تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: چندتا سوال در مورد میکس و مونتاژ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

14 چندتا سوال در مورد میکس و مونتاژ

سلام عید غدیر مبارک باد.

یکی از دوستام فیلم برداره،قراره از یه مجلس محرم برای 10 روز فیلم بگیره،البته با دو دوربین،که یکیش ثابته برای سخنران و دیگریش متحرک و از جمعیت فیلم میگیره.مجلس هر سه روز هم باید روی یه dvd قرار بگیره.

1- میخواستم بدونم چطور میتونیم فیلم رو که در حال گرفتنه بر روی لپ تاپ ذخیره کنیم(بهتره با چه نرم افزاری کپچر بشه)؟

2- آیا برنامه ای هست که بشه همون جا در حال ضبط فیلم ها رو باهم میکس کرد؟

3-وقتی کپچر میشه کیفیت افت میکنه یا نه؟

4-هر راهنمایی که به نظرتون میرسه دریغ نکنید.

ممنون

آخر فروم باز basketball's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با یک نرم افزار کپچر میگیری

عزیز مگر برنامه زنده میخوای اجرا کنی در حال ضبط کپچر هم کنی؟ اصلا چنین چیزی ممکن نیست

نه افت نمیکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

14

با یک نرم افزار کپچر میگیری

عزیز مگر برنامه زنده میخوای اجرا کنی در حال ضبط کپچر هم کنی؟ اصلا چنین چیزی ممکن نیست

نه افت نمیکنه
    شنیده بودم دستگاه میکسر همه این کار هارو باهم انجام میده،گفتم شاید بشه با یه لپ تاپ هم ....
    سوال چهارمم این بود که اگه اطلاعاتی دارین که برای این کار به درد میخوره دریغ نکنید

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

یکی از دوستام فیلم برداره،قراره از یه مجلس محرم برای 10 روز فیلم بگیره،البته با دو دوربین،که یکیش ثابته برای سخنران و دیگریش متحرک و از جمعیت فیلم میگیره.مجلس هر سه روز هم باید روی یه dvd قرار بگیره.

1- میخواستم بدونم چطور میتونیم فیلم رو که در حال گرفتنه بر روی لپ تاپ ذخیره کنیم(بهتره با چه نرم افزاری کپچر بشه)؟

من خودم این کارو کردم -دوربین رو سه پایه ثابت.کابل dv را وصل کردم بهش با نرم افزار یولید 10 کپچر کردم

.با میکسر میشه .3 تا ورودی بهش میدی یک خروجی بهت میده.

نه

هر چی میخوای بپرس من قبلا برای چند تا همایش این کارو کردم

5. این کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با میکسر میشه .3 تا ورودی بهش میدی یک خروجی بهت میده.
    سلام
    میکسر دستگاهه یا نرم افزار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

هر چی میخوای بپرس من قبلا برای چند تا همایش این کارو کردم
    برای میکس از چه برنامه ای استفاده کنم بهتره؟
    خودم با پریمیر آشنایی دارم اما چون قبلا این جور کاری رو انجام دادی شاید....

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

میکسر دستگاهه یا نرم افزار
    میکسر یک دستگاه است نه یک نرم افزار
    کاری هم که میکنه اینه که تعدادی ورودی بسته به نوعش میگیره و روش افکت هایی که داره بسته به نوعش میده و همزمان خروجی هم میده مثلا برای اینکه از دوربین یک به دو بری با افکت fade این کار را برات انجام میده
    شما میتونی چند دوربینه هم بگیری و بعدا با کامپیوتر سینک کنی ولی پدر ادم در می یاد و حتما یک فریم پس و پیش هم کار را خراب میکنه
    خوبی میکسر اینه که شما یک میکروفن هم جلو سخنران میگذاری و صدای سخنران را مستقیم وارد میکسر میکنی نه اینکه صدا را از دوربین بگیری که هر بار که به دوربین دیگه پرش کنی صدا کم و زیاد بشه

9. این کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اگه بخوایم تو یه مجلس با دو دوربین فیلم گرفته بشه و مستقیم با ویدئو پروژکتور پخش بشه باید چی کار کنیم که مثلا یه وقتهایی دوربین یک فعال باشه یه وقتهایی دوربین دو پخش بشه؟

داره خودمونی میشه samiei_m_j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    در مورد این که سر ضبط بخواهی این کارو بکنی باید یه دستگاه میکسر ببری سر ضبط و 3 تا مانیتور که یکیش دوربین یک رو نشون بده یکیش دو رو و یکیشتصویر فینال رو و البته یه کارگردان و چند تا بی سیم برا تماس کارگردان با فیلم بردارا و...
    معمولا این کار رو برای کارایی مثل کارای تو نمیکنن چون درد سرش زیاده و تجربه زیادی تو کار میخواد
    تو میتونی فیلم های دوتا دوربین رو کپچر کنی و در پریمایر یا هر نرم افزاری که راحت تر میتونی باهاش کار کنی این کارو انجام بدی
    در مورد نوع کپچر هم باید بگم که اگه بتونی با دستگاه player این کارو انجام بدی خیلی عالی هست و هزینه این دستگاه هم حدود 2 میلیون هست همه ی دفاتر سینمایی و ... دارن و هزینه کپچر هر فیلم توسط اونا حدود 7 تومن هست که به علت رقابتی بودن کار خیلی پایین تر از اینا هم میشه باهاشون حساب کرد
    فقط بدون فیلمی که اینطوری کپچر بشه هر ساعتش حدود 14 گیگ حجمش هست و با فلش و اینا نمیشه جابه جا کرد و باید از هارد های external استفاده کنی با سی دی هم میشه جابه جا کرد فقط کیفیتش به طور عجیبی پایین میاد
    امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم

12. این کاربر از samiei_m_j بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه majid0307's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام عید غدیر مبارک باد.

ممنون

شما اول باید یک میکسر تهیه کنید واگر میخواهید فیلم را روی لپ تاپ ذخیره کنید باید خروجی میکسر را به کارت کپچر اکسترنال وصل کنید وهمزمان کپچر کنید و راه دوم این است که خروجی میکسر را به دستگاه دی وی دی رکوردر متصل کنید و فیلمها را مستقیم روی دی وی دی ذخیره کنید
    راه سوم دو تا دوربین همزمان رکورد بشه و فیلمبرداری که تمام شد فیلمهارا وارد ادیوس کنید و با مولتی کمرا انها را مخلوط کنید
    Last edited by majid0307; 20-11-2011 at 09:34.

14. این کاربر از majid0307 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •