تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: افزایش قد

  1. #1
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    پست ها
    1

    پيش فرض افزایش قد

    سلام من میخوام از قرص های نچرال ولز [افزایش قد]استفاده کنم ایا این قرص ها بهداشتی هستند؟

  2. #2
    پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    پست ها
    734

    پيش فرض

    سلام ...

    قبلا هم تو یک تاپیک دیگه در مورد این نوع قرص ها صحبت شد
    همون طور که گفته شد این قرص ها تاثیر خوبی نمیتونه داشته باشه ...


    forum.p30world.com/showthread.php?t=525625




  3. #3
    پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران
    پست ها
    598

    پيش فرض

    سلام من میخوام از قرص های نچرال ولز [افزایش قد]استفاده کنم ایا این قرص ها بهداشتی هستند؟


    منم از چند تا دکتر ارتوپد پرسیدم و نظرشون منفیه .
    در هر صورت اگه شما استفاده کردی و مثبت بود و جواب داد ( ایشالا که اینجوری باشه ) ، لطف کن و به ما هم اطلاع بده . یکی از آشنایان میخواد بخره ولی توو شک و تردیده .

  4. #4
    پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran
    پست ها
    2,427

    پيش فرض

    سلام من میخوام از قرص های نچرال ولز [افزایش قد]استفاده کنم ایا این قرص ها بهداشتی هستند؟
    اینها همه دار و های تجاری و تائید نشده می باشند و مصرف آنها توصیه نمیشه

  5. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  6. #5
    پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم
    پست ها
    859

    پيش فرض

    قبلا یکی از دوستان دیگه هم در مورد این قرص سوال کرده بودند که من برای ایشون از یکی از دوستان داروساز سوال کردم و این جوابی بود که برای اون دوست عزیز دریافت کردم:

    تا جایی‌ که من تحقیق کردم این قرص‌ها ترکیب اصلیشون کلسیم و منیزیم هستش، خوردن ترکیبات کلسیمی مفید نیست و بلکه ممکنه مشکلاتی رو ایجاد کنه چون وقتی بدن کمبودی احساس نمیکنه تحمیل بار اضافه به اون مشکل ساز می‌شه و روی کلیه ها تاثیر خیلی‌ بدی میذاره
    افزایش قد در 70% موارد به ژن و قد پدر و مادرشون ارتباط داره و 30% دیگه به تغذیه دوران کودکی ... یعنی اگر این دوستت پدر مادری داره که قد بلند نیستن نباید انتظار داشته باشه قد بلندی پیدا کنه.
    چیزی هم که هست این قرص‌ها علیرغم تبلیغاتشون بیش از ۲ تا ۳سانت افزایش قد نمیدن که اونم به خاطره رسوب کلسیم در استخونهاست که غضروف‌ها رو باز می‌کنه و قد کمی‌ بلند تر به نظر میاد, تازه اگر که فرد غضروف‌های رشدش باز باشن، چون با رسیدن به بلوغ این غضروف‌ها سفت میشن.
    در ضمن تمام دارو‌های افزایش قد حاوی مقادیری هورمون هستن که این خودش خیلی‌ عوارض داره
    به هر حل چیزی که به نظر میرسه اینه که اینا همش تبلیغاته و ممکنه نه تنها آثاری نداشته باشه بلکه عوارضی هم بر فرد ایجاد کنه.

    با توجه به این صحبتها و همونطوری که دوستان هم توی پستای قبلی اشاره کردند بهتره اصلا طرف مصرف این داروها و قرصها نرید.

  7. این کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  8. #6
    کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    پست ها
    2,598

    پيش فرض داروی رشد قد دروغ است

    جام جم آنلاين: وزير بهداشت، وجود مكمل‌هاي دارويي براي رشد قد را نادرست خواند و گفت: قد افراد بعد از 22 يا 23 سالگي ديگر رشد نمي‌كند.

    به گزارش خبرگزاري‌ها، دكتر مرضيه وحيددستجردي در خصوص مكمل‌هاي دارويي كه براي رشد قد تبليغ مي‌شود، افزود: داروي مثبتي در اين خصوص وجود ندارد و قد افراد بعد از 22 يا 23 سالگي ديگر رشد نمي‌كند.

    وزير بهداشت به هموطنان توصيه كرد: مردم فريب تبليغات ماهواره‌اي را نخورند و از داروهايي استفاده كنند كه مجوز وزارت بهداشت را دارد.

    دستجردي با يادآوري اين‌كه مردم نبايد گول تبليغات محصولات دارويي و بهداشتي توسط شبكه‌هاي ماهواره‌اي و برخي مراكز را بخورند، افزود: 99 درصد اين تبليغات دروغ است.

    وي با اشاره به انجام 4 ميليون مورد بازرسي از موسسات ارائه خدمات و توليدكنندگان مواد غذايي و بهداشتي در سال جاري، افزود: اين نظارت توسط معاونت‌هاي غذايي و دارويي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي سراسر كشور اعمال مي‌شود و معاونت‌هاي بهداشتي نيز بر اماكن ارائه اين خدمات كنترل دارند.

    وي گفت: هدف وزارت بهداشت تجويز منطقي دارو است و در اين خصوص امسال 5‌/‌3 ميليون نسخه توسط معاونت‌هاي دارويي مورد بررسي قرار گرفته است.

    وزير بهداشت با تاكيد بر مصرف بهينه دارو، از مردم خواست از مصرف بي‌مورد دارو جدا خودداري كنند.

    افزايش 5 سانتي‌متري قد ايرانيان

    رييس پژوهشكده علوم غدد درون‌ريز و متابوليسم دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي نيز با اشاره به افزايش قد ايراني‌ها گفت: قد نهايي نسل جديد ايراني امروزه 4 تا 5 سانتي‌متر نسبت به 20 سال پيش افزايش يافته است.

    فريدون عزيزي با اظهار تأسف از برخي اخبار منتشره در رسانه‌ها در خصوص كوتاهي قد نسل جديد ايراني‌ها، افزود: در مطالعات قند و چربي كه توسط مركز تحقيقات غدد درون‌ريز و متابوليسم دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در شهر تهران انجام شد، معلوم شد كه قد افراد ايراني در حال افزايش است.

    وي يكي از دلايل كوتاهي قد را سوء تغذيه و عدم تحرك دانست و گفت: در حال حاضر كمبودهاي تغذيه‌اي گذشته را نداريم و نتايج اين مطالعه نشان مي‌دهد در شهر تهران كه اين تحقيق در آن انجام شده است، كوتاهي قد مشاهده نشده و قد نهايي نسل جديد ايراني امروزه حدود 4 تا 5 سانتي‌متر نسبت به 20 سال پيش افزايش يافته است.

    رييس پژوهشكده علوم غدد درون‌ريز و متابوليسم دانشگاه شهيد بهشتي تأكيد كرد: ممكن است در برخي مناطق به علت كمبودهاي تغذيه‌اي و عدم فعاليت مناسب بدني شاهد كوتاهي قد باشيم اما اين موضوع را نمي‌توان به كل نسل جديد بسط داد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •