تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: مشکل با کارت تی وی

اگه نباشه جاش خالی می مونه ashkanbuffon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    The slums of Tehran

پيش فرض مشکل با کارت تی وی

نمی تونم از teletext کارتم استفاده کنم. توی دفترچش نوشته داره حتی يه عکس هم از صفحه ی 100 teletext شبکه ی CNN انداخته. وقتی ميرم توی تنظيماتش، گزينه ی teletext قفله. يعنی نمی تونم انتخابش کنم.
    مشخصات کارت: Roniz با چيپ Philips (اگه اشتباه نکنم)
    حس زنگ زدن به پشتيبانيش نيست همينجا جواب بديد PLZ

Banned G A B R I E L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Shahr Sakht Afzar.CoM

پيش فرض

با سلام
    اول باید مطمئن باشی که درایور کارتت درست نصب شده باشه برای اینکار ابتدا روی My Computer کلیک راست کنید و بعدش سر برگ Hardware رو انتخاب کن و بعدهم Device Manager رو انتخاب کن

بعدش به دنبال درایور کارتت بگرد (احتمالا در قسمت Sound,video & Game Controllers هست) اگه دیدی که بغل اسم درایورش یک علامت تعجب یا علامت سوال زرد رنگ یا قرمز رنگ وجود داره باید اون رو مجددا نصب کنی

برای اینکار روی اسم درایور کلیک راست کن و آپدیت رو انتخاب کن و سی.دی مربوطه رو در داخل سی.دی رام بذار و Next کن

ضمنا به یاد داشته باش که بعضی از کارت ها هستند که در 2 یا 3 مرحله نصب میشن ... یعنی چند بار باید درایورهای مختلفی رو نصب کنن ... پس از این موضوع هم اطمینان حاصل کن

ضمنا در تنظیماتش باز هم دقت کن شاید یکجا رو خرابکاری کردی !!!

توضیه میکنم اگه باز هم درست نشد یک بار درایور کارت و نرم افزار مربوطه رو Uninstall کنی و یک بار Restart کنی و دوباره مجددا نصب کنی... ( اول درایور ... بعد نرم افزار)

اگه بازهم مشکلی بود بگو انشالله با کمک دوستان حل میشه

با تشکر --- G A B R I E L

اگه نباشه جاش خالی می مونه ashkanbuffon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    The slums of Tehran

پيش فرض

مرسی گابريل جان. ولی کامل کامل نصب کردمش. علامت تعجب هم کنارش نداره چون کامل نصب شده و تمام مراحل نصبش رو انجام دادم. توی تنظيماتش هم چيز خاصی نداره که خرابکاری کرده باشم. وقتی ميرم توی تنظيماتش، چک باکس مربوط به تله تکس قفله.

در آغاز فعالیت michelbastos's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    استان خراسان رضوی- شهرستان گناباد

پيش فرض

سلام آقا یکی به داد ما برسه.علت این پیغام چیه؟ اسم کارت tv من snazio * tv pvr میباشد. پیغام::::
    ERROR CODE#E0601009
    THE TV TUNER DEVICE IS NOT FOUND. MAKE SURE YOUR TV TUNER DEVICE IS CONNECTED AND DRIVER IS INSTALLES.
    همه چیزها وصله یعنی دوسیم وصله دیگه.یکی از آنتن و یکی هم صدا و یکی سیم ارتباط با کنترل.مشکل چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان من یه کارت تی وی pcdvb-3100 xvision دارم که با نصب ویندوز 8 و دانلود درایو اضافی و مخصوص ویندوز8 بازهم درایو رو برنامه total و دیگر برنامه ها نمیشناسه کسی را حلی به ذهنش میرسه؟
    در ضمن من رو ویندوز 7 خیلی راحت این برنامه رو اجرا میکردم .حتی رو ویندوز مجازی هم نصب نمیشه ت رو خدا کمکم کنین دمتون گرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •