با سلام
گیرنده دیجیتال برای کامپیوتر چی بخرم ممنون میشم کمک کنید و جواب بدین و ذکر قیمت و از کجا بخرم؟
با تشکر
با سلام
گیرنده دیجیتال برای کامپیوتر چی بخرم ممنون میشم کمک کنید و جواب بدین و ذکر قیمت و از کجا بخرم؟
با تشکر
سلام دوست عزیز
X.Vision PCDVB-2100
با گارانتی مادایران
![]()
منم اینو دارم ولی هنوز اینجا فعال نیست نمیتونم باهاش کار کنم نامردا فعال نمیکنن !
قیمتش تو خود مادیران 24.800 بود الان نمیدونم. الانم حتما همینه یا یکم تغییر کرده.
شما خیلی وقت پیش یه تاپیک درباره گیرنده دیجیتال کامپیوتر زده بودی هنوزم نگرفتین؟![]()
Last edited by Ghaioom; 15-11-2011 at 21:45.
ممنونم از شما قضیه این فعال کردن چیه ؟
یعنی تا فعال نشه کار نمیکنه میشه در این مورد توضیح بدین؟
قضیه فعال کردن این است که این زیر است
گیرنده کامپیوتری چندین مدل توی بازار است که اکثراً توی یک مایه هستندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4 فرم اصلی را عکس اش را می گذارم
شما یکی از دو مدل بالایی را بخر چون کیفیت بهتری داره، اصلاً برندش مهم نیست ، فقط این شکلی باشه (آخه اینها بدون مارک از چین میاد و با انواع مارک ها میاد توی بازار)
این دو شکل گیرنده را با انواع نامها می تونی پیدا کنی
این مدل هاش هم گیرنده دیجیتال است و هم آنالوگ و هم از ورودی AV ضبط می کنه با قیمتی حدود 40 تا 44$
این مدلی ها فقط گیرنده دیجیتال است با قیمتی حدود 28 تا 32 $
این مدلی هم فقط دیجیتال است با قیمتی حدود 22 تا 24$
این مدلی هاش هم حدود 15 تا 19 $
![]()
ممنونم از شما از کجا میتونم تهیه کنم من فردا قراره بیام تهران خیابان جمهوری ممنون میشم جواب بدین
خانم جمهوری پره از این گیرندهها جای خاصی رو نمیشه گفت. چهار پنج دقیقه قدم بزنید کلی مدل میتونید پیدا کنید.
در کل کیفیت همه اینا یکیه و تفاوت فاحشی با هم ندارن! همون حول و حوش 25 تا 32 تومن میشه چیز مناسبی تهیه کرد.
موفق باشید.
پاساژ فرقانی
فروشگاه نادر کامپیوتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)