تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: يك مشورت حياتي در مورد شاتل و آسياتك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

14 يك مشورت حياتي در مورد شاتل و آسياتك

دوستان من دو سالي هست كه مشترك شركت شاتل ( سرعت 512 و ترافيك 3 گيگ هستم ) . اما مشكل من اينه كه با همين پولي كه بابت همين سرويس ميدم (20000تومان ) ميتونم سرعت 1 مگابايت ( ترافيك 3 گيگ ) از شركت آسيا تك بگيرم .
    ميخواستم بدونم آيا تغيير سرويس از شاتل به آسيا تك كار درستي هست يا نه؟ آيا آسيا تك شركت خوبي براي اينترنت پر سرعت هست كه بخوام برم سمتش ؟ در كل جواب شما چيه؟

2. این کاربر از moammer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان من دو سالي هست كه مشترك شركت شاتل ( سرعت 512 و ترافيك 3 گيگ هستم ) . اما مشكل من اينه كه با همين پولي كه بابت همين سرويس ميدم (20000تومان ) ميتونم سرعت 1 مگابايت ( ترافيك 3 گيگ ) از شركت آسيا تك بگيرم .
    ميخواستم بدونم آيا تغيير سرويس از شاتل به آسيا تك كار درستي هست يا نه؟ آيا آسيا تك شركت خوبي براي اينترنت پر سرعت هست كه بخوام برم سمتش ؟ در كل جواب شما چيه؟
    آسیاتک بستگی زیادی به منطقتون داره.
    اگه اهل دانلود هستی و نیاز به دانلود رایگان شبانه داری خوب شاتل اصلا خوب نیست چون شب ها سرعت رو محدود می کنن هر شرکتی برای دانلود از شاتل بهتر هست.

4. 2 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

شاتل بیش از یک ماه است که سیاست محدود سازی در ساعات شبانه رایگان را به اجرا گذاشته است وجالب این است که هیچ معیار مشخصی ندارد که شما چطور محدود می شوید،برخی با دانلود 200 مگابایت محدود می شوند وبرخی با دانلود بالای 20 گیگا بایت و...،اما شرکتهای دیگر حداقل این حسن را دارند حداقل سرعت شما به محدوده 20 تا 30 کیلوبایت در ثانیه می رسد و دیگر به سرعت مفتضحانه 900 بایت در ثانیه شاتل نمی رسید،اگر هم برسید حداقل یک شب است نه 10 شب،شما اگر دقت کنید روزها یک سرویس اکو512 شاتل روی 2 مگابیت بسته شده است وشب هم همان است اما درشب سرعت 800 بایت در ثانیه است واگر درست حساب کنید می بینید که این یعنی اشتراک 1 به 100 وحتی بیشتر از آن،اما شاتل ادعا می کند 1 به 10 است،
    شاتل در سراشیبی سقوط است وبا این روند کسی سرویس از این طایفه دزدان نخواهد گرفت!

6. 2 کاربر از mea2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

شاتل وقعا افتضاح شده خودم تا قبل از امسال مشترک4 ساله اش بودم دیدم داره افتضاح تر میشه زدم بیرون اومدم اسیاتک و راضی هستم!

8. 2 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

بدون شرح:
    اینترنت مرحوم 2مگابیت شاتل در دانلود شبانه: اونوقتها که داشتم اینجوری شد، حالا تصمیم با خودت:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما ویدیوی 10مگی بالا رو دانلود کن به عمق فاجعه پی میبری.

حالا نمیشد بری پارس آنلاین؟

10. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شاتل با کاراش کلاً به شعور مشتری توهین میکنه اگه دوست داری برو اونجا من اوایل ( 3 سال پیش ) ازشون راضی بودم کارشون رو خراب کردن اومدم بیرون

12. 2 کاربر از nimakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned بامزی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

شاتل به تمام معنا داره کلاهبرداری می کنه چون به طور سر خود سرعت دانلود شبانه رو محدود کرده به 5 کیلو بایت

وای به این کلاهبردار ها !!!
    Last edited by بامزی; 21-11-2011 at 21:51.

14. این کاربر از بامزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان کسی میدونه که آسیاتک در شهر ساری نمایندگی داره یا خیر؟!
    مخابرات سایتی داره برای مشاهده سرعت و قیمت و ...؟!
    ممنون میشم راهنمایی کنید!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •