سلام
راستش از دو سه هفته پیش دیگه لازم شد که لپ تاپ بخرم . زیاد هم اشنایی چندان بالایی با لپتاپ و مدل های مختلفش نداشتم ولی خوب چون 3 ماه در یه مغازه کامپیوتری کار کردم که بیشتر کارهای مربوط به نرم افزار انجام میدادم عمده لپتاپ هایی که میومد از نوع hp و dell بود و منم بیشتر رو این مدل تاکید دارم به خصوص hp ( کلا با ساخته ها و برند این شرکت حال میکنم
.gif)
)
خلاصه برادرم گفت تو ببین چی میخوای تا بیارم برات من تو همین انجمن گشتم و چند تاپیک دیدم و بعد هم رفتم سایت
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و مشخصات و اینا رو دیدم و به این نتیجه رسیدم که مدل های hp probook4530s خیلی خوب هست و میشه گفت همه ازش راضی بودن و به خوب بودن این مدل هم اعتراف کردند .
فقط چیزی که این وسط گیجم کرده مدل های مختلف از این مدل هست نزدیک به 5-6 مدل مختلف با مشخصات مختلف از همین سری 4530s دیدم .
مثلا تو سایت دیجی کالا 5 تا مدل ازش دیدم :
HP ProBook 4530s-B
HP ProBook 4530s-C
HP ProBook 4530s-D
HP ProBook 4530s-A
HP ProBook 4530s-E
در سایت فالنیک هم سه نوع :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا سوال من روی این مدل های زیاد و مختلف این سری هست ؟ هر کدوم از اینا از طرف خود Hp یه مدل جداگانه هست یا اینکه فروشنده ها طبق خواست مشتری که قطعات مختلف ازشون درخواست میکنن ( مثلا یکی هارد 320 میخواد یکی 500 ) این مدل ها اضافه شده ؟
من دانشجوی ترم اول کامپیوتر - نرم افزارم ... تو این چند سال هم کارم با کامیپوتر بیشتر به اینترنت و اهنگ گوش کردن و این کارا مشغول بوده حالا که برنامه نویسی هم بهش اضافه شده با این مشخصات به نظرتون cori3 کفاف میده یا cori5? ( در ضمن البته گاهی مواقع بازی هم باشه انجام میدم مثلا pes یا gta یا ... )
ممنون میشم راهنمایی کنید این مواردی که سوال برام پیش اومده تا سوالای دیگه ای هم که هست بپرسم
پیشاپیش ممنون
.gif)