تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 28

نام تاپيک: پرینتر مناسب جهت چاپ عکس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض پرینتر مناسب جهت چاپ عکس

سلام بر دوستان

من قصد خرید پرینتر و اسکنر دارم.
    کارم عکاسی حرفه ایه اما خب هزینه زیاد نمی خوام بکنم.
    تصمیم گرفتم برای اسکنر اپسون v200 رو بگیرم که بتونم نگاتیو هم باهاش اسکن کنم در کنار اسناد و عکس.
    برای گرفتن پرینتر بیش از صدها صفحه در فروم ها مطالعه کردم در فروم تخصصی عکاسی تقریبا همه روی epson r290/295 , epson p50 به اتفاق نظر رسیده بودند چون 6کارتریج مجزا داره ، کیفیت عکس هاش رو بسیار خوب می دونستند ضمن اینکه تانک هم بهشون می خوره و ....
    اما r290/295 گویا الان دیگه پیدا نمیشه و p50 که مشخصات همون دستگاه هارو داره الان تو بازار هست که به شدت قیمتش نسبت به سال های گذشته بالا رفته.و به نظرم به صرف نیست که به همراه تانک 320 تومن پولش رو بدم.اگرم به صرف باشه من الان نمی خوام انقدر هزینه کنم.
    حالا یه پرینتر خوب برای چاپ عکس به من معرفی کنیم که هم کیفیت این اپسون ها باشه آیا خود اپسون الان مدل ارزانتری نداره که کیفیتش در حد مدل های نامبرده باشه با قیمت کمتر؟

و حالا ریز موارد استفاده من :
    چاپ عکس در اندازه آ4 به تعداد 10 در ماه
    چاپ متن به تعداد 50 تا صد در ماه
    اسکن کتاب هم برام مهمه آیا سرعت اسکنر نام برده خوبه؟
    اسکنر که قیمتش 130 هست پرینتر رو تا 200 برام معرفی کنید.

و اینکه خیلی دلم می خواست یه چندکاره خوب باشه اما با این تفاسیر انگار باید یه سیاه سفید لیزیری یه جوهرافشان و یه اسکنر بگیرم.تازه دیگه امکان کپی هم ندارم!!

ممنون از شما بعد از معرفی مدل سوالات دیگه م رو می پرسم پیروز باشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ممنون میشم زودتر راهنمایی کنین چون عجله دارم.

ضمنا دستگاهی که معرفی می کنید قابلیت پرینت روی سی دی و دی وی دی رو هم داشته باشه و اینکه تانک هم روش بخوره.

سپاس

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون میشم زودتر راهنمایی کنین چون عجله دارم.

ضمنا دستگاهی که معرفی می کنید قابلیت پرینت روی سی دی و دی وی دی رو هم داشته باشه و اینکه تانک هم روش بخوره.

سپاس
    براي خواسته شما ارزان تر از p50 نيست.
    كارتريج هاي فابريكش رو بفروشيد(اگه مشتري باشه!) و كارتريج ماديران بگيريد و فعلا اين ماه رو صبر كنيد بعد تانك بگيريد براش اينجوري به 200 نزديك مي شيد!

4. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

براي خواسته شما ارزان تر از p50 نيست.
    كارتريج هاي فابريكش رو بفروشيد(اگه مشتري باشه!) و كارتريج ماديران بگيريد و فعلا اين ماه رو صبر كنيد بعد تانك بگيريد براش اينجوري به 200 نزديك مي شيد!

من خودم کیفیت چاپ پی 50 رو از نزدیک ندیدم اما واقعا پرینتری که کیفیت و خروجی خوبی برای عکس داشته باشه نیست؟

شنیدم جوهرهای مادایران خیلی افتضاحه و کلا پرینتر رو نابود می کنه با اینکه گارانتیش مادایرانه پس جوهر خوب براش باید از کجا تامین کرد؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من خودم کیفیت چاپ پی 50 رو از نزدیک ندیدم اما واقعا پرینتری که کیفیت و خروجی خوبی برای عکس داشته باشه نیست؟

شنیدم جوهرهای مادایران خیلی افتضاحه و کلا پرینتر رو نابود می کنه با اینکه گارانتیش مادایرانه پس جوهر خوب براش باید از کجا تامین کرد؟
    نه پرينتر كه زياد هست و اكثرا با كيفيت فقط براي نصب تانك و كار زياد پرينتر هاي اپسون گزينه خوبي هستند.
    تمام جوهر افشان ها وقتي هدشون سالم باشه كيفيت خوبي ارائه ميدن!
    اولا كارتريج هاي ماديران مد نظر من هست.جوهر منظورم نيست. كارتريج اصل اپسون كه 6 تاش بشه 90 هزار تومن كه كسي استفاده نميكنه اونايي كه اپسون دارند از اينها استفاده ميكنن.از اپسون ها كه كيفيتش كمتره ولي قابل قبوله. اينها كارتريج بودند. ولي اگه قرار باشه تانك نصب كنيد به محض نصب تانك گارانتي دستگاه باطل ميشه! حالا هر جوهري بريزيد توش!

7. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

نه پرينتر كه زياد هست و اكثرا با كيفيت فقط براي نصب تانك و كار زياد پرينتر هاي اپسون گزينه خوبي هستند.
    تمام جوهر افشان ها وقتي هدشون سالم باشه كيفيت خوبي ارائه ميدن!
    اولا كارتريج هاي ماديران مد نظر من هست.جوهر منظورم نيست. كارتريج اصل اپسون كه 6 تاش بشه 90 هزار تومن كه كسي استفاده نميكنه اونايي كه اپسون دارند از اينها استفاده ميكنن.از اپسون ها كه كيفيتش كمتره ولي قابل قبوله. اينها كارتريج بودند. ولي اگه قرار باشه تانك نصب كنيد به محض نصب تانك گارانتي دستگاه باطل ميشه! حالا هر جوهري بريزيد توش!

الان یه سایت هست که آر295 اپسون رو داره عجیبه که داره چون جایی پیدا نمیشه نمی دونم اینترنتی خرید کنم یا نه
    قیمتش هم 163 هست.

یعنی شما می گید پرینتر های دیگه همشون همین خروجی رو داره که پی 50 داره؟ خب کمی ارزونتر معرفی کنید.
    بله تانک گارانتی رو باطل می کنه اما کارتریج های شارژی هم هستند که دیگه گارانتی رو باطل نمی کنند.
    اون گزینه چطوره؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

الان یه سایت هست که آر295 اپسون رو داره عجیبه که داره چون جایی پیدا نمیشه نمی دونم اینترنتی خرید کنم یا نه
    قیمتش هم 163 هست.

یعنی شما می گید پرینتر های دیگه همشون همین خروجی رو داره که پی 50 داره؟ خب کمی ارزونتر معرفی کنید.
    بله تانک گارانتی رو باطل می کنه اما کارتریج های شارژی هم هستند که دیگه گارانتی رو باطل نمی کنند.
    اون گزینه چطوره؟
    r295 رو نداره (ميگي نه تماس بگير!) قيمتش هم مال 2 سال پيش هست. اگه داشته باشه بيش از اينها مي ارزه!
    نه كه 100 درصد مثل p50 باشه به هرحال دستگاه 6 رنگ هست و بايد با يه 6 رنگ مقايسه بشه.
    كارتريج قابل شارژ هم خوبه.
    حالا بذار ببينيم اون دوستمون ميتونه آدرس 275 با تانك رو بهت بده(البته بسته به تانكش هم داره كه مدلهاي كم كيفيت تر و ارزون تري هم دارند)
    اگه نه يه كانن 4840 بگيريد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

r295 رو نداره (ميگي نه تماس بگير!) قيمتش هم مال 2 سال پيش هست. اگه داشته باشه بيش از اينها مي ارزه!
    نه كه 100 درصد مثل p50 باشه به هرحال دستگاه 6 رنگ هست و بايد با يه 6 رنگ مقايسه بشه.
    كارتريج قابل شارژ هم خوبه.
    حالا بذار ببينيم اون دوستمون ميتونه آدرس 275 با تانك رو بهت بده(البته بسته به تانكش هم داره كه مدلهاي كم كيفيت تر و ارزون تري هم دارند)
    اگه نه يه كانن 4840 بگيريد.
    هنوز آدرس نداده،اگه تو اون فروم هم هستید چرا اونجا جواب نمی دید؟
    والا آر295 و پی 50 هر دو شش کارتریج هستند.کجاش مقایسه شون غلطه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

هنوز آدرس نداده،اگه تو اون فروم هم هستید چرا اونجا جواب نمی دید؟
    والا آر295 و پی 50 هر دو شش کارتریج هستند.کجاش مقایسه شون غلطه؟
    اين پاسخ اين قسمت از سوالتون بود كه پرسيده بوديد:

كه عرض كردم همه پرينترها مثل p50 نيستند. در مورد مقايسه هم از اونجايي كه هميشه جنس هاي قديمي تر بهتر هستند!!! r295 خيلي بهتر از p50 هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

پی 50 رو با تانک وکس به قیمت 240 پیدا کردم.آیا این قیمت و مخزن خوبه؟وکس تقلبی هم داره؟چطور میشه تشخیص داد؟در این حالت گویا کارتریج های اصلی رو دیگه به من نمی دن ، مهمه یا خیر؟ضمنا گفت کارتریج شارژی هم همین قیمت هست.آیا کارتریج شارژی هم گارانتی رو منحل می کنه؟
    و در نهایت اگر کنون 4840 رو که صد تومن ارزونتر هست بگیرم بهتره یا اپسون؟آیا جایی هست که بشه خروجی و تست پرینتر هارو دید و انتخاب کرد؟

من هنوز هم نتونستم تصمیم نهایی رو بگیرم چون قیمت ها متنوع هست و من هم می خوام کم هزینه کنم و اگه کیفیت ها یکی هست طبعا ارزونتر انتخاب کنم.

ضمن اینکه اسکنر وی200 هم بهم گفتن که پیدا نمیشه و باید 300 رو بگیری که 170 قیمت دادن و این قیمت برام زیاده.

نکته دیگه اینکه برای خرید پرینتر و اسکنر خیابان ایرانشهر خوبه یا جای دیگه هم هست؟اسکنر که من در پاساژ ایران نتونستم پیدا کنم.کلا خیلی تنوعش کم بود.

خلاصه یه کمک اساسی بکنید دیگه...

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •