من میدونم که باید با توجه به هزینه ای که مشتری میپردازه لپتاپ مناسب و با کانفیگ بالا ( حداکثر کانفیگ با بودجه مشتری) تهیه بشه.
.
یعنی چی ؟
فرض کن یک میلیون تومن میخوای هزینه کنی .
یک لپتاپی هست که 900 تومن پولشه ( اچ پی)
و یک لپتاپی هم هست که یک میلیون تومن قیمتشه ( ایسوز )
و یک لپتاپی هم هست که 1100 قیمتشه ( لنوو)
کانفیگ همشون هم یکی هست.( بماند که لنوو گرافیک اینتل به کار برده و اصلا مهم نیست )
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا سئوال اینجاست
( توی همین فروم خوندم دوستان میگن برند لنوو خرکاره ، سخت جونه ، یکی هم میگفت تعمیر گاه نرفته و... ) خلاصه به به و چه چه.
حالا اگه لنوو خوبه پس چرا دوستانی که راهنمایی میکنند از اچ پی و ایسوز انتخاب میکنند ؟ ایا لنوو برند بدیه ؟
دوتا دلیل هم دارم :
میگن ایسوزها و اچ پی های داخل ایران مرجوعی بوده و ریفر شده است. یعنی مثلا یک مشکل جزیی و یا شاید روی برد قطعه یک مشکل بزرگ بوده که رفته کارخونه و سالم شده و برگشته به عنوان جنس نو فروخته میشه.
اکثر اجناس داخل ایران هم توسط این شرکتهای با پدرمادر به خاطر سود بیشتر مرجوعی وارد میشه.
ولی در مورد لنوو حرف و حدیثی نبوده.
ایا دوستان و اساتید عزیز دلائل محکمی دارند که چرا از ایسوز و یا اچ پی آفر میدهند..؟؟؟
اون هم با توجه به گذشته خیلی بد اچ پی در باره گرمای زیاد و... البته میدونم این مشکل در سری های DV6 حل شده ولی تعمیرکارا میگفتن بیشترین مورد تعمیر رو اچ پی داره و هر از گاهی باید لپ تاپ به دست بریم تعمیرگاه.
من برای کار خودم با یک دوستی که سه چهارتا لپ تاپ از برندهای مختلف داشته صحبت کردم و گفتند که سونی ولی اگه نمیتونی ایسوز خوبه.
حالا اینکه بعد از تحقیق فروان متوجه شدم لنوو خیلی کیفیت بهتری داره ولید وستان اینجا میفرمایند که ایسوز بهتره...
خدایی بدجوری دو دل شدم و دوست ندارم اصلا لپتاپ رو تعمیرگاه ببرم
خودم یک اشنا دارم که یک توشیبا عهد بوق داره که هنوز که هنوزه خدا شاهده آخ نگفته. یارو هم مهندسه و همیشه اتوکد کار میکنه. الان شش ساله من میبینم که این لپتاپ دستشه.
واقعا این سئوال برای من پیش اومده و بدجوری توی انتخاب موندم.
تشکرم یکنم اگه راهنمایی کنید..![]()