تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: راهنمایی در مورد خرید پخش‌کننده بلوری + پخش‌کننده اچ دی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض راهنمایی در مورد خرید پخش‌کننده بلوری + پخش‌کننده اچ دی

سلام، دوستان. یک LED سه بعدی LG می‌خوام تهیه کنم، می‌خوام همزمان یک پخش‌کننده بلوری و یک پخش‌کننده اچ دی تهیه کنم.
    اما هیچ آشنایی ندارم. بودجه نسبتا کافی هم دارم. سؤالات من اینها هستن:

1- آیا با توجه به سیستم خود تی‌وی که هاردهای خارجی را شناسایی می‌کنه، نیازی به خرید یک پخش‌کننده اچ دی هست یا نه. من یک پخش‌کننده اچ دی خیلی خوب می‌خوام.
    یک فروشنده به من EGREAT R200 را معرفی کرده و گفته خیلی خوبه ، چهارصد تومن هم می‌فروشه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این پخش‌کننده حتی می‌تونه ایمیج‌های بلوری‌های سه‌بعدی را هم پخش کنه.
    لطفا دوستانی که با پخش‌کننده‌های اچ‌دی آشنایی دارن، دقیقا راهنمایی کن در این مورد.

2- اما من نیاز دارم که یک بلوری‌پلیر مستقل هم داشته باشم، به نظر شما بهترین بلوری‌ پلیر موجود در بازار چی هست.

ممنونم. منتظر پاسختون هستم.

2. 2 کاربر از dralireza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام، دوستان. یک LED سه بعدی LG می‌خوام تهیه کنم، می‌خوام همزمان یک پخش‌کننده بلوری و یک پخش‌کننده اچ دی تهیه کنم.
    اما هیچ آشنایی ندارم. بودجه نسبتا کافی هم دارم. سؤالات من اینها هستن:

1- آیا با توجه به سیستم خود تی‌وی که هاردهای خارجی را شناسایی می‌کنه، نیازی به خرید یک پخش‌کننده اچ دی هست یا نه. من یک پخش‌کننده اچ دی خیلی خوب می‌خوام.
    یک فروشنده به من EGREAT R200 را معرفی کرده و گفته خیلی خوبه ، چهارصد تومن هم می‌فروشه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این پخش‌کننده حتی می‌تونه ایمیج‌های بلوری‌های سه‌بعدی را هم پخش کنه.
    لطفا دوستانی که با پخش‌کننده‌های اچ‌دی آشنایی دارن، دقیقا راهنمایی کن در این مورد.

2- اما من نیاز دارم که یک بلوری‌پلیر مستقل هم داشته باشم، به نظر شما بهترین بلوری‌ پلیر موجود در بازار چی هست.

ممنونم. منتظر پاسختون هستم.
    ال جی نمایشگر های خوبی داره ولی تصویر را یک مقایسه ای با سامسونگ هم بکن اگر هنوز نخریدی.

1- در خصوی پلیر HD با توجه به تجربه ای که داشتم R200 پلیر خوبیه اما باید توجه کنی که از چیپ 1073 استفاده می کنه که کلاک آن 400Mhz است و یک کمی قدیمی شده.در حال حاضر قویترین پلیر ها از چیپ 8643 Sigma design و Realtek 1185/86 استفاده می کنند.
    اگر egreat مد نظرتون هست مدل R300 انتخاب بهتریه یا مدل های S5A و یا S100
    اما پلیر های خوب دیگری هم با چیپ 1185 هست مثل Xtreamer
    ضمنا قیمتی که برای R200 به شما دادند خیلی تنده!

2- من خودم با اینکه تا الان دو سه دستگاه بلوری پلیر خریدم اما هنوزم همون پلیر HD برام کاربردی تره.مخصوصا اینکه مدل هایی که بالا گفتم روی پخش بلوری ایزو هیچ مشکلی ندارند.به نظرم هنوز هزینه برای بلوری دیسک (حتی کپی) توجیه اقتصادی نداره.
    اما اگر در کلاس B دنبال پلیر خوب باشی و بخواهی هزینه کنی سری های LX پایونیر پلیر های تجاری خیلی خوبی هستند.الان LX54 با حدود 500 تومن انتخاب مناسبیه.اما حدود 300-350 برندها تفاوت چندانی با هم ندارند.

در خدمتم

4. 2 کاربر از eternity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

ال جی نمایشگر های خوبی داره ولی تصویر را یک مقایسه ای با سامسونگ هم بکن اگر هنوز نخریدی.

1- در خصوی پلیر HD با توجه به تجربه ای که داشتم R200 پلیر خوبیه اما باید توجه کنی که از چیپ 1073 استفاده می کنه که کلاک آن 400Mhz است و یک کمی قدیمی شده.در حال حاضر قویترین پلیر ها از چیپ 8643 Sigma design و Realtek 1185/86 استفاده می کنند.
    اگر egreat مد نظرتون هست مدل R300 انتخاب بهتریه یا مدل های S5A و یا S100
    اما پلیر های خوب دیگری هم با چیپ 1185 هست مثل Xtreamer
    ضمنا قیمتی که برای R200 به شما دادند خیلی تنده!

2- من خودم با اینکه تا الان دو سه دستگاه بلوری پلیر خریدم اما هنوزم همون پلیر HD برام کاربردی تره.مخصوصا اینکه مدل هایی که بالا گفتم روی پخش بلوری ایزو هیچ مشکلی ندارند.به نظرم هنوز هزینه برای بلوری دیسک (حتی کپی) توجیه اقتصادی نداره.
    اما اگر در کلاس B دنبال پلیر خوب باشی و بخواهی هزینه کنی سری های LX پایونیر پلیر های تجاری خیلی خوبی هستند.الان LX54 با حدود 500 تومن انتخاب مناسبیه.اما حدود 300-350 برندها تفاوت چندانی با هم ندارند.

در خدمتم
    راستش من با توجه به وقت کم و شهرستانی بودن امکانش نیست خیلی خوب و مؤثر تست کنم، توی شبکه‌های اجتماعی هم به نظر می‌رسه دوستانم جانبدارانه یا با تجربه کم اظهار نظر می‌کنن. بعضی‌های خیلی قاطع میگن سامسونگ بهتره و بعضی‌ها می‌گن ال جی.
    عملا من نمی دونم در زمینه تصویر دو بعدی کدوم بهتره.
    مسلمه که اول تصویر دو بعدی برام مهمتره. بعدش در قدم بعدی تصویر سه بعدی.

در مورد پخش‌کننده اچ دی هم فروشگاه‌های آنلاینی که می‌تونم ازشون خرید کنم محدود هستن. نظر شما در مورد A.C.RYAN Playon!HD Essential 1TB چی هست؟ این یکی مزیتش داشتن تیوتر و ضبط دو کانال به طور همزمان هست، اما نمی دونم ایمیچ بلوری سه‌بعدی پخش می‌کنه یا نه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

راستش من با توجه به وقت کم و شهرستانی بودن امکانش نیست خیلی خوب و مؤثر تست کنم، توی شبکه‌های اجتماعی هم به نظر می‌رسه دوستانم جانبدارانه یا با تجربه کم اظهار نظر می‌کنن. بعضی‌های خیلی قاطع میگن سامسونگ بهتره و بعضی‌ها می‌گن ال جی.
    عملا من نمی دونم در زمینه تصویر دو بعدی کدوم بهتره.
    مسلمه که اول تصویر دو بعدی برام مهمتره. بعدش در قدم بعدی تصویر سه بعدی.

در مورد پخش‌کننده اچ دی هم فروشگاه‌های آنلاینی که می‌تونم ازشون خرید کنم محدود هستن. نظر شما در مورد A.C.RYAN Playon!HD Essential 1TB چی هست؟ این یکی مزیتش داشتن تیوتر و ضبط دو کانال به طور همزمان هست، اما نمی دونم ایمیچ بلوری سه‌بعدی پخش می‌کنه یا نه.
    بله متاسفانه نظر های جانبدارانه متاسفانه زیاده.به نظرم بهترین کار برای خرید محصولاتی مانند نمایشگر اطمینان به چشم خودتونه.اگر تصاویر دو بعدی براتون مهمه به نظرم سراغ این جعبه هایی که به نام Smart TV میفروشن نرید.دقیقا میگم جعبه چون همه کار میکنن (که 90 درصدش یا به کار نمی آد یا امکان استفادش تو ایران نیست) غیر از کار اصلیشون!

