تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشکل با disk management ویندوز.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اون دنيا

پيش فرض مشکل با disk management ویندوز.

سلام دوستان.
    قصد دارم مقداری از فضای یکی از پارتیشن هام رو به درایوی که ویندوز توش نصبه اضافه کنم.و البته می خوام از طریق نرم افزار disk management خود ویندوز 7 انجام بدم. اما نمیدونم چه جوری باید این کار رو انجام بدم.خواهشآ کمک کنید

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

بایدروی اون پارتیشنی که میخواین ازش فضا برای درایو دیگه بردارین کلیک راست بعدشم گزینه shrink volume انتخاب کنید بعدم حجمی که میخواین کسیر کنید برای اینکار انتخاب کنید درضمن اینم بگم مثلا شما بخواین به درایو c فضا اضاف کنید باید برای اینکار از پارتیشن درایو d بگیرین به c اضاف کنید یعنی از e نمیتونید فضا بگیرین به c اضاف کنید درضمن من برنامه MiniTool Partition Wizard برای اینکار توصیه میکنم درکنار سادگی که داره سرعت عملشم بالا هست بعد از پارتیشن بندی نیاز به ریست نداره مشکلی داشتین بگین

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اون دنيا

پيش فرض

دقیقآ مشکل من از اینجا شروع میشه.این فضا بعد از پارتیشن d قرار میگیره و من میخوام بدونم چه جوری باید اون رو به درایو c اضافه کنم.

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

باید اینکارکنید شما که ابتدا به وسیله همون برنامه که گذاشتم دانلودش کنید بعدشم که اجراش کردین باید درایو d شما برای اینکار تخلیه باشه بعدش گزینه Merge ازمنوی اصلی برنامه انتخاب کنید به درایو c اتصال بدین بعدش اون مقدار حجمی که میخواین برای c نگه دارین مابقی رو برای ساخت d استفاده کنید تنها هم باید با همون برنامه که گفتم استفاده کنید بازم مشکلی بود بگین راهنمایی کنم فقط درایو d برای اینکار باید خالی باشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •