با سلام
دوستان به نظر شما و تجربه شما بهترین نرم افزار uninstaller کدوم نرم افزار هست چون در این مورد نرم افزار زیاد هست و این انتخاب رو کمی سخت می کنه
با تشکر
با سلام
دوستان به نظر شما و تجربه شما بهترین نرم افزار uninstaller کدوم نرم افزار هست چون در این مورد نرم افزار زیاد هست و این انتخاب رو کمی سخت می کنه
با تشکر
بهترین نرم افزار Uninstaller به نظر من Your Uninstaller 2008 هست.
دلایل:
سادگی-امکان انتخاب میزان پاکسازی-سرعت بسیار بالای برنامه-پیش بینی های خوب(مثلا برنامه ای با uninstaller خودش پاک نشه این نرم افزرا سریعا پیشنهاد پاک کردن کلید های رجیستری اش را می دهد)-امکانات جانبی-سریع تر از نسخه 2010.
البته نرم افزارهای خوب دیگری هم هستند ولی من فقط از این استفاده می کنم. الان 2 سال هست، کاملا ازش راضی ام.
Last edited by pcsoft; 23-11-2011 at 11:20.
بهترین برنامه همونطور که گفته شد برنامه your unistaller هست واسه پاک کردن نرما فزارهای خودتونم ازمتود 4 برنامه استفاده کنید یک کار این برنامه آنیستالر هست کلی برنامه دیگه هم تو خودش داره ازتاپیک پایین آخرین ورژنش میتونیددان کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جواد عزیز من به شما برنامه ی REVO UNINSTALLER رو پیشنهاد می کنم ، خودم هم از همین برنامه استفاده می کنم ،
خدمت شما :
REVO UNINSTALLER 2.5
موفق باشيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
به نظر من بهترين از همه نظر Your Uninstall 2011 هست.
لینک پایینم برنامه دراین زمینه زیاد داره که فری هم داخلش هست اما بهترین برنامه همون your unistaller هست .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)