دوستان سلام
ممکنه یه نرم افزار مناسب برای تماشای فیلم های mhv به من معرفی منید یا اگه راهی هست که با نرم افزار های معمول بشه این فیلم ها نگاه کرد معرفی کنید ممنون می شم ؟
با نرم افزار های km ,gom,jetaudio,media player امتحان کردم نشد![]()
دوستان سلام
ممکنه یه نرم افزار مناسب برای تماشای فیلم های mhv به من معرفی منید یا اگه راهی هست که با نرم افزار های معمول بشه این فیلم ها نگاه کرد معرفی کنید ممنون می شم ؟
با نرم افزار های km ,gom,jetaudio,media player امتحان کردم نشد![]()
km player معمولا همه ي فيلم ها رو باز ميكنه.
ريزولوشن فيلم چنده؟
برنامه های Splash PRO EX یا PotPlayer تست کنید که مخصوص اینکار هستن سایت سوم هم کلی برنامه پلایر داره خواستین ازاونم میتونید استفاده کنید
لینک دانلود PotPlayer
تاپیک Splash PRO EXکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کیفیت 720 با حجم 1 گیگ دانلود کردم
از مسیر properties>details>video مقابل lenght و frame چیزی ننوشنه ! ممکنه فایل خراب باشه ؟
ازبرنامه MediaInfo استفاده کنید ببینید مشخصات فایل تصویریتون نمایش میده اون دو تا برنامه ای رو هم که معرفی کردم حتما تست کنید که از km بهترن .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بسته کدک mega codec pack رو دانلود و نصب کنید
بعد از نصب توسط مدیاپلیرکلاسیکی که نصب میشه امتحان کنید اگه اونم نتونه رندر کنه فایلتون خرابه
با splash pro امتحان کردم نشد
الان می خوام media info به بینم مشخصات فایام نشون میده
شما همون دو تا برنامه ای که گفتم دان کن به احتمال زیاد باید پخش کنه اگر ویندوزتونم 7 بستهWindows 7 Codecs رو هم نصب کنید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظور شما همون k-lite با اون امتحان کردم نشد یعنی فایلم خرابه![]()
با اون دو تا برنامه هم حتما فایل تصویری خودتون چک کنید اگر بازم نشد احیانا ازبرنامه MediaInfo استفاده کنید ببینید مشخصات فایل شما رو نمایش میده.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)