سلام.
قبل از هر چیز تشکر بابت مشکلاتی که داشتم و تو این انجمن مشکلاتم را دوستان حل کردند.
هر بار که سیستمو روشن می کنم این پیغام میاد تا F1 نزنم جلو نمیره چه کار کنم؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.
قبل از هر چیز تشکر بابت مشکلاتی که داشتم و تو این انجمن مشکلاتم را دوستان حل کردند.
هر بار که سیستمو روشن می کنم این پیغام میاد تا F1 نزنم جلو نمیره چه کار کنم؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تنظیمات بایوس رو ریست کنید ...
هارد شما روزهای آخرشو داره سپری میکنه . سریع از اطلاعات مهمتون بک آپ بگیرید و جهت تعویض هارد اقدام کنید .
یکدور اول ازهمه بایوس مین آپدیت کنید درمرحله بعد جای کابل هارد روروی مادربورد با کابل خود هارد عوض کنید درمرحله بعدی هم هارد خودتون با برنامه hdd regenerator 2011 که اگر بدسکتور داشته باشه نمایش بده بتونید فیکس کنید که لینکش تو قسمت اول گذاشتم ازبرنامه Active SMART استفاده کنید ببینید که از میزان عمر هاردتون چقدرنمایش میده
لینک دانلود hdd regenerator 2011
لینک دانلود Active SMARTکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
http://www.softpedia.com/get/System/System-Info/Real-Temp.shtml
یعنی چی؟! از کجا متوجه شدین که روزای اخرشه؟اینی که عکسشو بالا گذاشتم هاردش قدیمیه ولی چند تا دیگه از سیستم هامم هستن که هاردشونو تازه خریدم ولی اونا هم پیغام مشابه همینو میدن!!!!
تو هم عکس نوشته ازهارد خودتون بک آپ تهیه کنید البته فبلش اون روشهایی که گفتم با برنامه هایی که گذاشتم انجام بدین .
درسته.تازه متوجه منظورش شدم.تو تنظیمات مادربوردم تونستم کاری کنم دیگه F1 نیاد دارم با برنامهhdd regenerator 2011 بدسکتوراشو چک می کنم.با برنامه Active SMART نتونستم کار کنم چیزی حالیم نشد.
1.راستی چقدر این پیام اهمیت داره؟2.مگه قراره بلایی سر هارد بیاد؟3.چجوری بایوس مادربوردو آپدیت کنم؟
با اون برنامه اول که اگر هاردتون بدسکتورداشته باشه نمایش میده با اون برنامه دوم هم کارنداره کارکردنش اول نصبش کنید بعدشم کرک تو محیط نصب برنامه کپی کنید اجراش کنید بعدشم اگر وضیعت هاردتون خوب باشه مینویسه Good
البته برنامه دراین زمینه زیاده مثل HDInspector یا Hard Disk Sentinel Professional که من یکیش لینکش گذاشتم تو این پیام نوشته که ازاطلاعات هاردتون یک بک آپ تهیه کنید البته میتونید هارد روی یک سیستم دیگه هم تست کنید ببینید همین پیام میده یا که نه اونکارهایی که گفتم انجام بدین بترتیب .
دوست عزیز شما با غیر فعال کردن پیغام خطا از بایوس عملا خودتونو دارین گول میزنید . ار من گفتن خود دانید . از اطلاعاتتون بک آپ برداربد و هاردتونو تعویض کنید .
برای آپدیت بایوس چون مین شما asus ازبرنامه asus update استفاده کنید درضمن اول از همه هارد روی یک سیستم دیگه چکاپ کنید اون روشها رو هم بترتیب تست کنید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)