سلام
يه مادر بورد ميخوام كه قيمتش مناسب باشه(تا دويست هزار تومان) و هم كارت گرافيك گرافيك 570gtx و cpu: cor i5 2500k رو ساپورت كنه ومناسب براي بازي هاي سنگين باشه.(ممنون ميشم كه همراه مشخصات فني باشه)
سلام
يه مادر بورد ميخوام كه قيمتش مناسب باشه(تا دويست هزار تومان) و هم كارت گرافيك گرافيك 570gtx و cpu: cor i5 2500k رو ساپورت كنه ومناسب براي بازي هاي سنگين باشه.(ممنون ميشم كه همراه مشخصات فني باشه)
سلام.
ASRock Z68 Pro3...180.000
Asus P8P67...201.000
GIGABYTE - Z68A-D3-B3...209.000
سلام
Biostar TP67XE به قیمت 200 تومن.
دارای قابلیت SLI و اورکلاکینگ بسیار خوب که بهترین انتخاب در این محدوده قیمت هست.
مشخصات در وبسایت سازنده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
يه سوال ديگه كه برام پيش اومده اينه كه ; p67 بهتره يا z68 ؟
(باتشكر)
Z68رو من بیشتر میپسندم.
چیپ جدید و کاراتر.
امکانات بیشتر.
مقایسه این دو چیپست اشتباهه، چون هر کدوم کاربرد خودش رو داره، بهتره شما به جای چیپ به دنبال مادربرد خوب باشید.يه سوال ديگه كه برام پيش اومده اينه كه ; p67 بهتره يا z68 ؟
اين مادر بورد BIOSTAR TP67 XE رو چطور مي بينيد؟ اخه ماركش يه خورده گم نامه و فكر كنم زياد معتبر نيست![]()
اين مادر بورد BIOSTAR TP67 XE رو چطور مي بينيد؟ اخه ماركش يه خورده گم نامه و فكر كنم زياد معتبر نيستگمنامه؟!
بسیار خوب و باکیفیته، و با این قیمت امکانات خیلی خوبی رو در اختیار میگذاره. بهتره در این مورد از اهالی سخت افزار سوال کنید.
بایوستار هم برند خوبیه ولی به نظر من بهترین گزینه تو این رنج قیمت ASUS P8P67 که دارای قطعات با کیفیت بالا
همچنین 12 فاز دیجیتال که توانایی خوبی در اورکلاکینگ هم داره![]()
P8P67 بدون پشتیبانی از SLI ، با سابقه نه چندان خوب در اورکلاک و خرابی زیاد ، در مقایسه با TP67XE گزینه ی خوبی نیست.بایوستار هم برند خوبیه ولی به نظر من بهترین گزینه تو این رنج قیمت ASUS P8P67 که دارای قطعات با کیفیت بالا
همچنین 12 فاز دیجیتال که توانایی خوبی در اورکلاکینگ هم داره
لینک زیر رو ببینید، این برد رو با P8P67 PRO که 250 تومنه مقایسه کردن که تقریبا" برابر بودن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدن لینک های زیر هم ضرر نداره:
.
Last edited by PC_Expert; 16-11-2011 at 12:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)