سلام. یه کیس برای بازی میخوام که این سه تا قطعش اخرش باشه و تو بازیهای سنگین با ریزلوشن اخر بدون افت فریم و گیر و این چیزا بشه بازی رو روان اجرا کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید ( برای این سه تا قطعه)
سلام. یه کیس برای بازی میخوام که این سه تا قطعش اخرش باشه و تو بازیهای سنگین با ریزلوشن اخر بدون افت فریم و گیر و این چیزا بشه بازی رو روان اجرا کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید ( برای این سه تا قطعه)
سلام
CPU:Intel Core i5 2500K=275
M.B:Asus P8Z68-V Pro=290
VGA:Gainward GTX570 1280Mb=440
All:1005
این گرافیک که میگن مالی نیست. یعنی میگن کاراییش مثل مدلای پایین ترش و فرقی نمیکنه درسته ؟ جریانش چیه همه تو بازار ازش بد میگن
cpu هم میخوام Cori7 باشه
شما به حرف بازاریا توجه نکنیداین گرافیک که میگن مالی نیست. یعنی میگن کاراییش مثل مدلای پایین ترش و فرقی نمیکنه درسته ؟ جریانش چیه همه تو بازار ازش بد میگن
چرت و پرت زیاد میگن!
تنها i7 ای که از 2500K قویتره 2600K هست که قیمتش حدود 500 تومن هستcpu هم میخوام Cori7 باشه
تفاوت زیادی هم از لحاظ کارایی با 2500K نداره (مخصوصا تو بازی)
این تست رو ملاحظه کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون. لیستی که دادید نگاه کردم . یعنی توی i5 این مدلی که گفتین قویترین مدله ؟ حتی از Cori7 مدل 990x ؟ یا 3960 ؟؟
البته با توجه به این که هدفتون بازی هست، میتونید سیستم پیشنهادی بابک عزیز رو با این تغییرات تهیه کنید:
MB:Biostar TP67Xe=200.000
با CPU I5 2400 و VGA GTX 580 جایگزین کنید، CPU و VGA رو قیمت ندارم و برای برند VGA، اگه آورکلاک نمیکنید یه برند معتبر مثل EVGA یا Asus یا MSI مناسبه...
پیروز باشید.
Last edited by Erfan.; 14-11-2011 at 20:20.
در سری Sandy Bridge و سوکت LGA1155 (جدید ترین سوکت اینتل) قویترین هستیعنی توی i5 این مدلی که گفتین قویترین مدله ؟
خیر از 990X ضعیفتره...حتی از Cori7 مدل 990x ؟ یا 3960 ؟؟
حتی 2600K هم از از 990X ضعیفتره ولی نسبت به قیمتش که حدود یک پنجم قیمت 990X هست کارایی خیلی بالایی داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این قطعاتی که پیشنهاد دادین ایا اون خواسته های من رو که ابتدای تایپیک گفتم رو عملی میکنه ؟
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
پس از مدل cor i7 هر مدلی رو که بر دارم از قویترین cori5 قویتره ؟ درسته ؟
بعد راجع به گرافیک ایا میشه دو تا گرافیک رو sli کنم تا خروجی بالاتری بگیرم با همون قیمت کارت گرافیک اولی؟
اینم فکر خوبیهالبته با توجه به این که هدفتون بازی هست، میتونید سیستم پیشنهادی بابک عزیز رو با این تغییرات تهیه کنید:
MB:Biostar TP67Xe=200.000
با CPU I5 2400 و VGA GTX 580 جایگزین کنید، CPU و VGA رو قیمت ندارم و برای برند VGA، اگه آورکلاک نمیکنید یه برند معتبر مثل EVGA یا Asus یا MSI مناسبه...
پیروز باشید.
خیر!پس از مدل cor i7 هر مدلی رو که بر دارم از قویترین cori5 قویتره ؟ درسته ؟
از Core i7 های نسل قبل فقط 980X و 990X از 2500K قویتر هستند که چندین برابرش هم قیمت دارند...
بلهبعد راجع به گرافیک ایا میشه دو تا گرافیک رو sli کنم تا خروجی بالاتری بگیرم با همون قیمت کارت گرافیک اولی؟
میتونید به همچین چیزی هم فکر کنید:
CPU:Intel Core i5 2500K=275
M.B:Biostar TP67XE=200
VGA:2 X Gainward GTX560 1Gb SLI=480
All:955
SLI دو تا GTX560 ترکیبی قویتر از GTX580 میده
با 45 تومن باقیمانده هم یک خنک کننده خوب مثل Deep Cool Ice Wind بگیرید و پردازنده تون رو اورکلاک کنید...
Last edited by Ultra_Black; 14-11-2011 at 20:39.
این گرافیک قبلی بهتره یا اینی که جدید گفتین ؟ اخه الان نمیتون دوتا بخرم و sli کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)