500 هزار تومان پول دارم. مي خوام يه گوشي بگيرم كه پشيمون نشم. امكاناتش خوب باشه و به اين زوديا هم خراب نشه. لطفا نوع گوشي و قيمتش رو بگيد ممنون ميشم. ( فقط نوكيا باشه لطفا)
500 هزار تومان پول دارم. مي خوام يه گوشي بگيرم كه پشيمون نشم. امكاناتش خوب باشه و به اين زوديا هم خراب نشه. لطفا نوع گوشي و قيمتش رو بگيد ممنون ميشم. ( فقط نوكيا باشه لطفا)
با 500 بهترين انتخاب n90 ولاغير قيمتش همين حدوداست
خوش به حالت اینقدر پول داری
به نظر منم نوکیا n90 خوبه
بابا مایه دار یه ان 90 بگیر حالشو ببر
ان 90 خوب نيست حالا اگه سامسونگ همچين گوشي ميزد ميگفتند سامسونگ فلان سامسونگ گوشي هاش هميشه كامل نيست بابا ويبره نداره اينفرارد كه نيست ازش بگذريم
![]()
حرف یه نفر دونفر نیست که همه سری ان رو معرفی میکنند دوست گلم چرا احساساتی
میشی
سامسونگ هم مزیتش به قیافه جذاب و طراحی عالیشه تمام
خيلي گشتم... نوكيا خيلي جالب به نظرم نيومد. مي خوام سوني اريكسون بگيرم. سونس اريكسون دبليو 900 آي.
اينم لينك معرفي اين گوشي : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قيمتش 550000 تومان هست. يه خلاصه اي از مزاياي اين گوشيو مي نويسم :
سونی اریکسون دبلیو ۹۰۰ آی
Sony Ericsson W900i
نسل سوم، صفحه نمایش ۲۶۲۱۴۴ رنگ، دوربین ۲ مگاپیکسل، فوکوس اتوماتیک، فلاش، بلوتوث، پخش فیلم و موسیقی، اتصال به اینترنت، و ...
w900 انتخاب خیلی خوبی هست.اگر همون نوکیا بخوای که N80 آخرشه.
عزيزم گوشي عالي هستش من اونو داشتم و بنا به دلايلي (شخصي) امروز فروختمش ولي خيلي گوشي باحاليه مطمئن باش پشيمون نميشي خيلي باحاله و خوش صدا .نوشته شده توسط neyrizboys
منم ميگم N70 چون هم كيفيت صداش عاليه و هم دوربينش ، اگه بيشتر مي توني پول بزاري N80 آخرشه!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)