تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: آیا خرید پلاسمای پاناسونیک و ترجیح اون به LED سونی، ال‌جی یا سامسونگ منطقی است؟ا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض آیا خرید پلاسمای پاناسونیک و ترجیح اون به LED سونی، ال‌جی یا سامسونگ منطقی است؟ا

سلام، من یه تی‌وی فول‌اچ دی می خواستم بخرم، ابتدا روی LED سامسونگ و ال‌جی مردد بودم، اما با خوندن پست‌های فوروم پی‌سی‌دانلود و تحقیق آنلاین داره نظرم به سمت خرید پلاسمای پاناسونیک و دقیقا این مدل که در دسترسم هست و می‌تونم بخرم برمی‌گرده. P42ST30
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از اونجایی که وقت کمی برای خرید و انتخاب دارم ، می‌خواستم لطف کنید به صورت اورژانسی برام بنویسین که این تصمیم منطقی هست یا نه. آیا فکر می‌کنید که واقعا کیفیت پلاسمای پاناسونیک از LEDهای بقیه برندها بهتره؟
    شما در محدوده 40 تا 46 اینچ به عنوان جایگزین انتخاب من چه LEDهای پیشنهاد می‌کنین.
    منتظرم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

شما تا چقدر میخواهید هزینه کنید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام، من یه تی‌وی فول‌اچ دی می خواستم بخرم، ابتدا روی LED سامسونگ و ال‌جی مردد بودم، اما با خوندن پست‌های فوروم پی‌سی‌دانلود و تحقیق آنلاین داره نظرم به سمت خرید پلاسمای پاناسونیک و دقیقا این مدل که در دسترسم هست و می‌تونم بخرم برمی‌گرده. P42ST30
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از اونجایی که وقت کمی برای خرید و انتخاب دارم ، می‌خواستم لطف کنید به صورت اورژانسی برام بنویسین که این تصمیم منطقی هست یا نه. آیا فکر می‌کنید که واقعا کیفیت پلاسمای پاناسونیک از LEDهای بقیه برندها بهتره؟
    شما در محدوده 40 تا 46 اینچ به عنوان جایگزین انتخاب من چه LEDهای پیشنهاد می‌کنین.
    منتظرم.
    اگه تو این رنج قیمت فقط میخوای هزینه کنی که مطمئن باش هیچی به گرد پانا نمیرسه ولی اگه بودجت بیشتره قطعاً یه نگاهی هم به 3D LED های سونی و فیلیپس بکن !

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یه vt30 بخر حالشو ببر البته 42 فعلا موجود نیست اما 50 اینچش بگردی پیدا میکنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

اگه تو این رنج قیمت فقط میخوای هزینه کنی که مطمئن باش هیچی به گرد پانا نمیرسه ولی اگه بودجت بیشتره قطعاً یه نگاهی هم به 3D LED های سونی و فیلیپس بکن !
    من برام کیفیت مهمه. تا سه تومن هم می‌تونم هزینه کنم. الان برام مهم اینه که یه تی‌وی فول اچ دی 42 اینچ با کیفیت خیلی خوب که در درجه دوم اهمیت، سه‌بعدی خوبی هم داشته باشه بخرم.

می‌خوام بدونم LED سونی را بهتر می‌دونین یا پلاسمای پاناسونیک. (البته مدل‌های موجود در بازار)

لطفا خوب بران توضیح بدین در این مورد و مدل‌های پیشنهاد کنین. ممنون می‌شم.

---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:41 PM ----------

یه vt30 بخر حالشو ببر البته 42 فعلا موجود نیست اما 50 اینچش بگردی پیدا میکنی
    پنجاه اینچ خیلی برام بزرگه و دردم نمی‌خوره، به علاوه من آدم مشغولی هستم و وقت زیادی برای صبر و خرید در آینده و انتخاب ندارم. این هفته نخرم، می‌مونه برای سال بعد!

آیا کیفیت vt30 خیلی بهتر از ST30 است؟

آیا کیفیت LEDهای سونی را بهتر از ST30 می‌دونین.

ممنون

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ببین بهترین خریدایی که الان میتونی بکنی:
    panasonic vt30 که با گارانتیش موجود نیست بدون گارانتیشم خیلی کم گیر میاد من که هر چی گشتم پیدا نکردم.
    sony hx925 که قیمتش خیلی بالاس سه برابر قیمت جهانیش تو ایران قیمت داره ولی بازم کیفیتش بعد از vt30 حرف اولو میزنه.
    panasonic st30
    lg lx 9500 یا le 8500
    دنبال سامسونگم نباش فقط قیافه داره کیفیتش در باقالی سیر میکنه البته به جز پلاسمای d8000 , d7000 که تو ایران وارد نشده.

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من برام کیفیت مهمه. تا سه تومن هم می‌تونم هزینه کنم. الان برام مهم اینه که یه تی‌وی فول اچ دی 42 اینچ با کیفیت خیلی خوب که در درجه دوم اهمیت، سه‌بعدی خوبی هم داشته باشه بخرم.

می‌خوام بدونم LED سونی را بهتر می‌دونین یا پلاسمای پاناسونیک. (البته مدل‌های موجود در بازار)

لطفا خوب بران توضیح بدین در این مورد و مدل‌های پیشنهاد کنین. ممنون می‌شم.

---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:41 PM ----------

پنجاه اینچ خیلی برام بزرگه و دردم نمی‌خوره، به علاوه من آدم مشغولی هستم و وقت زیادی برای صبر و خرید در آینده و انتخاب ندارم. این هفته نخرم، می‌مونه برای سال بعد!

آیا کیفیت vt30 خیلی بهتر از ST30 است؟

آیا کیفیت LEDهای سونی را بهتر از ST30 می‌دونین.

ممنون
    طبق بررسی بعضی سایتا و مدلهایی که تو بازار موجوده
    بالاترین کیفیت به ترتیب
    1_VT30 پاناسونیک
    2_hx925 سونی
    3_st30 پاناسونیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

panasonic vt30 که با گارانتیش موجود نیست بدون گارانتیشم خیلی کم گیر میاد من که هر چی گشتم پیدا نکردم.
    sony hx925 که قیمتش خیلی بالاس سه برابر قیمت جهانیش تو ایران قیمت داره ولی بازم کیفیتش بعد از vt30 حرف اولو میزنه.
    panasonic st30
    lg lx 9500 یا le 8500
    دنبال سامسونگم نباش فقط قیافه داره کیفیتش در باقالی سیر میکنه البته به جز پلاسمای d8000 , d7000 که تو ایران وارد نشده.
    متاسفانه اون مدلهای الجی هم که استاد گفتن فکر نکم بتونی پیدا کنی.چون مال 2010 هستن خیلی سخت پیدا میشن.متاسفانه امسال هم سامسونگ هم الجی فقط آشغال دادن بیرون بخصوص برای خاورمیانه ولی فیلیپس هم مدلهای خوبی داره یه نگاه بندازی بد نیست

در مورد بهتر بودن vt30 از st30 هم بیشتر فرقشون تو تصاویر hd و 3d و قابلیت کالیبره کردن vt30 هست که البته من رو خیلی اذیت کرده.ضمنا vt30 خیلی خوشگلتره
    Last edited by persian_m; 18-11-2011 at 23:29.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

panasonic st30
    lg lx 9500 یا le 8500
    ممنون.
    vt30 گیر نمی‌یاد.
    hx925 در حد بودجه من نیست و هر کاری می‌کنم دلم نمی‌یاد اینقدر خرج کنم.
    st30 انتخاب الان منه، ولی من ریویوهای منفی هم در موردش در سایت سی‌نت خوندم که نگرانم کرده و به علاوه ظاهر شیکی نداره.

الان تنهای سونی‌ای که در حد خرید منه 40NX720‎ هست که دو و چهارصد قیمت داره. منتها من نمی‌دونم کیفیت رده NX چقدره.

پس فعلا انتخاب‌های موجود من اینها شدن:
    یکی همون تی‌ؤی 42 اینچ st30 پاناسونیک و یکی هم LED 40NX720 سونی.
    کدوم یک از اینها بهتره و کدوم مدل‌ها را با توجه به سقف بودجه سه تومن و کاربری من و موجود بودنش در بازار می‌تونین اضافه کنین.

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

s
    ه.
    اخرین قیمتها بدون گارانتی 2500 تا 2700

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •