تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: مشکل با مودم بعد استفاده از ویندوز 7 و استفاده همزمان با اکس پی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

14 مشکل با مودم بعد استفاده از ویندوز 7 و استفاده همزمان با اکس پی

سلام دوستان
    من ویندوز اکس پی دارم و ویندوز 7 هم نصب کردم منتهی مودم من دچار یک مشکل عجیب شده هر موقع هنگام بوت شدن ویندوز 7 رو انتخاب کنم بعد که بخوام برم تو اکس پی مودم دیال اپ من پیغام no dial tone میده و متوجه شدم که انگار مودم درگیر میشه و راه حلی که پیدا کردم اینه که باید برم تو بایوس و تنظیم روشن شدن با زنگ تلفن رو خاموش یا روشن کنم تا درست بشه و تا موقعی هم که دوباره ویندوز 7 رو انتخاب نکنم همیشه وصل میشه ولی دوباره تا ویندوز 7 رو انتخاب کنم بعد برم تو اکس پی همین پیغام رو میده حتی اگر کامپیوتر هم خاموش باشه اگر از ویندوز اکس پی بخوام به اینترنت وصل شم باید همین کاری که گفتم رو بکنم تا درست شه
    به نظر شما مشکل چیه و چه جوری میشه حلش کرد در ضمن جدیدترین اپدیت درایورش رو هم نصب کردم درست نشده خیلی اعصاب خورد کنه ؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

چون مودم با تنظیمات ویندوز اول کار کرده این تنظیمات باقی میمونه و نمیشه در ویندوز دیگه ازش استفاده کرد
    برای اینکه به این مشکل برنخورید باید مودم خاموش و روشن بشه(اصطلاحا) یعنی برق قطع و وصل شه. برای ان کار ویندوز رو شات داون کنید و بعد به صورت دستی با کلید پاور روشن کنید و ویندوز دیگه رو بوت کنید

3. این کاربر از mafaman2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •