکت ال جی در مرکز این هیاهو قرار داشت. یک فضای ۳۷۰۰ متر مربعی به همراه ۱۲۰ نمایشگر که در کنار هم یک صفحه نمایش سه بعدی عظیم را تشکیل داده بودند، توجه همه بازدیدکنندگان را به خود جلب می کرد.درست از وسط صفحه نمایش، توپ فوتبالی به سمت جمعیت پرتاب می شد که باعث می گردید افراد جا خالی دهند تا توپ با آنها برخورد نکند.
    در این نمایشگاه ال جی بزرگترین تلویزیون LCD سه بعدی را با ابعاد ۷۲ اینچ معرفی نمود. این تلویزیون مجهز به تکنولوژی جدید Dual-Play بوده که به افراد این امکان را می دهد که به صورت همزمان بتوانند با یکدیگر از بازیهای سه بعدی لذت ببرند.
    این تکنولوژی با اسکن خطوط زوج و فرد دو گروه تصویر جداگانه برای دو سری عینک ایجاد می نماید و به شما این امکان را می دهد که از بازیهای سه بعدی در یک صفحه بزرگ به جای نیم صفحه لذت ببرید. بخش بازیهای سه بعدی مورد استقبال بازدید کنندگان جوان قرار گرفت. علاوه بر این ال جی با همکاری موسسه جهانی جغرافیا بزرگترین نمایشگاه فیلم سه بعدی را برگزار می نماید.
    در IFA امسال نیز ال جی توانست با برپایی بخشهایی مانند منطقه بازیهای سه بعدی با سینما سه بعدی ال جی، قسمت پرژکتورها و سیستم صوتی سینمای خانگی سه بعدی درخشش چشمگیری داشته باشد.

حضور درخشان ال جی در نمایشگاه بین المللی IT 2011 World

نمایشگاه بین المللی محصولات ۲۰۱۱ IT طی ماه می گذشته درکشور کره برگزار شد. شرکت های فراوانی از جمله LG دراین نمایشگاه حضور داشته و محصولات فوق پیشرفته خود را به نمایش گذاشتند. تعداد بازدید کنندگان حدودا ۱۷۰۰۰۰ نفر بوده است. در زیر نگاهی به غرفه LG می اندازیم.

تنها یک عینک سه بعدی چیزی است که شما نیاز دارید!
    عینک های LG سبک، راحت و با دستگاه های سه بعدی مختلف سازگاری دارند.
    شرکت LG تکنولوژی برتر سه بعدی خود را با شعار “تجربه مشاهده انواع تصاویر و فیلم های سه بعدی فقط با یک عینک” معرفی کرده بود. از نوت بوک ها و تلویزیون های FPR گرفته تا مانیتورها و پروژکتور ها، تمام محصولات سه بعدی LG به صف شده بودند تا نشان دهند که تنها با یک عینک می توان از تکنولوژی تمام این محصولات سه بعدی لذت برد.
    جنگ ستارگان ۲ به صورت سه بعدی:
    بازدید کنندگان اطراف یک نمایشگر ۳۰۰ اینچی جمع شده بودند تا بازی جنگی ستارگان ۲ را به صورت سه بعدی ببینند.
    بخش جالب نمایشگاه IT 2011 درست در وسط غرفه LG قرار داشت . در آنجا یک نمایشگر عظیم ۳۰۰ اینچی جهت نمایش یک بازی سه بعدی نصب شده بود. زمان سپری می شد و بازدید کنندگان محسور و مجذوب بازی سه بعدی شده بودند.
    در واقع تجمع افراد کنار نمایشگر بزرگ در غرفه ال جی، آنقدر زیاد شده بود که سایر شرکت ها به انحصاری شدن نمایشگاه توسط شرکت LG اعتراض کردند.

بخش “۳D total solution”
    مردم در قسمت ۳D total solution مواظب بودند که توپ فوتبال به آنها برخورد نکند!
    شرکت LG تنها شرکتی است که تنها با یک عینک می توان از تمام محصولات سه بعدی آن استفاده کرد. بازدید کنندگان با تکنولوژی جدید خو گرفته و از آن لذت می بردند. تصاویر سه بعدی به حدی واقعی به نظر می رسید که مردم برای آنکه توپ فوتبال به آنها برخورد نکند، جای خالی می دادند و دانش آموزان جوان با دیدن تکنولوژی جدید LG حیرت زده شده بودند. محصولات جدید زیادی از جمله نوت بوک، مانیتورهایی با صفحه کاملا” باریک و مانیتور جدید IPS ال جی با صفحه ای به طور باور نکردنی درخشان و زاویه دید گسترده در این قسمت به نمایش گذاشته شده بود.
    ورود به منطقه صدای سه بعدی (۳D sound Zone) :
    مهمانان با محصولات سه بعدی به وجد آمده بودند.
    در حقیقت تجربه صدای سه بعدی باور نکردنی است. شما با یک بار شنیدن صدای سیستم صوتی سینمای خانگی ال جی دستگاه قدیمی خود را دور خواهید انداخت. ال جی در این بخش به افراد این امکان را بخشید که از شنیدن صدای سه بعدی در یک محیط طبیعی لذت ببرند.
    عده زیادی صف کشیده بودند تا صدای رسا و زنده سه بعدی را تجربه کنند.
    قسمت بعدی محوطه سینمای خانگی سه بعدی بود و یک محیط بازی سه بعدی با قابلیت تشخیص حرکت افراد در آن قرار داشت که به طور چشمگیری مورد توجه بازدید کنندگان قرار گرفت.

قسمت مقایسه تلویزیون سینمای سه بعدی ال جی با تلویزیون های سه بعدی متداول
    بازدید کنندگان قادر بودند تکنولوژی اساندارد FPR سه بعدی ال جی را در کنار دیگر تکنولوژی های سه بعدی متداول مشاهده نموده و آنها را با یکدیگر مقایسه نمایند. لازم به ذکر است که تفاوت آنها بسیار فاحش و ملموس بود.
    در این میان محصول جدید ال جی که در اصل یک پنل نمایشگر تمام لمسی معروف به Pentouch می باشد، توجه همگان را به خود جلب کرده و افراد می توانستند از نزدیک آن را بررسی کرده و لذت ببرند.
    در انتها لازم به ذکر است که تکنولوژی ال جی مورد استقبال بازدید کنندگان در نمایشگاه جهانی IT 2011 قرار گرفت و همگان توانستند از تماشای محتوای سه بعدی با بهترین کیفیت لذت برده و استفاده از محصولات منحصر به فرد ال جی را تجربه نمایند.

فکر کنم دیگه بفهمیم کتمان حقیقت از طرف کدوم برند است

16. 4 کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مهدی اسپید عزیز یک تیکه از حرفاتون رو اصلا قبول ندارم
    در مورد کپی سامسونگ
    اگر چنین چیزی بود کلا هیچ محصولیش حق فروش نداشت
    + اگر سامسونگ نبود اپل سی پی هاشو کی میزد!؟

در مورد TV های ال جی در سطح جهان کیفیت تایید شده ای دارند و همیشه هم پر فروش بودند
    البته دقت کنید سامی و ال جی از بنیاین از یک چشمه آب میخورن کلک تبلیغاتی اینارو باور نکنید

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مهدی اسپید عزیز یک تیکه از حرفاتون رو اصلا قبول ندارم
    در مورد کپی سامسونگ
    اگر چنین چیزی بود کلا هیچ محصولیش حق فروش نداشت
    + اگر سامسونگ نبود اپل سی پی هاشو کی میزد!؟

در مورد TV های ال جی در سطح جهان کیفیت تایید شده ای دارند و همیشه هم پر فروش بودند
    البته دقت کنید سامی و ال جی از بنیاین از یک چشمه آب میخورن کلک تبلیغاتی اینارو باور نکنید

رفیق شکایت ها زیاد شده ولی قبول ندارن چون این کپی سامسونگ به وضوح پیداست میخواید واسه اون هم سند بیارم.

در مورد سامسونگ و ال جی عرض کنم درسته این دو شرکت توی یه کشورند ولی دوست دارند سر به تن همدیگشون باشه چه برسه بخوان از یه چشمه هم آب بخورن ولی این که با یکدیگر ارتباط دارن کاملا درسته توی دنیای تجارت قطع کردن ارتباط با رقیب یعنی عقب افتادن از اون

---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------

دوستان بنده به هیچ وجه قصد تبلیغ یا دفاع از هیچ برندی رو ندارم ولی چون چند روزی هست تصمیم به خریده یه LED 3D گرفتم یه چرخی تو جمهوری زدم و نتیجه رو خدمتتون عرض میکنم
    اول باید بگم به کل ال جی رو کنار گذاشته بودم چون ذهنیت خوبی ازش نداشتم
    و با داداشم ابتدا به سراق سونی رفتیم
    قیمتها مناسب بود و کیفیتها هم مطلوب
    بعد سری به سامسونگ زدیم که اونم تقریبا تو همون محدوده ای قرار داشت که سونی بود
    شارپ رو هم تست کردیم که اونم تو حالت 2D میتونم بگم که عالی بود و این تکنولوژی کواترون به خوبی خودش رو نشون میداد
    رنگهایه طلایی و زرد و قرمز به وضوح طبیعی تر بودن
    البته 3D ش رو هم تست کردیم که این هم مثله همون 2 برنده دیگه تو حالت 3D تصویر خیلی کم نور میشد ولی عمق و زاویه دیدش خوب بود
    آخر سر هم چون دوستی خیلی اصرار کرده بودیه سر به نمایندگی ال جی زدیم که همون اول و با قرار دادنه عینک روی چشممون به وضوح دیدیم که تصویر 3D ایش واقعا یه سر و گردن بالاتر از اونایه دیگه هست
    و با توجه به پنل ips میشه گفت 2D ش هم اگر سر نباشه کم نداره
    واقعا نمیدونم تا الان چرا از ال جی بدم میومد ؟1 شاید اون کیفیتهایه پایینی که از مدلهایه سالهایه قبل دیده بودم این ذهنیت رو ایجاد کرده بود ولی الان به کل نظرم عوض شد
    انشااله فردا قراره برم یدونه LW 57000 سایز 42 بخرم
    البته با فروشنده طی کردم که باید XBOX 360 رو بیارم و با اونم تست کنم که قبول کرد و حتما بعد از خرید هم بیشتر براتون توضیح خواهم داد
    در ضمن چند نکته تو صحبتهایه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم که یه توضیح کوچیک از دیده ها و مطالعاتم در جواب ایشون بدم ضرر نداره
    یه جا دیدم سره Full HD بحثی بود که تو Passive ها وجود ندارن و باید بگم تو تکنولوژی passive تا جایی که بنده میدونم خطوط افقی 1920 ثابت هستم و فقط خطوط عمودی نصف میشن که اصطلاحا میگیم 540p که وقتی بنده تست کردم هیچ مشکلی رو ندیدم ، حتی کیفیته 3D ش از شارپ lLE830 خیلی بالاتر بود ( این رو مثال میزنم چون داداشم شارپ رو داره و خیلی ازش استفاده کردیم و میتونم بگم واقعا عینکه اکتیوش اذیت کننده هست )
    یه صحبتی هم راجع به زاویه دیده عمودی در حالت 3D فرمودید که همین دیروز به شخص این مورد رو تست کردم و چون تو نمایندگی تلوزیون رو روی دیوار و خیلی بالا نصب کرده بودن عرض میکنم
    من مشکلی تو 3D ش ندیدم
    در هر حال تجربه ای که تو این 2 روز به دست آوردم این هست که این ال جی واقعا یه سر و گردن ار پنل هایه دیگه بالاتر بود ( البته تاکید میکنم که بنده بیشتر 3D شون رو تست کردم ) و توصیه میکنم اگر از دوستان کسی قصد خرید داره بره بازار و همه برند ها رو تست کنه
    پیش داوری نکنید و به حرف هیچ کس هم الکی اعتماد نکنید

دوست عزیز در مورد خطوط عمودی باید بگم این خطوط حذف نمیشن بلکه با پیکسل هی کوچک تر با همون رزولیشن پخش میشن

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •