سلام
ورژن 6.5 برای ساخت کلیپ و سینک جهت فروش خوبه یا نه چون فروش کلیپهای این ورژن بالاتره و همه با این کار میکنن ایا انتخاب مناسبیه؟
سلام
ورژن 6.5 برای ساخت کلیپ و سینک جهت فروش خوبه یا نه چون فروش کلیپهای این ورژن بالاتره و همه با این کار میکنن ایا انتخاب مناسبیه؟
اره خوبه
من الان کلیپ های مقام را که با همین 6.5 ساختن نگاه میکنم از کلیپ هایی که با لیکویید ساختن خیلی قشنگ تره
سلام به نظر من خوب هست و خودم هم خیلی باهاش کار کردم ولی به نظرم یکم تو رندر کردناش کیفیت میاد پاییین که این از ضعف پریمایر 6.5 هست حتی وقتی procoder هم نصب بشه بازم افت کیفیت رو داره متاسفانه
نسخه 6.5 به تاریخ پیوست
نمیدونم چه اصراریه هنوز با این نسخه کار میکنن یه عده
کیفیت و کارایی نسخه های جدید اصلا قابل قیاس نیست با نسخه 6.5
سلام
اگر کسی در آغاز راه است ، قدر مسلم با ورژن های جدید کار خود را شروع کند
من که متاسفانه به بالاتر از 6.5 سرک نکشیدم و از این بابت ناراحتم
عذر میخوام -من خیلی مبتدیم در این زمینه -اما دوست دارم یاد بگیرم -یه سوال داشتم -من ورژن 7 پریمیر و گرفتم و نوار ابزارو پیدا نمیکنم -میشه راهنماییم کنید؟مرسی
سلام بچه های گروه
والا من خودم با پریمیر 6.5 حدود چهار ساله دارم کار می کنم و کارمم مونتاژه فیلم مجالسه
با اینکه میشه باهاش کلیپ ها و کارهای ساخت که حرف نداره اما خیلی از پلاگینهای جدید روش نصب نمیشه و یه جورایی از رده خارج شده.
والا من خودمم تو این گروه عضو شدم تا کمکم کنند که به یه سری از سوالام جواب بدن تا از 6.5 به ورژن های بالاتر مثلا cs5 منتقل بشم
سلام بچه ها چرا خودتون کلیپ نمیسازین و از کلیپهای آماده استفاده میکنید مگه دیگه بازم از کلیپهای آماده استفاده میکنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)