من از 2 نفر مختلف اينو شنيدم كه نرم افزاري اومده كه خواندن Dvd توسط Cd-rom رو ممكن ميكنه
ميشه لينك يا حداقل اسمش رو بگيد
با تشكر
وحيد
من از 2 نفر مختلف اينو شنيدم كه نرم افزاري اومده كه خواندن Dvd توسط Cd-rom رو ممكن ميكنه
ميشه لينك يا حداقل اسمش رو بگيد
با تشكر
وحيد
به نام خدا
با سلام
فکر نکنم دوست عزيز چنين نرم افزاري داشته باشيم
من شنيدم که يه نرم افزاري است که بشه باهاش Dvd رو روي رايتر ديد ولي همون رو هم باور نکردم
با تشکر
دوست عزيز اصلا ربطي به نرم افزار نداره.مشكل سخت افزاريه.وقتي قدرت خواندن Dvd نداره نرم افزار اين وسط چه كارست.غير ممكنه.
اگر سرچ بزنید من قبلا در رابطه با این موضوع بحث کردم
همچین چیزی غیر ممکنه!
هم چين چيزي اصلا صحت نداره.
يه زماني هم ميگفتن با سي دي رام رايت كنيد با فلان برنامه .....
آخه وقتي لنز دستگاه واسه خوندن سي دي ساخته شده نرم افزار چه جوري ميتونه يه كري كنه لنزش دي وي دي رو بخونه؟؟؟؟!!!!
این کار کاملا غیر ممکنه چون فاصله شیارهای داده روی dvd بسیار کمتر از cd هستش و لنز سی دی رام نمیتونه این شیارهای نزدیک هم رو بخونه
ممنون از راهنمايي هاي شما دوستان عزيز
وقتي تازه كامپيوتر خريده بودم --- دوستم اومد گفت يك نرم افزاري هست كه اگه سي دي بازي رو يكبار بزاري و بخونه ديگه سي دي نميخواد (Virtual CD v6) منم گفتم چه خوب... از دوستام سي دي ميگيرم و براي هميشه دارم...
همچنين شبيه ساز پلي استيشن(Bleem)
گفتم شايد اينم از اون قبيل باشه ولي بعيد ميدونم چون از 2 نفر شنيدم
پسر خالم با يك پسره اي دوست هستش كه مستقيمآ از اينترنت آستان قدس رضوي استفاده ميكنه(ما مشهدي هستيم)
و سرعتش چندين برابر ADSL هست و پول هم نميده چون از فاميل هاي نزديك آقاي طبسي(همه كاره ي حرم) هست
خلاصه من به اين دليل باور كردم.
مرسي
دوست عزیز اصلا چه طوری بگم مکانیزم این دو تا یعنی لیزرشون با هم فرق داره
نمی دونم چه طوری بگم که علمی بیرون بیاد
كاش امكانش بود![]()
كلي دي وي دي دارم ولي نمي تونم ببينم![]()
خوب الا DVD 20000تومنه
برو واسه خودت بخر 20000 که چیزی نیست
یا بزن به سیم آخر مثل من DVD writer بخر
یا علی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)