تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: راهنمایی خرید چاپگر لیزری

داره خودمونی میشه lovea's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    gonbad

پيش فرض راهنمایی خرید چاپگر لیزری

با عرض سلام
    دوستان لطف میکنید یک چاپگر تک رنگ لیزری سیاه و سفید برای کاربر خانگی و دانشجویی معرفی کنین که هم جمع و جور باشه و هم کیفیتش خوب باشه وهم هزینه و دردسر شارژ کمی داشته باشه (سامسونگ بهتره یا hp ?)
    یه توضیحی هم برای هزینه و شارژ (نمیدونم چیپ و ریست و اینا دیگه چیه؟) بدین ممنون میشم

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با عرض سلام
    دوستان لطف میکنید یک چاپگر تک رنگ لیزری سیاه و سفید برای کاربر خانگی و دانشجویی معرفی کنین که هم جمع و جور باشه و هم کیفیتش خوب باشه وهم هزینه و دردسر شارژ کمی داشته باشه (سامسونگ بهتره یا hp ?)
    یه توضیحی هم برای هزینه و شارژ (نمیدونم چیپ و ریست و اینا دیگه چیه؟) بدین ممنون میشم
    صد در صد hp بهتره. اصلا طرف سامسونگ نرو.
    1102 اچ پي مثلا خوبه!
    شارژ كه كه هر 1000 برگ حدودا نياز به شارژ داره و شارژش هم حداكثر 10 هزارتومن ميشه.
    ديگه خيلي هزينه و دردسر خاصي نداره!

3. 2 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    gonbad

پيش فرض

صد در صد hp بهتره. اصلا طرف سامسونگ نرو.
    1102 اچ پي مثلا خوبه!
    شارژ كه كه هر 1000 برگ حدودا نياز به شارژ داره و شارژش هم حداكثر 10 هزارتومن ميشه.
    ديگه خيلي هزينه و دردسر خاصي نداره!
    تشکر دوست عزیز
    بعد این مدل به راحتی شارژ میشه ؟(یعنی بحث ریست و تعویض چیپست یا کارتریج که نداره؟)
    اگه بخام پرینتر سه کاره لیزری سیاه و سفید بگیرم چی پیشنهاد میکنید ؟ (قیمتش پایین باشه نسبت به کیفیت)
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تشکر دوست عزیز
    بعد این مدل به راحتی شارژ میشه ؟(یعنی بحث ریست و تعویض چیپست یا کارتریج که نداره؟)
    اگه بخام پرینتر سه کاره لیزری سیاه و سفید بگیرم چی پیشنهاد میکنید ؟ (قیمتش پایین باشه نسبت به کیفیت)
    بله براحتي خودتون هم ميتونيد. نه چيپست و ... نداره.
    سه كاره هم از همين hp مدل 1132 هست كه حدود 200 تومن هست.

6. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mehrdad8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من...

پرینترهای HP دستگاههای خوبی هستند و اما نمیشه گفت که سامسونگ(البته با گارانتی اصلی)هم بد هست.

درسته کیفیت کار HP شاید بهتر از سامسونگ باشه ولی نداشتن خدمات ممکنه برای شما مشکل درستکنه.

کما اینکه برای مشتریای خودم چندین بار پیش اومده.ببین من تو دفتر کارم هم HP دارم هم samsung و هر دو رو راضیم.

بحث ریست چیپ تو کارتریج سامسونگ هست که پس از تعداد خاصی نیاز به تعویض و ریست چیپ و یا کلا حذف اون هست و تو HP چنین موردی رو نداریم.

شارژ هردوشون تقریبا یه قیمته.

سه کاره هم 1132رو نه البته با 200 نمیشه الان دیگه خرید رو میشه مثال زد دستگاه خوبیه و چندتائی که من فروختم جز یکیش که خراب از آب در اومد بقیش خوب بود

8. 2 کاربر از mehrdad8086 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    gonbad

پيش فرض

دوست من...

پرینترهای HP دستگاههای خوبی هستند و اما نمیشه گفت که سامسونگ(البته با گارانتی اصلی)هم بد هست.

درسته کیفیت کار HP شاید بهتر از سامسونگ باشه ولی نداشتن خدمات ممکنه برای شما مشکل درستکنه.

کما اینکه برای مشتریای خودم چندین بار پیش اومده.ببین من تو دفتر کارم هم HP دارم هم samsung و هر دو رو راضیم.

بحث ریست چیپ تو کارتریج سامسونگ هست که پس از تعداد خاصی نیاز به تعویض و ریست چیپ و یا کلا حذف اون هست و تو HP چنین موردی رو نداریم.

شارژ هردوشون تقریبا یه قیمته.

سه کاره هم 1132رو نه البته با 200 نمیشه الان دیگه خرید رو میشه مثال زد دستگاه خوبیه و چندتائی که من فروختم جز یکیش که خراب از آب در اومد بقیش خوب بود
    تشکر از mohammad.t و شما که وقت میزارین جواب میدین
    با توجه به مواردی که فرمودین و اینکه شهرمون نمایندگی وخدمات hp رو داره بنظرم همون hp خوبه ! گرچند که سامسونگ قیمت اولیه پایین(حداقل 30 درصد مثل ml-1660) رو داره نسبت به hp 1102 .
    Last edited by lovea; 16-11-2011 at 21:35.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تشکر از mohammad.t و شما که وقت میزارین جواب میدین
    با توجه به مواردی که فرمودین و اینکه شهرمون نمایندگی وخدمات hp رو داره بنظرم همون hp خوبه ! گرچند که سامسونگ قیمت اولیه پایین(حداقل 30 درصد مثل ml-1660) رو داره نسبت به hp 1102 .
    خواهش ميكنم.
    ضمن تشكر از آقا مهرداد منم يه نكته بگم اونچه كه از خدمات و گارانتي انتظار داريم بيشتر بحث خدمات و تامين قطعات هست تا گارانتي واقعي.
    وقتي كارتريج شما مشكل پيدا كنه در اثر شارژ و بريد نمايندگي اولين چيزي كه به شما ميگه اينه كه نبايد شارژ مي كرديد چون توي گارانتي توي تمام دنيا رسم نيست كسي شارژ كنه! ميمونه خود دستگاه هم كه توي يكسال معمولا چيزيش نميشه!
    اون اختلاف قيمت هم كه فرموديد بعدا موقع چيپ و ريست و ... اغلب تلافيش در مياد + چند روز معطل مي شيد!
    موفق باشيد

11. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ali007_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

میشه نظرتون در مورد پرینترهای لیزری برادر هم بفرمایید؟
    مثلا مدل اچ ال 2140 یا 2130؟
    ظاهرن مدل های خوبی هستند.
    با تشکر.

13. این کاربر از ali007_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

میشه نظرتون در مورد پرینترهای لیزری برادر هم بفرمایید؟
    مثلا مدل اچ ال 2140 یا 2130؟
    ظاهرن مدل های خوبی هستند.
    با تشکر.
    دستگاه هاي برادر عالي هستند و نمايندگي رسمي هم دارند در ايران(نيكاسا)
    كيفيت ساخت فوق العاده اي دارند كافيه يكي ازشون رو باز كنيد تا از جنس قطعات به كار رفته داخلشون و طراحيش لذت ببريد. به جرات ميگم از hp هم كه يه برند عاليه بهتره. بيشتر مراكز ادراري ازش استفاده ميكنن.
    شارژش راحته و هيچ هزينه اي جز شارژ نداره.
    فروشنده ها و تعميركار ها اغلب باهاش ميونه خوبي ندارند چون سود فروش زيادي نداره و به جز نمايندگي ها اغلب از سرويس اون آگاهي كافي ندارند.
    سرعت بالا و قابليت هاي خوبي داره.
    فقط تنها موردشون اينه كسي عمدا بهشون يه آسيب بزنه! هزينه زياد تري دارند. مثلا درام اونها خراب نميشه ولي در اثر يه اتفاق خراب بشه چند ده هزار تومن هزينه داره.
    ميتوني اين 15 صفخه رو هم ببيني:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. 4 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

بنده کارشناس و متخصص پرینترهای پرقدرت و سنگین HP هستم.خودم5 تا 9050 و 30 تا HP 4350 و 5 تا HP 4345 xl دارم(بالای 3 میایون قیمت دارن) .ولی از لحاظ فنی و از لحاظ مکانیزم چاپ و از لحاظ ساختار و قدرت و واقعا عالی برای دستگاههای زیر یک میلیون تومان فقط برادر BROTHER رو معرفی میکنم.نظیر 2140 2130 2240 5340.فوق العاده پرقدرت پر سرعت .واقعا مثل یک برادر بهتون کمک میکنه و قابل اطمینانه.به هیچ عنوان محصولات سامسونگ رو توصیه نمیکنم.چون مزخرفترین دستگاه بعد از لکسمارکه.ما تو اداره 50 عدد داشتیم همشو ریخیتیم انبار.محصولات سامسونگ خیلی به دردنخوره.فقط اسم داره.مثل پفکه.بزرگ پوچ. بی ارزش.حتی نمایندش اومد گفن تعمیر میکنم 10 تا تعمیر کرد و تحویل داد.تو 5 روز انداختیم اشغال.عزیزان فقط از تعمیرکاران مجرب و کارکشته اطلاع فنی بپرسید نه افراد حریص که به خاطره پول وجدان کاریشونو میفروشون.اگه کسی اطلاع فنی خواست از خودم بپرسه.Plusprinter_azar@yahoo.com

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •