تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: فقل تاچ پد 5110

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض فقل تاچ پد 5110

سلام بچه امروز یدونه 5110 گرفتم i7 2670 ram8gig
    گرفتم یه سوال داشتم دوستان من می خواستم این تاچ پد رو غیر فعال کنم کلید Fn + F3 رو میزنم که غیر فعال بشه ولی هرچی تست کردم نمی شه خیلی مهم دوستان لطف کنید راهنمایی کنید
    درایور تاپ پد رو هم از خود سایت dell دانلود کردم نصب کردم ولی بازم نمی شه یعنی دکمه ها رو که با هم میزنم fn+f3 رو بعضی اوقات یه لحطه چراغ قرمز رنگ روشن میشه ولی سریع خاموش میشه و درضمن همیشه هم کار نمی کنه مثلا 2-3 بار میزنم یه لحظه روشن میشه چراغ خاموش میشه چی کار باید بکنم ؟؟؟ فقط همه با همین غزیر فعال کردن تاچ پد مشکل دارم بقیه کلید ها با fn راحت بدون مشکل کار میکنن
    اینم یه عکس از دیوایس منیچر

اینم یک عکس از قسمت تنظیمات که میشه از اینجا هم تاچ پد رو عیر فعال کردم ولی رویل on و off کلیک میکنی همیون اتفاقی که بالا گفتم میافته یه لحطه چراغ روشن میشه خاموش میشه

---------
    یک سوال هم در مورد صدای نویز داخل هدفون داشتم میخواستم ببینم مشکل از چی؟؟؟ بعضی اوقات صدای نویز میشنوم و بعضی اوقات هر مثبلا 3 دقیقه یه بار (یهصدای خیلی خفیف مثل "تیت" میشنوم ) (فقط هدفون رو میزنم به لپتاپ چیزی پلی نمی کنم موزیک و فیلم پلی نیست ) (البته فقط وقتی که با برق دارم استفاده میکنم این مشکل به وجود میاد)
    ========

میخواستم ببینم مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری دوستان لطف کنید سریع جواب بدید چون تا فردا مهلت دارم برای تست

ممنون
    Last edited by starn; 18-11-2011 at 17:16.

2. این کاربر از starn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام دوست من مدل 5010 داشتم تا دیروز برای منم همین مشکلو داشت فکر کنم درایوره جدیدش ایراد داره

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

میشه لطف کنید درایور قدیمشو برای دانلود بزارید
    یه درایوری که کار کنه
    توی تاپیک 5110 یکی از دوستان برای دانلود گزاشته بود که خودش همین مشکلو داشته و با نصب اون درایور حل شده که من دانلود کردم نصب کردم ولی مشکل جل نشد

من 2 تا درایور برای تاچ پد ریختم با تاریح های مختلف ولی باز کار نکرده

=====
    دوستان لطف کنن این رو هم جواب بدن ممنون میشم

یک سوال هم در مورد صدای نویز داخل هدفون داشتم میخواستم ببینم مشکل از چی؟؟؟ بعضی اوقات صدای نویز میشنوم و بعضی اوقات هر مثبلا 3 دقیقه یه بار (یهصدای خیلی خفیف مثل "تیت" میشنوم ) (فقط هدفون رو میزنم به لپتاپ چیزی پلی نمی کنم موزیک و فیلم پلی نیست ) (البته فقط وقتی که با برق دارم استفاده میکنم این مشکل به وجود میاد)
    Last edited by starn; 18-11-2011 at 18:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •