با سلام خدمت دوستان من در حین نصب یک تم ویندوز سیستم ریستازت شد و دیگه هر کاری میکنممم بالا نمیاد از طرفی هم هم روی بایوس پسورده ویندوز هم نمیتونم نصب کنم دوستان خواهش میکنم کمکم کنید
با سلام خدمت دوستان من در حین نصب یک تم ویندوز سیستم ریستازت شد و دیگه هر کاری میکنممم بالا نمیاد از طرفی هم هم روی بایوس پسورده ویندوز هم نمیتونم نصب کنم دوستان خواهش میکنم کمکم کنید
برای از بین بردن پسورد بایوس می تونی کیسو باز کنی بعد باطری مادر بردو تا حدود 20 ثانیه در بیاری بعد بزاری سر جاش در ضمن در این مدت کابل برق کیسو در بیار ؛راه دیگری هم هست برای دسترسی به منوی بوت اونم اینه که هنگام روشن کردن کامپیوتر از همون ابتدا دگمه f12 رو بزنی بعد گزینه cd rom رو انتخاب کنی
اگرم نمی خوای دوباره نصب ویندوز کنی هنگام بالا آمدن ویندوز در قسمتی که بعد از مارک مادربردت میاد (صفحه ی سیاه با یه سری نوشته) چند بار کلید f8 رو بزن بعد تو صفحه ای که باز میشه گزینه safe mode رو انتخاب کن از اونجا هم می تونی با انتخاب گزینه no به system restore کامپیوترت بری و اونو به تاریخ قبل از نصب تم برگردونی
اگربا این روش دوستمون مشکلتون برطرف نشد ازطریق safe mode یکراست وارد ویندوز بشین بعدش تمی که نصب کردین آنیستال کنید برای پاک کردن پسوردم بهترین روش clr cmos کردن مین که باگذاشتن یک جامپر کنار باطری جامپرم همون قطعه قرمزی هست که تو شکل مشخص شده
![]()
سلام
حرف دوستامون کاملا درسته طق همین دستور پیش برو
شاد باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)