من پلیر POHD را تست کردم.در خصوص نمایش بلوری سه بعدی با توجه به چیپست این دستگاه (1283) این چیپ به صورت رسمی از تصاویر سه بعدی پشتیبانی نمیکنه.این پلیر در حال حاضر در کلاس متوسطی بین پلیر ها برخورداره.
    این یک تجربه شخصیه من هست که پلیر های مجهز به ----T در این قسمت کمی ضعیف هستند (سرعت تعویض کانال و سازگاری و ...)به نظرم شما اگر فقط کیفیت پخش فیلم HD مد نظرته مدلی را بگیر که Multipurpose نباشه و چیپ به روز تری داشته باشه.
    در غیر این صورت دستگاهی هم که گفتی دستگاه مناسبیه اما طراز اول نیست.

7. این کاربر از eternity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام. سامسونگ یک Bluray Player داره مدل BD-D5900 که گیرنده دیجیتال HD هم داره و شبکه های دیجیتال ایران رو هم نمایش میده.

9. 2 کاربر از abbasalizadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت saeed tbag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام. من قصد خرید بلوری دارم البته بیشتر برای 3d دیدن. مدل تلویزیونم lg lx6500 هست الان 1 ساله خریدم اما حسرت یه فیلم 3d به دلم مونده. هیچ اطلاعاتی در زمینه بلوری پلیر ندارم و میخوام با اعتماد به حرف شما عزیزان برم بخرم پس خواهشا راهنمایی همه جانبه کنید. حداکثر تا 400 هزینه میکنم و چیزایی که مد نظرمه اینه که usb داشته باشه ایمیج فیلم بلوری رو پخش کنه اگه شد بتونه 2d رو به 3d تبدیل کنه. خودم این 2 مدل رو پیدا کردم( sony BDP-S480. lg DBX-580 ) اما نمیدونم کدوم خوبه! اگه برند دیگه ای سراغ دارید معرفی کنید. بازم میگم رو حرف شما عزیزان میرم میخرم پس لطفا صحیح راهنمایی کنید. سپاس

11. این کاربر از saeed tbag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستان در خواست کرد مشکلشو مطرح کنم دیدم جایی نبود اینجا میگمش
    الان ایشون میخواد هارد بخره و فیلمهای 3بعدی رو بریزه روش
    اما مشکلش با خرید دستگاه بلوری هستش.مونده که آیا امکان پخش فیلمهای 3بعدی روی هارد که فرمتشون .iso هستش با ps3 امکان داره یا نه؟
    یعنی پلی استیشن این فرمت رو ساپورت میکنه که پخش کنه؟

13. این کاربر از baktash1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه anaconda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    In galaxies

پيش فرض

دوستان ایا این دستگاه (منظورم wdtvhub هست )فرمت زیرنویس فارسی sub و srt را راحت نشون میده؟ من بیشتر فرمت mkv و 720p از اینترنت دانلود میکنم با این فرمتها مشکل نداره ایا زیرنویسشونم نشون میده؟ ممنون میشم سریعتر راهنمایی فرمایید چون میخوام فردا یا شنبه بگیرم ایا این دستگاه بهتره یا300 egreat یا r200s?

در آغاز فعالیت saeed pana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

باسلام خدمت اساتید گرامی میخواستم بدونم مشکل عدم ساپورت زیرنویس دربعضی tvهامثل vt30پاناسونیک با hd playerرفع میشه

داره خودمونی میشه anaconda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    In galaxies

پيش فرض

دوستان ایا این دستگاه (منظورم wdtvhub هست )فرمت زیرنویس فارسی sub و srt را راحت نشون میده؟ من بیشتر فرمت mkv و 720p از اینترنت دانلود میکنم با این فرمتها مشکل نداره ایا زیرنویسشونم نشون میده؟ ممنون میشم سریعتر راهنمایی فرمایید چون میخوام فردا یا شنبه بگیرم ایا این دستگاه بهتره یا300 egreat یا r200s?

از دوستان کسی نیست جواب بده؟ ایا egraetr300 یا r200s بگیرم یا wd hub کدوم امتحانشو بهتر پس داده؟ مهمتر از همه کدومشون با زیر نویس فارسی مشکل ندارند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •