سلام
مودم من مدلش LNKSYS DWA 510 هست.دو هفته است که من با نتم مشکل دارم و با پشتيباني که تماس گرفتم گفت بايد Firmware مودم را آپديت کنم.خودم رفتم يه سرچ زدم چيزي پيدا نکردم.ممنون ميشم يکي لينک بهم بده.ممنون.
سلام
مودم من مدلش LNKSYS DWA 510 هست.دو هفته است که من با نتم مشکل دارم و با پشتيباني که تماس گرفتم گفت بايد Firmware مودم را آپديت کنم.خودم رفتم يه سرچ زدم چيزي پيدا نکردم.ممنون ميشم يکي لينک بهم بده.ممنون.
پری جان شما مشکل دقیقت با اینترنت چی هست؟
این مدل فرم ویر جدیدی نداره.
معمولاً پشتیبانی اینترنت تو کشور ما به این صورته که هر اتفاقی بیفته یا می گن خطه یا می گن مودمه!
شما طرف قرارداد چه آی اس پی هستی؟
موفق باشي![]()
شاتل.من وقتی با لب تاپ میام نت همزمان یکیم با کامپیتر میره من سرعتم کند میشه و همش دیسکانکت میشم.
خوب شاتل که طبیعیه این موضوع قطع و وصل شدن ، من خودم شاتل بودم کشیدم بیرون.
محدود که نشدی؟
از طریق وایرلس اینترنت رو شیر کردی یا لن؟
البته طبیعی هست که وقتی با لپ تاپ کانکت می شی و همزمان کس دیگه ای هم از کامپیوتر استفاده می کنه سرعت افت کنه و قطعی داشته باشی.
مثل یه شیر آب می مونه که شما یه انشعاب بگیری قطع یقین فشار آب کم می شه.
موفق باشي![]()
متوجه نمیشم.یعنی چی محدود؟محدود که نشدی؟
وایرلس فک کنم .مهندس تویی من که آشپزماز طریق وایرلس اینترنت رو شیر کردی یا لن؟
اخه تازگیا اینجوری شده.قبلا مشکلی نداشتم.ویندوز کامپیتر و عوض کردم.مودمم ریست کردم.البته طبیعی هست که وقتی با لپ تاپ کانکت می شی و همزمان کس دیگه ای هم از کامپیوتر استفاده می کنه سرعت افت کنه و قطعی داشته باشی.
آخه شاتل رو که زیاد دانلود می کنی به دلیل قانون FUP سرعت اینترنت رو محدود می کنه (مثلاً شبانه می شه 3-4 کیلوبایت بر هر ثانیه)متوجه نمیشم.یعنی چی محدود؟
خوب پس اگه همزمان استفاده می کنی همون داستان شلنگ آب صدق می کنه و افت فشار.وایرلس فک کنم .مهندس تویی من که آشپزم
در ضمن من مهندس نیستمشما هم آشپز نیستی
مشکلی تو مرور وب که نداری؟ از نظر تنظیمات می گم؟ فقط قطعی داری؟
رو جفت سیستم نرم افزار خاصی نصب نکردی که به اینترنت وصل بشه و پهنای باندت رو اشغال کنه؟اخه تازگیا اینجوری شده.قبلا مشکلی نداشتم.ویندوز کامپیتر و عوض کردم.مودمم ریست کردم.
از فایروال استفاده می کنی؟
فقط موقعی که همزمان استفاده می کنی این جوری می شه؟
سرعت اینترنتت موقع دانلود یه فایل به صورت تکی چنده و همزمان که استفاده می کنی چند می شه؟
ولی در کل اگه مشکلت فقط به خاطر همزمانی هست از نظر من مثل قضیه ی انشعاب آب ، افت فشار باعثش می شه.
حالا امیدوارم دوستان دیگه هم در این زمینه نظر بدن. (البته شما مشکلت رو این جا مطرح کنی زودتر به جواب قطعی می رسی) :
موفق باشيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
نه زیاد اهل دانلود کردن نیستم چی بشه دو تا اهنگ دانلود کنم.بیشتر شبا میرم دانلود میکنم چیزایی که لازم دارم.آخه شاتل رو که زیاد دانلود می کنی به دلیل قانون FUP سرعت اینترنت رو محدود می کنه (مثلاً شبانه می شه 3-4 کیلوبایت بر هر ثانیه)
مرورگرامو دوباره نصب کردم.وبلاگارو خوب میاره جز یه سایت عکس که خیلی دیر لود میکنه.سایتشم قبلا میرفتم خوب بالا میاورد.اصلا افت سرعت نداشتم.مثلا اون سایت و میزنم هی از پی سی آف میشم.خوب پس اگه همزمان استفاده می کنی همون داستان شلنگ آب صدق می کنه و افت فشار.
در ضمن من مهندس نیستمشما هم آشپز نیستی
مشکلی تو مرور وب که نداری؟ از نظر تنظیمات می گم؟ فقط قطعی داری؟
تنها چیز مشترک برنامه هیا کاربردیم مثل فتوشاپ و کرل و آفیس و انتی ویروسمه.که غیر انتی ویروس جلوی اپدیت همهی نرم افزارارو بستم.رو جفت سیستم نرم افزار خاصی نصب نکردی که به اینترنت وصل بشه و پهنای باندت رو اشغال کنه؟
نه Disable کردمش.از فایروال استفاده می کنی؟
همان استفاده میکنیم دیسکانکت زیاد میشم.تنهایی با لب تاپ میام با اینکه فاصلم از مودم 2 متره ولی این نمایشگر انتن دهی وایرلس تمامش پر نیست.یکیش خالیه.فقط موقعی که همزمان استفاده می کنی این جوری می شه؟
طریقه ی محاسبه زمان سرعت دانلود رو بلد نیستم اما زمانش کند شده.اینو متوجه شدم.یعنی یه فایل و دیر دانلود میکنه.سرعت اینترنتت موقع دانلود یه فایل به صورت تکی چنده و همزمان که استفاده می کنی چند می شه؟
چند تارو امتحان نکردم.
ممکنه مشکلم از لب تاپ باشه.و یکیم مودمم مشکل فنی داشته باشه.یعنی سخت افزاری باشه؟ولی در کل اگه مشکلت فقط به خاطر همزمانی هست از نظر من مثل قضیه ی انشعاب آب ، افت فشار باعثش می شه.
قسمت خود شاتل مطرح کردم اما متاسفانه ...........حالا امیدوارم دوستان دیگه هم در این زمینه نظر بدن. (البته شما مشکلت رو این جا مطرح کنی زودتر به جواب قطعی می رسی) :![]()
نمی دونم من زیاد به شاتل اعتماد ندارمنه زیاد اهل دانلود کردن نیستم چی بشه دو تا اهنگ دانلود کنم.بیشتر شبا میرم دانلود میکنم چیزایی که لازم دارم.
اگه فایروال نداری پس با چی جلوی برنامه ها رو گرفتی نکنه پنبه گذاشتی؟تنها چیز مشترک برنامه هیا کاربردیم مثل فتوشاپ و کرل و آفیس و انتی ویروسمه.که غیر انتی ویروس جلوی اپدیت همهی نرم افزارارو بستم.پیشنهاد می کنم از فایروال قدرت مند کومودو استفاده کن واسه جلوگیری از اتلاف پهنای باندت.
از یه کامپرسر و اد بلاکر هم استفاده کنی بد نیست
مودم و لپ تاپ رو چند وقته داری؟ مودم دقیقاً کجاست؟ ممکنه جای مودم بد باشه یا این که عمرشون رو داده باشن به من و شماهمان استفاده میکنیم دیسکانکت زیاد میشم.تنهایی با لب تاپ میام با اینکه فاصلم از مودم 2 متره ولی این نمایشگر انتن دهی وایرلس تمامش پر نیست.یکیش خالیه.البته مهم نیست تماماً پر باشه یه دونه خالی هم قبوله. ولی گفتم همزمان به طور حتم با افت فشار روبرو می شی ، هر چی سرعت اینترنتت هم کم تر باشه این قطعی ها بیش تر خودش رو نشون می ده حداقل باید بالای 512 کیلوبیت بر ثانیه باشه اینترنتت.
به دلیل استفاده ی همزمان من این موضوع رو رد می کنم ولی ممکنه جای مودم خوب نباشه و یا تنظیمات مشکل داشته باشه (البته صرف نظر از استفاده ی همزمان ؛ و به صورت تکی)ممکنه مشکلم از لب تاپ باشه.و یکیم مودمم مشکل فنی داشته باشه.یعنی سخت افزاری باشه؟
اون قسمت بیش تر حالت انتقاد و نظر خواهی داره و به این مسائل مربوط نمی شه تو یکی از این دو جا مطرح کنی مطمئن باش دوستان جواب می دن :قسمت خود شاتل مطرح کردم اما متاسفانه ...........
اینترنت و شبکه (می تونی یه تاپیک جدید بزنی)
شبکه های کامپیوتری (شدیداً توصیه می کنم سؤالت رو این جا بپرسی)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Erfan.B; 23-11-2011 at 17:22.
صبر کن........اگه فایروال نداری پس با چی جلوی برنامه ها رو گرفتی نکنه پنبه گذاشتی؟پیشنهاد می کنم از فایروال قدرت مند کومودو استفاده کن واسه جلوگیری از اتلاف پهنای باندت.
از یه کامپرسر و اد بلاکر هم استفاده کنی بد نیست![]()
من ویندوز فایروالو بستم که آپدیت نشه.
این برنامه هارو لینکشو داری بهم بدی؟
مودم خیلی وقتهمودم و لپ تاپ رو چند وقته داری؟ارث رسیده بهم.لب تاپ.فک کنم جشن تولد 2 سالگیشه.
نگفتی چطوری سرعت و محاسبه کنم بهت نشون بدم؟ممکنه جای مودم بد باشه یا این که عمرشون رو داده باشن به من و شماالبته مهم نیست تماماً پر باشه یه دونه خالی هم قبوله. ولی گفتم همزمان به طور حتم با افت فشار روبرو می شی ، هر چی سرعت اینترنتت هم کم تر باشه این قطعی ها بیش تر خودش رو نشون می ده حداقل باید بالای 512 کیلوبیت بر ثانیه باشه اینترنتت.
باشه.اونجا هم مطرح میکنم ببینم چی مشه.مرسی عرفان جان بابت کمک هات.اون قسمت بیش تر حالت انتقاد و نظر خواهی داره و به این مسائل مربوط نمی شه تو یکی از این دو جا مطرح کنی مطمئن باش دوستان جواب می دن :
اینترنت و شبکه (می تونی یه تاپیک جدید بزنی)
![]()
این جوری که فایده ندارهصبر کن........من ویندوز فایروالو بستم که آپدیت نشه.
این برنامه هارو لینکشو داری بهم بدی؟اصلاً از نظر من فایروال ویندوز به فایروال شبیه نیست ، هیچ وقت نتونستم باهاش کنار بیام!
این لینک دانلود فایروال ،
خدمت شما :
personalfirewall.comodo.com/free-download.html
فقط من نمی دونم از چه انتی ویروسی استفاده می کنی ، من خودم با AVG ، AVIRA ، AVAST تست کردم با کومودو مشکلی نداشته (الان در حال حاضر رو ویندوز 7 ، 64 بیتی اوست و فایروال کومودو رو نصب دارم بدون هیچ مشکلی) ولی اگه اینترنت سیکیوریتی داری اصلاً نصب نکن چون کانفلیکت ایجاد می شه اون وقت باید بیای تاپیک مشکلات صفحه آبی اون جا به مشکلت رسیدگی کنم
اد بلاکر هم یه افزونه است که تو موزیلا فایرفاکس استفاده می شه ، مرورگرت چیه؟ من خودم الان از آپرا استفاده می کنم ، با فاروم بهتر هماهنگ هست ، این لینکش خدمت شما اگه از فایرفاکس استفاده می کنی :
اینم واسه سرعت اینترنت ، داشته باشی خالی از لطف نیست :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخرین ورژنش فکر کنم 7 بود که کرکش هم سالم بود ظاهراً.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرمنده پری از زیر دستم در رفتطریقه ی محاسبه زمان سرعت دانلود رو بلد نیستم اما زمانش کند شده.اینو متوجه شدم.یعنی یه فایل و دیر دانلود میکنه.
چند تارو امتحان نکردم.
من DU METER رو بهت پیشنهاد می کنم خودمم ازش استفاده می کنم ، هم سرعت لحظه ای رو نشون می ده هم حجم ارسال و دریافت تو یک ماه رو (واسه شاتل که ماجرا داره خیلی خوبه!)
DU METER رو از این پست می تونی دانلود کنی :
واسه دانلود فایل ها هم می تونی از IDM استفاده کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم می تونی از این صفحه با کرکش دانلود کنی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخوب احتمال این که مودم ضعیف شده باشه هست. می تونی یه مودم جدید تهیه کنی البته اگه می تونی خودت تنظیمات رو ست کنی و با آی اس پی هم باید منطبق باشه که اون رو می تونی از دوستان متخصص بپرسی.مودم خیلی وقتهارث رسیده بهم.لب تاپ.فک کنم جشن تولد 2 سالگیشه.
در مورد لپ تاپ هم اگه تو جاهایی که وایرلس دارن مثل سابق می گیره پس مشکلی نیست.
راستی وقتی اینترنت رو شیر می کنی حتماً براش رمز بذار که کس دیگه ای (مثلاً همسایه) نتونه ازش استفاده کنه.
خواهش می کنم پری جان ، هدف من تو این فاروم رسوندن اطلاعات به بقیه است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشي
Last edited by Erfan.B; 23-11-2011 at 18:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)