تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 11 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 103

نام تاپيک: تا به کی از آرزوهامون جدا --- با تو هستم با تو هستم ای خدا

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض تا به کی از آرزوهامون جدا --- با تو هستم با تو هستم ای خدا

سلام . گفتم یه تاپیک اسپم بزنم یکم حالم خوب شه

اینجا همه بازی ساز هستن و عمر خودشون رو دارن میزارن واسه اینکار اما چرا هیچ پیشرفتی حاصل نمیشه ؟
    آخر آخرش دیگه طرف چندتا مدل دانلود میکنه و ایمپورت میکنه تو موتور و دلش خوشه که بازی ساخته
    ولی حقیقت اینه که سطح بازی سازی اینجا رو 1 درصد گیر کرده

فقط یه چیزه که میتونه هرکسی رو به 99 درصد آرزوهاش برسونه و اونم پوله

درکل حرفم اینه که الان تلاش واسه بازی سازی تو ایران کم ارزش شده و اگه کسی میخواد تو اینکار پیشرفت کنه
    باید سرمایه ای که داره رو زیاد کنه نه مهارت های خودشو ... البته این خوبه که هرکسی مهارت زیادی تو بازی سازی
    داشته باشه اما پول 90 درصد کاره و بدون پول نمیشه بازی هایی رو تولید کرد که پولساز باشن

الان صنعت بازی سازی داره وارد نسل جدید میشه اما ما هنوز به نسل PS1 هم نرسیدیم
    راه حلش هم فقط و فقط پوله

درکل اومدم درد و دل کنم که دوای دل بیمار پوله . اگه کسی این رو درک کنه راهش رو پیدا میکنه و زودتر به هدفش میرسه

همه اینا رو گفتم که بگم علاوه به اینکه دارید تلاش میکنید مهارت های بازی سازیتون رو بالا ببرید به فکر پول هم باشید . بازی ساز بی پول به جای نمیرسه . منم از چندماه پیش که با چندتا از بچه ها یه کارو شروع کردیم اما تو مرحله تاسیس شرکت دیدیم که واقعا از نظر مالی ناتوانیم و مجبور شدیم فعلا چند وقتی کارو تعطیل کنیم تا زمانی که پول مورد نظرو به بدست بیاریم

واسه اینکار من وارد حرفه ساختمون سازی شدم و چندین ماه فنی حرفه ای رفتم و سختی کشیدم تا اینکه ساختمون سازی رو تو چندماه یاد گرفتم و کمتر از یه ماه دیگه هم دارم میرم شهرستان که کارو شروع کنم

الان علاقه من بازی سازیه اما اینو فهمیدم که واسه رسیدن به این هدف پول زیاد لازمه و به خاطرش هر سختی رو میکشم

الان کار منی که میخوام برم تو شهرستان ساختمون سازی کنم و بنایی کنم واسه صنعت بازی سازی ایران مفیده تره یا یکی که میشینه تو خونه به امید اینه یه روزی بتونه بازی بزرگی بسازه ؟ ( هیچ کس با تو خونه نشستن و آرزوی ساخت بازی بزرگ نمیتونه بازی خوبی بسازه تنها راهش پوله به نظر منه پس به جای دانلود مدل اماده به فکر پول باشید )

چقدر چرت و پرت نوشتم

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

عزیز دلم تو 100 میلیارد داشتی باشی ولی نه تونی یه دوربین اول شخص بسازی ....بدرد چی می خوره

شاید خیلی مثل من و شما زحمت الکی بکشن ولی خودت قضاوت کن ما هم پیشرفت کردیم

چقدر با هم فرق کردند.

درسته پول نیاز هست ولی خوبه همه بازی برای پول ساخته نشدن میشه باید امید داشت.

3. 8 کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

وقتی پول داشته باشی میتونی تخصص رو به کار بگیری نه این که خودت بشینی دوربین اول شخص بزنی , تو پول و سرمایه داشته باش متخصص فراونه.

5. 6 کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دقیقا همینه . شما فکر کنید ما میخواهیم یه برج بسازیم هرچقدر هم تو ساختمون سازی و معماری و عمران حرفه ای باشیم
    اما نمیشه تنهایی کاری از پیش برد و نیاز به نیروی کار زیاد هست که اونم فقط با پول میشه به یه همچین چیزی رسید

بازی سازی تخصصی هم دسته کمی از برج سازی نداره ... ( شاید حتی خیلی سنگین تر باشه از نظر کاری )

7. 4 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aliscan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ♥کرمـــان♥

پيش فرض

ـــــــلام....

چه عنوان تاپیکی،گریه ام گرفت
    مصطفی جان با حرفت کاملا موافقم _ ما هم قبلا یه گروه کوچولو داشتیم کله مون داغ بود داشتیم به قول خودمون بازی می ساختیم ولی بودجه مون تموم شد دیدم اینجوری نمیشه ادامه داد،مجبور شدیم تعطیلش کنیم

این روزا بعد از خدای مهربون،مشکل گشا پولـــــــــــــــه،پــــ ــول!!

9. 5 کاربر از aliscan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

بببخشید دوستان bo چی شد داشت رفت توکیو اونم یکی بود مثل ما مگه چه فرقی داشت.

حتما نباید کالاف دیتوی ساخت که.میشه بازی کوچیک اما باحال ساخت.تازه هزینه ای هم نداره...(به جز قیمت نرم افزارها).

11. 2 کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

خالي شدي ؟ ..... موفق باشي

13. 6 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا وقتی که یکی میاد از بازیتون نقد میکنه فکر میکنید قصد کوبیدن بازیتون رو داره به هیچ جایی نمیرسین.

منم واقعاً از اینکه بیام کلی موارد رو در مورد بازی های بچه ها بگم آخرش هم به عنوان آدم جو گیر و آدم بد و آدم ... منو بشناسید خسته شدم.
    شاید اصلاً بازی های خودم از مال همتون بدتر باشه ولی اون موقع رو فکر کنید که بازیتون عرضه بشه کاربرا و نقادهایی که اصلاً 1 صدم حتی من از بازی سازی سرشون نمیشه بیان ایرادات رو بگن.

همه میان میگن بازیت خیلی قشنگه خیلی عالیه خیلی توپه خیلی خفنه معلومه هیچی نمیشیم دیگه.
    برای چی اینا رو میگن,برای اینکه میخوان خودشون رو آدم حسابی نشون بدن,اونوقت یکی که میاد میگه آقا این 20 تا ایراد رو داره بازیت فکر میکنید طرف عوضیه و اومده بRینه به بازی و سازنده رو خراب کنه.
    خیلی مواقع هم یکی اصلاً نمیتونه بازی شبیه مال شما رو بسازه میاد میگه قشنگه,همون بازی رو بذارید یجایی که همه فقط گیمر هستن همچین بتروکنن بازی رو که نفهمید از کجا ترکیده.تازه با دلیلای چرت.
    مثلاً من میام میگم آقا اینجا چوب داره مثل فلز برق میزنه در صورتی که بازکن میاد فقط میگه خیلی بازیت چرت بود.
    خودتون مقایسه کنید.

دست گلتون بابت این تاپیک درد نکنه چون منم یکم خالی شدم

15. 6 کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

تا وقتی که یکی میاد از بازیتون نقد میکنه فکر میکنید قصد کوبیدن بازیتون رو داره به هیچ جایی نمیرسین.

منم واقعاً از اینکه بیام کلی موارد رو در مورد بازی های بچه ها بگم آخرش هم به عنوان آدم جو گیر و آدم بد و آدم ... منو بشناسید خسته شدم.
    شاید اصلاً بازی های خودم از مال همتون بدتر باشه ولی اون موقع رو فکر کنید که بازیتون عرضه بشه کاربرا و نقادهایی که اصلاً 1 صدم حتی من از بازی سازی سرشون نمیشه بیان ایرادات رو بگن.

همه میان میگن بازیت خیلی قشنگه خیلی عالیه خیلی توپه خیلی خفنه معلومه هیچی نمیشیم دیگه.
    برای چی اینا رو میگن,برای اینکه میخوان خودشون رو آدم حسابی نشون بدن,اونوقت یکی که میاد میگه آقا این 20 تا ایراد رو داره بازیت فکر میکنید طرف عوضیه و اومده بRینه به بازی و سازنده رو خراب کنه.
    خیلی مواقع هم یکی اصلاً نمیتونه بازی شبیه مال شما رو بسازه میاد میگه قشنگه,همون بازی رو بذارید یجایی که همه فقط گیمر هستن همچین بتروکنن بازی رو که نفهمید از کجا ترکیده.تازه با دلیلای چرت.
    مثلاً من میام میگم آقا اینجا چوب داره مثل فلز برق میزنه در صورتی که بازکن میاد فقط میگه خیلی بازیت چرت بود.
    خودتون مقایسه کنید.

دست گلتون بابت این تاپیک درد نکنه چون منم یکم خالی شدم
    دوستانه بگم مشکل تو اینکه انتقاد می کنی ولی دیگران از خودت انتقاد می کنند بهشون حمله می کنی...

17. 2 کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستانه بگم مشکل تو اینکه انتقاد می کنی ولی دیگران از خودت انتقاد می کنند بهشون حمله می کنی...
    آخه میدونی چیه!!!
    من معمولاً ایراد دیزاین میگیرم و دلیل میارم حتی به سازنده ها خیلی وقت ها میگم اگر متوجه نشدی روی عکس علامت بذارم نشونت بدم در صورتی که دیدم خیلی ها میان ایراد بگیرن ازم مثلاً میگن دیوارت تکسچرش بده.
    خب یعنی چی؟؟؟
    اگه میگی بده بگو چه شکلی بذارم,چرا فکر کردی بده,چرا حس میکنی باید عوض بشه و باید چی عوض بشه.
    اگر مثلاً به جای آسفالت توی اتوبان میومدم تکسچر کاشی میذاشتم آره اصلاً تابلوئه و اشتباه صددرصد از من بوده همونطور که یجا گفتم این محوطه کارخونه هست گفتن شبیه پشت بومه گفتم هر چند خودم پشت بوم اینجوری ندیدم ولی باشه عوضش میکنم.
    ولی آخه بعضی ها میان میگن محیطت خیلی خالیه در صورتی که مثلاً میبینی 200 تا مدل توی یه تیکه جا گذاشتم(توی طمع از این محیط های پر زیاد بود و چنین چیزایی شنیدم)بعد گفتم کجاش کمه,داری با چه بازی مقایسه میکنی,به طرف برخورده.
    اگه اینجوری رو میگی حمله کردن آره من حمله کردم ولی چنین چیزی حمله کردن نیست بلکه درخواست برای انصاف داشتن موقع نظر دادنه.
    من خودم هم بعضی مواقع گیرهای کم ارزش میدم ولی همین کم ارزش ها باعث رفع شدن ایرادهای خیلی ریز میشن که اسمشون بی دقتیه!!!

اگر جایی کسی دوستانه و منصفانه نقد کرده یکی از کارهام رو و من تند رفتم همین جا ازش عذرخواهی میکنم و سعی میکنم دیگه اینجوری نشه.
    آقا من یجا توی یه انجمن یه مدل جمجمه سنگی که دهنش آبشار بود و چشماش برق میزد گذاشتم بعد گفتم این رو تو حالت تستی عکس گرفتم که اگر مدل ایراد داره بگین بعد طرف اومده میگه زمینت چرا آسفالته مگه بازیت درباره زمان قدیم نیست,مگه نباید این جمجمه توی کوه و جنگل باشه
    خب این رو باید ادبش کرد دیگه!!!
    حالا جالبش اینه که کلاً توی یک دهم عکس زمین معلوم بود همون رو گیر داده که اصلاً مد نظر من نبوده.
    فکر کن یه رندر از کاراکترت توی 3دی مکس بگیری با پست زمینه خاکستری و روی هوا بعد طرف بیاد مسخره کنه بگه آدمه داره پرواز میکنه زمین نداره بازیت و پشتش هیچی نیست خیلی بازی چرتی داری میسازی.

19. 3 کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 11 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •