تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: امن ترین و سریعترین ترین برنامه برای رمزگزاری داده ها ا

راي دهنده
6. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • truecrypt

4 66.67%
  • storage crypt

0 0%
  • winrar

2 33.33%
  • 7zip & winzip

0 0%
صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: بحث، بررسی، آموزش: امن ترین، سریعترین و مطمئن ترین راه ها برای رمزگزاری و encrypt داده ها ?!~!؟

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

13 بحث، بررسی، آموزش: امن ترین، سریعترین و مطمئن ترین راه ها برای رمزگزاری و encrypt داده ها ?!~!؟

دوستان خسته نباشید
    میخواستم یه تاپیک جامع داشته باشیم که در مورد این قبیل اطلاعات با هم صحبتی داشته باشیم
    این موضوع با بیشتر شدن کاربرد فلش دیسک و هارد دیسک های اکسترنال دقدقه ی امروز خیلی هاس
    هر کدوم از دوستان نظراتش رو اعلام کنه و تجربه هاش رو حتما بگه چون توضیحاتی که خوده برنامه ها و سایت های سازندشون میدن با عمل فرق داره

من خودم یه چند تا راه مختلف رو میدونم، با معایب و مزایاشون بهتون میگم شما هم میتونید این مطالب رو کامل تر کنید یا راه های جدید تری رو اعلام کنید

برنامه اول: True Crypt
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این برنامه اپن سورس هست و اینطور که پیداست امنیت خیلی خوبی هم داره
    میتونه کله درایو رو یا بخشی از درایو رو رمزگزاری کنه ولی خطرش اینه که با یه بد سکتور کوچولو تو اون درایو یا فضا ممکنه دیگه کله داده هاتون از دست بره
    از متد های مختلفی چه تکی چه به صورت ترکیبی میتونه استفاده کنه برای انکریپت منتها زمان نسبتا زیادی هم بسته به انتخابتون لازم داره
    کلا به نظر من برای ایجاد volume های بیشتر 4 گیگ برای فایل های خورد و ریز به درد نمیخوره چون هم زمان زیاد میبره هم اینکه خطر بدسکتور گرفتن و سوخت شدن کله دیتا هست
    مورد بعدی اینه که loader نداره و شما باید رو هر سیستمی که میخواید بازش کنید برنامش رو نصب کنید
    فکر کنم بیشترین امنیت رو داشته باشه با امکاناتی که داره ولی کند هست و صبر ایوب میخواد

برنامه دوم: Storage crypt
    کد:

خوب این برنامه به نظرم برای فلش دیسک و هارد های اکسترنال بهترین آپشن باشه
    معمولیش تو کمتر از چند ثانیه استراکتر درایو رو رمز گزاری میکنه و رو همین حساب خیلی سریع عست
    البته آپشن برای deep هم داره که تک تک فایل ها رو هم رمز گزاری میکنه و زمانش بیشتر
    متدهای رمزگزاریش نسبت به برنامه قبل کمتره و فقط AES رو داره
    مثل برنامه قبل امکان ایجاد یک فضای مشخص رو نداره ولی میشه بعضی درایو ها رو به دلخواه رمز گزاری نکرد
    همینطور امکان انکریپت درایو سیستم عامل رو نداره
    کلا سریع هست و برنامه خوبیه و از همه مهمتر اینکه خودش یه ورژن لایت (در حدود یک مگابایت) به درایو ها ی رمزگزاری شده اضافه میکنه و اینطوری میتونید با اجرای همون روی هر سیستمی که بخواید فلش دیسک یا هاردتون رو رمز گشایی کنید و بعد که کارتون تموم شد دوباره رمزش رو فعال کنید

سومین برنامه: WINRAR

این برنامه در اصل compressor هست ولی برای رمزگزاری هم یکی از بهترین برنامه ها به حساب میره
    امکانات خوبی داره و بسته به تنظیماتتون میتونه در حین encrypt کردن اطلاعات فشردشون هم کنه ولی گزینه solid archive رو برای این مصرف تیک نزنید وگرنه بد دردسر میشه

یه مقدار دردسرش در نگاه اول نسبت به دوتای قبلی بیشتره ولی مزیت هایی هم داره:
    مثلا میتونه فایل ها رو به volume های با سایز دلخواه شما هم تقسیم کنه که این خیلی خوبه، اینطور دیگه مشکل بدکستور گرفتن هارد و مشکل پیدا کردن کل آرشیو به حداقل میرسه
    با انتخاب گزینه store و تنظیمات معمولی فکر کنم 10 گیگ اطلاعات رو بتونه تو 30-40 دقیقه انکریپت کنه ( با سیستم متوسط و معمولی)
    امنیت خوبی نسبت به برنامه های مشابه داره و امکانات زیادش باعث مجبوبیتش شده

چهارمین گزینه: 7Zip

خوب این برنامه هم مشابه وینرر عمل میکنه ولی رایگان و اپن سورس هست ( البته گمونم امنیتش یه مقدار کمتر باشه نسبت به وین رر)
    این برنامه هم توضیحاتش تا حدودی مشابه وین رر هست ولی خودم به شخصه وین رر رو بهش ترجیح میدم
    تو تصاویر تنظیمات پیشنهادی خودم رو برای دو برنامه آخر میزارم

خلاصه این اطلاعاتی بود که من داشتم و اگر بازم چیزی یافتم یا شما دوستان راهنمایی کردید به پست اول اضافه میکنم

نظراتتون رو حتما بگید و در نظر سنجی شرکت کنید
    سوالی چیزی هم داشتید همینجا بپرسید که یه تاپیک داشته باشیم برای اطلاعات مرتبط

موفق و موید باشید
    نوشته شده توسط: DaRiOuShJh
    Last edited by DaRiOuShJh; 19-11-2011 at 22:40.

2. 3 کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

این برنامه های قدرتمند رو یادتون رفته بود:
    Sophos Free Encryption
    AxCrypt
    ===================
    Sophos Free Encryption:
    این نرم افزار قوی و کم حجم باعث میشه که فایل های مورد نظر شما به صورت جدیو قدرتمند با گذاشتن پسورد دلخواه محافظت بشه.با یک کلیک راست ساده راحت میتونید از فایل مورد نظر یک ارشیو محافظت شده بسازید و راحت اون رو با ایمیل برای شخص یا شرکتی ارسال کنید.همچنین میتونید برای بازگشایی فایل های محافظت شده یک فایل کلید جدا ایجاد کنید تا نیازی به وارد کردن پسورد نداشته باشید.
    این نرم افزار روی ویندوز 7 و برای 32 بیت و 64 بیت کارایی داره.
    ضمنا قابلیت این رو داره که قدرتمند بودن پسورد انتخابی رو به کاربر نشون بده.
    ساخت شرکت قدرتمند امنیتی Sophos هست و از هر جهت مناسب و ایمن.

کد:
    ==================================================
    AxCrypt:
    این نرم افزار بهترین گزینه برای حفاظت اطلاعات شخصی شما مثل نامه های شخصی و اطلاعات شغلی و پزشکی و اطلاعات مالی ذخیره شده در هارد دیسک شما یا بر روی شبکه خواهد بود.
    این یکی از ساده ترین و کاربردی ترین نرم افزار برای حفاظت از فایلهای خودتون هست.
    روی ویندوز 7 32 بیت و 64 بیت راحت نصب میشه و حجمی هم نداره و سرعت خوبی هم داره.

کد:

4. 2 کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

ممنون برادر
    من اسم این برنامه ها رو خودم نشنیده وبدم
    توضیحات خوبی هم دادی دستت درد نکنه
    میگم زمانشون چه طوره اینا؟
    مثلا 5 گیگ اطلاعات رو چقدر طول میکشه تا انکریپت کنن؟ بعد قابلیت ساختن container و ... هم دارن؟
    البته اینطور که پیداست اولی directory رو میتونه اد کنه
    ولی موقعه اجرا میتونه از همون داخلش فایل رو بخونه یا باید بکشه بیرون؟

6. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

با سلام
    فکر کنم مطمئن ترین و بهترین روش Winrar باشه.
    من بیشتر ترجیحش میشدم.

موفق باشید.

8. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

نرم افزارهای فشرده ساز و هر نرم افزار غیر تخصصی دیگه ضریب اطمینان پایینی دارند.آیا شما در این نرم افزارها گزینه ای برای انتخاب الگوریتم Hash یا Cypher یا Salt Lenght و ... دارید؟
    برای رمزنگاری صرفا باید از نرم افزارهای تخصصی این کار استفاده کرد.مفاهیم رمزنگاری بسیار گسترده هست و خودش یه شاخه از علوم کامپیوتر و بهتره بگم بیشتر یه شاخه از علوم ریاضیه.
    ببینید عنوان تاپیک 3 مسئله سرعت،قابلیت اطمینان و امنیت رو مطرح کرده.معمولا سرعت و امنیت نسبت عکس دارند.مثلا الگوریتم SHA1 بسیار سریعتر از SHA512 عمل میکنه اما از امنیت کمتری برخورداره.با سرعت خیلی کاری نداریم.در ارتباطات معمولی اینترنتی RSA 128 بیتی عالیه اما بانکها از RSA 512 استفاده میکنند و موسسات مهم جهانی از RSA 1024 بیتی استفاده میکنند.

همه این نرم افزارها برای 99.999999 درصد کاربرا کافی و عالیه اما فرض کنید یه روز قراره سیستم شما توسط متخصصین این امر کاوش بشه.پیدا کردن فایلهایی که مخزن اطلاعات رمز نگاری شدست کار دشواری نیست.این فایلها یا Volume ها در هر برنامه ساختار کاملا تعریف شده ای دارند.در نرم افزارهای تخصصی گزینه های زیادی برای گمراه کردن هکر وجود داره اما مهمترین بخشی که باید مورد حفاظت قرار بگیره تحت عنوان CDB یا Critical Data Block هست که کل اطلاعات لازم برای رمزگشایی و پسورد و سایر گزینه ها در اون قرار داره.درسته که پسورد هش شده اما با یه کامپیوتر خیلی قوی میشه رمز رو بدست آورد.

نرم افزارهایی که گزینه ای برای تغییر مکان پیشفرض این بلوک مهم ندارند برای هدف امنیت تقریبا 100 درصد خوب نیستند.
    True Crpt یکی از متداولترین و بهترین نرم افزارهای پرتابل جهت رمزنگاریه.من 2 سالیه با اون کار نکردم اما یادمه که از اینجهت انعطاف پذیر نبود.
    BestCrpypt یکی از بهترین نرم افزارهای تجاری در این زمینه هست.نرم افزارهایی که Steganography انجام میدهند به نحو موثری اطلاعات را مخفی میکنند.(مخفی کردن از به رمز درآوردن مهمتر است)

برای انتقال اطلاعات متنی از طریق اینترنت بهترین گزینه رمزنگاری نامتقارن کلید عمومی میباشد.احتمال شکستن این الگوریتم بسیار پایین است.gpg4usb نرم افزار پرتابل و خوبی در این زمینه است.PGP Desktop هم یک نرم افزار تجاری و خوب در این زمینه است.هر کسی بخواهد برای شما مطلبی بفرستد با کلید عمومی که منتشر میکنید مطلب را به رمز در می آورد اما فقط شما که کلید خصوصی را دارید میتوانید رمز گشایی کنید.این الگوریتم در اینترنت بسیار فراگیر است.

من از یک نرم افزار که متاسفانه دیگر توسعه داده نمیشود به نام FreeOTFE استفاده میکنم.قابلیت انعطاف بسیار بالایی دارد.

OTFE یا On The Fly Encryption اصطلاحا به حالتی گفته میشود که همزمان با نوشتن اطلاعات بر روی Volume اطلاعات به صورت نامحسوس به رمز در میایدو همزمان با خواندن اطلاعات به صورت نامحسوس از حالت رمز خارج میشود.

این نرم افزارها و مطالب به ذهنم رسید.اطلاعات من قدیمیه و بروز نیست و بسیاری از اونها را فراموش کردم.اما این یه بحث جالب و آموزندس.امیدوارم هر کسی دانشی در این زمینه داره تو بحث شرکت کنه تا دانش جمعی افزایش پیدا کنه.

10. 2 کاربر از Ahmad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

ممنون برادر
    من اسم این برنامه ها رو خودم نشنیده وبدم
    توضیحات خوبی هم دادی دستت درد نکنه
    میگم زمانشون چه طوره اینا؟
    مثلا 5 گیگ اطلاعات رو چقدر طول میکشه تا انکریپت کنن؟ بعد قابلیت ساختن container و ... هم دارن؟
    البته اینطور که پیداست اولی directory رو میتونه اد کنه
    ولی موقعه اجرا میتونه از همون داخلش فایل رو بخونه یا باید بکشه بیرون؟
    والا 5گیگ رو امتحان نکردم اما Sophosسرعت مناسبی داره توی کد گذاری و باز کردن فایلهای کد دار و AxCryptهم سادس کارش اما قدرتش کدگذاری خوبی داره.اینم توضیحات سایت Sophos:
    Quick and easy encryption for all your data

• You can create password-protected archives with a simple right-click
    • It works with most email programs and automatically adds selected archives to new email messages for you
    • When you encrypt, files are automatically compressed, saving on email bandwidth costs
    • Encrypted files can be self-extracting so recipients don’t need special software to open the file — just the password
    • We use a password vault, scripting and self-extraction to make things easy
    Last edited by AlexanderMahone; 19-11-2011 at 23:31.

12. این کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام ببخشید میخواستم ببینم برنامه ای هست که به وسیله ی ان بشه یه رمز داد و با اون کامپیوتر روشن بشه یعنی اون رمز رو بزنی و کامپیوتر روشن بشه ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

اگر برای بالا اومدن سیستم میگید که از بایوس سیستم امکانش هست که پسورد بزارید و قبل از اینکه ویندوز اینا بالا بیاد همون اول پسورد بخواد
    منظورتون رو از روشن شدن کامپیوتر نفهمیدیم

15. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

سلام ببخشید میخواستم ببینم برنامه ای هست که به وسیله ی ان بشه یه رمز داد و با اون کامپیوتر روشن بشه یعنی اون رمز رو بزنی و کامپیوتر روشن بشه ممنون
    در سیستم شما در قسمت ست آپ ، تنظیمات پاور کامپیوتر قرار دارد و شما می توانید با تنظیم آن برای روشن کردن کامپیوتان رمز قرار دهید. برای این کار به ترتیب زیر عمل کنید:

ابتدا بلافاصله بعد از روشن شدن كامپیوتر دكمه DELETE را می زنیم تا به صفحه ستاپ برود بعد از ورود به صفحه SETUP روی گزینه Power Manegment Setup رفته و سپس كلید ENTER را می زنیم و به روی قسمت POWER BY KEYBOARD می رویم و دكمه ENTER را می زنیم...

سپس رمز یا نام خود مثلا AlexMahoneرا وارد می كنیم و كلید ENTER را می زنیم و دوباره همان نام AlexMahoneرا وارد می كنیم و سپس كلید ENTER را می زنیم در آخر كلید ESC را می زنیم و وارد صفحه اصلی می شویم و كلید F10 را به عنوان تایید تغییرات انجام شده می زنیم و كامپیوتر RESET می شود و بعد از خاموش كردن كامپیوتر نام AlexMahoneرا وارد كنید تا كامپیوتر شما روشن شود .
    توجه:مهم این که برای اینکار باید كابل برق كامپیوتر همیشه به پریز برق باشد و در صورت خارج شدن پریز برق ، فقط با کلید POWER می توان كامپیوتر را روشن كرد.

17. 2 کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

برادر ممنون بابت توضیحات
    حالا این کار الان به چه دردی میخوره؟
    فقط به جای اینکه با دکمه پاور کیس روشن کنیم سیستم رو با کیبورد روشن میکنیم؟ بعد رو حالته استندبای میمونه سیستم یا کامل خاموش میشه؟

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •