دوستان بنده به هیچ وجه قصد تبلیغ یا دفاع از هیچ برندی رو ندارم ولی چون چند روزی هست تصمیم به خریده یه LED 3D گرفتم یه چرخی تو جمهوری زدم و نتیجه رو خدمتتون عرض میکنم
اول باید بگم به کل ال جی رو کنار گذاشته بودم چون ذهنیت خوبی ازش نداشتم
و با داداشم ابتدا به سراق سونی رفتیم
قیمتها مناسب بود و کیفیتها هم مطلوب
بعد سری به سامسونگ زدیم که اونم تقریبا تو همون محدوده ای قرار داشت که سونی بود
شارپ رو هم تست کردیم که اونم تو حالت 2D میتونم بگم که عالی بود و این تکنولوژی کواترون به خوبی خودش رو نشون میداد
رنگهایه طلایی و زرد و قرمز به وضوح طبیعی تر بودن
البته 3D ش رو هم تست کردیم که این هم مثله همون 2 برنده دیگه تو حالت 3D تصویر خیلی کم نور میشد ولی عمق و زاویه دیدش خوب بود
آخر سر هم چون دوستی خیلی اصرار کرده بودیه سر به نمایندگی ال جی زدیم که همون اول و با قرار دادنه عینک روی چشممون به وضوح دیدیم که تصویر 3D ایش واقعا یه سر و گردن بالاتر از اونایه دیگه هست
و با توجه به پنل ips میشه گفت 2D ش هم اگر سر نباشه کم نداره
واقعا نمیدونم تا الان چرا از ال جی بدم میومد ؟1 شاید اون کیفیتهایه پایینی که از مدلهایه سالهایه قبل دیده بودم این ذهنیت رو ایجاد کرده بود ولی الان به کل نظرم عوض شد
انشااله فردا قراره برم یدونه LW 57000 سایز 42 بخرم
البته با فروشنده طی کردم که باید XBOX 360 رو بیارم و با اونم تست کنم که قبول کرد و حتما بعد از خرید هم بیشتر براتون توضیح خواهم داد
در ضمن چند نکته تو صحبتهایه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدم که یه توضیح کوچیک از دیده ها و مطالعاتم در جواب ایشون بدم ضرر نداره
یه جا دیدم سره Full HD بحثی بود که تو Passive ها وجود ندارن و باید بگم تو تکنولوژی passive تا جایی که بنده میدونم خطوط افقی 1920 ثابت هستم و فقط خطوط عمودی نصف میشن که اصطلاحا میگیم 540p که وقتی بنده تست کردم هیچ مشکلی رو ندیدم ، حتی کیفیته 3D ش از شارپ lLE830 خیلی بالاتر بود ( این رو مثال میزنم چون داداشم شارپ رو داره و خیلی ازش استفاده کردیم و میتونم بگم واقعا عینکه اکتیوش اذیت کننده هست )
یه صحبتی هم راجع به زاویه دیده عمودی در حالت 3D فرمودید که همین دیروز به شخص این مورد رو تست کردم و چون تو نمایندگی تلوزیون رو روی دیوار و خیلی بالا نصب کرده بودن عرض میکنم
من مشکلی تو 3D ش ندیدم
در هر حال تجربه ای که تو این 2 روز به دست آوردم این هست که این ال جی واقعا یه سر و گردن ار پنل هایه دیگه بالاتر بود ( البته تاکید میکنم که بنده بیشتر 3D شون رو تست کردم ) و توصیه میکنم اگر از دوستان کسی قصد خرید داره بره بازار و همه برند ها رو تست کنه
پیش داوری نکنید و به حرف هیچ کس هم الکی اعتماد نکنید